Ιωάννη νομίζω ότι η Μαριάνθη βρίσκεται σε κάποιου είδους σύγχυση, είναι λιγο αποπροσανατολισμένη και αρκετά μπερδεμένη και της το έχω πει. Δε νομίζω ότι υπάρχει διαθεση από την πλευρά της να μας κοροιδεψει.
Printable View
Ιωάννη νομίζω ότι η Μαριάνθη βρίσκεται σε κάποιου είδους σύγχυση, είναι λιγο αποπροσανατολισμένη και αρκετά μπερδεμένη και της το έχω πει. Δε νομίζω ότι υπάρχει διαθεση από την πλευρά της να μας κοροιδεψει.
Λοιπόν εχω μια σχέση με κάποιον αν έτσι μπορεί κάποιος να την ονομάσει εδώ και 4 χρόνια, δεν ξέρω τι θέλει το μόνο που κάνει είναι να συναντιόμαστε για σεξ το οποίο δεν έχει την έννοια της τρυφερότητας για μένα και γενικά δε με φιλάει δε με αγκαλιάζει ούτε σε άλλες στιγμές άντε λέει καμία φορά μωρό μου κι αισθάνομαι ότι φταίω εγώ κι επίσης παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν είναι να συναντηθούμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι συναντιόμαστε λέμε ένα γειά τι κανείς κι αυτό μόνο εντάξει μου μιλάει απλά όχι για κάτι ουσιαστικό οι γονείς μου ξέρουν την ύπαρξη του στη ζωή μου κι εκείνος επίσης ξέρει ότι το ξέρουν απλά φαντάζονται ποια είναι η πραγματικότητα κι εγώ κρύβομαι πίσω από την αλήθεια ότι δηλαδή δεν πάμε καν για ένα καφέ και μου προκαλούν περισσότερα προβλήματα στις αντιδράσεις μου και πίεση αλλά και από αλλά κι επιπλέον δεν χρειάζομαι παραπανίσιο μπελά στον πόνο μου. Αυτός όπως πρέπει δεν μιλάει. Θα συνεχίσω την απάντηση...
Εκείνο το λέω γιατί κάποιες φορές ήθελε να με παίρνει έξω από το σπίτι μπροστά και να με αφήνει εκεί και του έλεγα όχι και τον ενοχλούσε και το συνέχιζε. Βασικα ντρέπομαι να πω ότι αν θέλει να περνάει από έξω να περάσει πρώτα από μέσα κι ούτε αυτό ξέρω πως να χειριστώ. Στις αρχές καθόμασταν κάπου και μιλούσαμε όμως για ένα καφέ πότε δεν πήγαμε. Ο ένας το σώμα του αλλού το ξέρουμε καλά. Το ότι καταλαβαίνεις ότι πρόσφατα γνωριστηκαμε εννοώ ότι πρόσφατα τον απατήσα γιατί δεν αντέχω όμως δεν νιώθω έτοιμη να τον αφήσω
Τον απατησες αλλα δεν νιωθεις ετοιμη να το χωρισεις,ευγε!
Κι εκείνος έκανε το ίδιο
Αρα τι κλαιγεσαι,αν δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε
Δεν είναι έτσι Εγώ ήθελα να είμαι σταθερή σ'αυτό που εχω γιατί αυτός είναι και ο χαρακτήρας μου αισθάνομαι όμως παρά πολύ μόνη μου χωρίς να νιώθω ότι εχω κάποιου είδους προστασία ξέρω πολύ καλά ότι αυτό δεν το αξίζω απλά κάποιοι άνθρωποι δεν διατίθονται να το καταλάβουν καμία φορά όταν έρχεσαι δεύτερος σε όλα δεν σε υπολογίζουν όπως πρέπει και ειδικά αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα όπως μια δουλειά η μειονέκτημα όπως ένα θέμα υγείας δύσκολα θα υπολογίσουν οι άλλοι την ύπαρξη σου. Και πολλές φορές αντιδράω στην οικογένεια μου στην σχέση μου και ξέροντας σε κάποια ότι εχω δίκιο κι ότι κάποιος τρίτος θα το καταλάβενε εκείνοι θέλουν να βγαίνουν και από πάνω και να με κάνουν να νιώθω άσχημα χωρίς λόγο εχω κλειστεί στον εαυτό μου και στο δωμάτιο μου δεν θέλω πια κανέναν αν όχι όλα τα περισσότερα στη ζωή ψεύτικα είναι. Κάποιοι μου λένε είσαι