Originally Posted by
ΧωρίςΣκιά
Το θέμα με αγγίζει αφάνταστα , και εγώ είμαι σε περίοδο κατάθλιψης τον τελαυταίο καιρό οσο αναφορά την εργασία , αυτη η κοινωνια δεν προσφέρει τιποτα στο να απανωρθωσει και το χειροτερο ειναι οτι αυτο το ******** κράτος προσφέρει ευκαιρίες μονο στην κωλο Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη ενω την υπόλοιπη ελλάδα την έχει γραμμενη , ζω σε μικρη πόλη οπου επικρατεί ερημιά , μηδεν δουλειές και μηδεν ευκαιριες , και το αιμα μου βραζει αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα γιαυτό , δεν μπορώ να προσφέρω κατι σε κανεναν και ουτε είχα και έχω κανεναν διπλα μου , οσο ικανοτητα και αν εχεις σε αυτο που εχεις σπουδάσει αμα δεν έχεις καποιον να σε βολέψει δεν θα βρεις δουλεία , ειναι πραγματικά ξευτίλα και ντρέπομαι που ζω στην Ελλαδα του 2014 , οι ανθρωποι πλεον καινε οτι βρουν για να ζησουν και αυτοκτονίες στολίζουν τους τιτλους των εφημερίδων , οι καταστασεις ειναι τραγικες και το χειρότερο ειναι οτι τα ονειρα μας γκρεμιζονται , το μελλον εδω ειναι αβέβαιο ως και μηδενικο .Συμβουλη μου για σενα Bizarro είναι κανε οτι βρεις μπροστα σου , οποιαδηποτε ευκαιρια φανει αρπαξε την γιατι δεν ειναι εποχες με πολλα περιθωρια