όμορφη γιατί είσαι έτσι; η εμφάνιση δεν έχει σημασία δεν είναι τίποτα από μόνη της όμως αν έχεις μόνο την εμφάνιση κάνεις μόνο για το κρεβάτι του άλλου και κάνεις δεν ενδιαφέρετε να δει αυτα που έχεις μέσα σου σαν άνθρωπος ούτε να δει σε κάποια πράγματα τη λογική σου μπορεί να μην συμφωνείτε όμως τουλάχιστον εγώ αυτα αισθάνομαι κι αυτα πήρα μπορεί να λέτε ότι δείχνω αθώα αρκετοί το λένε δεν είναι κακό στην πραγματικότητα όμως ξέρω πολύ καλά τι μου γίνετε όμως δεν εχω βρει ακόμα τους τρόπους για να κινούμε σωστά προσπαθώ όμως και φυσικά κάποιοι δεν υπολογίζουν ούτε αυτό .Σε όλα αυτα πως να βρεις τη δύναμη όταν εκεί που είσαι καλά κάποιοι έχουν διάθεση να σε κάνουν να νιώθεις άσχημα;
Επιλογη σου ειναι ολα αυτα,αν ηθελες θα ξεκοβες,ουτε παιδια εχεις ουτε σκυλια ουτε γατια,ουτε καν παντρεμενη δεν εισαι.
Απλά αν χωρίσεις από μια τραυματική σχέση μια για πάντα δεν σε ρωτάει κανείς πως είσαι μετά, άσχετα αν όλοι χτυπιούνται να τελειωνεις. Κι αν δεν μένεις μόνος και σε βλέπουν οι άλλοι που είσαι πολύ άσχημα δεν είναι ότι καλύτερο αν δεν καταλαβαίνουν σε κάνουν χειρότερα. Μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω τον εαυτό μου όσο και να προσπάθησα να χωρίσω κι έμεινα μόνη χωρίς αυτόν, πάντα με έψαχνε κι αυτό ήθελα να κάνει. Εγώ εχω αλλά θέματα όταν έφευγα έφτανα στα όρια της νευρικής ανορεξίας έκανα εμετό 2 φορές τη μέρα κι έκλαιγα συνέχεια όλη μέρα και κρυβόμουν να μη με βλέπει κανείς. Στην περίπτωση αυτή ποια είναι η λύση εκτός από το να προσπαθήσεις να κρατήσεις μια σκιά κοντά σου με νύχια και με δόντια με όση δύναμη σου μένει η από το να τον απατήσεις; Εγώ πάλι κάπου αισθάνομαι ότι με θέλει αλλά κάτι δεν γίνετε σωστά. Καμία φορά οι πληγές που μένουν γίνονται φαντάσματα και σε κυνηγάν αν δεν υπνωτιζεις τον εαυτό σου όταν μένεις μόνος. Κάποιες φορές δεν υπάρχει επιστροφή σε αυτό που ήσουν πριν
Πως να του εξηγήσω ότι επειδή προσπαθώ κάποιες φορές να του μιλήσω για να καταλάβω τι γίνεται δεν σημαίνει ότι του την πέφτω, ότι παω αλλού και ότι είμαι *****;
Μαριάθνη... όπως το βλέπω εγώ έχεις μια μεγάλη απόφαση να πάρεις
Αλλά πρώτα τα δεδομένα σύμφωνα με αυτά που μας έχεις πει:
-Ειστε μαζί 4 χρόνια
-Δεν έχετε βγει ποτέ για καφέ, παρά μόνο στην αρχή που καθόσασταν 'εξω'
-Σε παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν θέλει να συναντηθείτε, και με απόκρυψη
-Όταν θέλει να συναντηθείτε, είναι μόνο για σεξ
-Το σεξ δεν συνοδεύεται με τρυφερότητα ή φιλιά
-Μετά το σεξ φεύγει
-Δεν έχετε άλλες κοινες δραστηριότητες πέραν από το σεξ
-Δεν έχετε κοινή παρέα (εφόσον δεν κάνετε παρέα)
-Δεν συζητάτε, παρά μόνο ανάλαφρα θέματα που δεν έχουν να κάνουν με εσας
-Μιας και δεν συζητάτε, θα θεωρήσω πως δεν έχετε κοινα σχέδια
-Σου φέρεται γενικά άσχημα και εγωιστικά (και δεν αναφέρομαι στο χτύπημα αλλά στέκω στο τηλεφώνημα με την πετσέτα)
Το αποτέλεσμα:
-Δεν έχετε σχέση. Στην καλύτερη θα έλεγα πως έχετε ελεύθερη σχέση, αλλά και πάλι στις ελεύθερες σχέσεις συνήθως υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους δυο.
-Κρατιέσαι σε αυτήν την κατάσταση επειδή θυμάσαι πως πήγε να εξελειχτει στις αρχές, ούτε καν πως ήταν στις αρχές.
Η απόφαση:
Τώρα περιμένεις να σου πω ότι πρέπει να τον παρατήσεις. Όχι.. πριν φτάσεις εκεί πρέπει να πάρεις την απόφαση να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου.
Παρόλο που σε προβληματίζει η κατάσταση, δείχνεις ότι σε ένα γενικό συμβιβάζεσαι με την κατάσταση. Υπάρχει και η περίπτωση να είσαι από την φύση σου υποτακτική. Αν καταλήξεις σε αυτό, τότε ίσως να μπορέσεις να κρατήσεις την σχέση, αλλά και πάλι θα είναι δύσκολο.
Αν δεν είσαι γυναίκα υποτακτικής φύσης, τότε πρέπει να χωρίσεις.
Είδα πως δυο-τρεις φορές αναφέρθηκες στο γεγονός ότι θέλεις να βρεις κάποιον άλλον ώστε να μπορέσεις να χωρίσεις. Αυτό είναι μεγάλο λάθος και το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα δεν θα είναι ότι καλύτερο.
Να σου εξηγήσω... εγώ είμαι 33 χρονών και έχω κάνει 4 'σοβαρές' σχέσεις (3χρ, 1χρ, 2χρ, 2χρ)... καμία από αυτές δεν ήρθε μετά από μια άλλη. Ανάμεσα σε κάθε σχέση υπήρχε περίοδος οπού ήμουν ελεύθερος. Είχα χρόνο να ξεπεράσω το κενό και ενδεχομένος τον πόνο, και στη συνέχεια να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, να βελτιωθώ, να αναπτυχθώ.
Το αποτέλεσμα ήταν μπαίνοντας σε κάθε νέα σχέση είχα υψηλή αυτοεκτίμηση και ξεκάθαρη άποψη για το τι ήθελα από μένα και αυτήν που είχα απέναντι μου.
Από την άλλη, αν κάποιος πηδάει από μία σχέση στην επόμενη, μένει στάσιμο σαν άτομο. Η μόνη εξέλιξη που έχει είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εκάστοτε σχέση, και γίνεται ολοένα και πιο δύσκολα να μείνει μόνος/μονή στο μέλλον.
Φυσικά και είναι δύσκολα να αφήσεις την σιγουριά και την ρουτίνα και να μείνεις μόνος/μόνη. Φυσικά και υπάρχει πόνος, μιζέρια και κατάθλιψη. Πίστεψε με όμως, δεν θα είσαι ούτε η πρώτη και ούτε η τελευταία που θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα άθλια συναισθήματα. Όλοι μας το έχουμε περάσει, πολλοί όχι μια και δυο φορές, και αφού το περάσαν βγήκαν πιο δυνατοί.
Ξέρω πως ο τόνος μου είναι κάπως κρύος και όχι τόσο καθησυχαστικός... αλλά έχω πει κάποιες αλήθειες που πρέπει να αποδεχτείς αν θες να προχωρήσεις, είτε με αυτό που έχεις τώρα είτε με κάτι διαφορετικό.
Κώττας
Μου έχει πει 4 φορές για πάντα όλο αυτό το διάστημα αλλά ως εκεί. Επίσης μοιάζει κάποιες φορές να μην τον ενοχλεί το να ξέρουν οι γονείς μου λες και κάτι θέλει. Του εχω μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν με αποτέλεσμα να γίνω κι ενοχλητική δεν μπορώ πια να καταλάβω ούτε τον εαυτό μου και τι δουλειά εχω εγώ με αυτό το πράγμα λες και είμαι κανένα τίποτα. Είναι πολλά και γι'αυτό δεν ξέρω από που ν'αρχίσω πρώτα πλέον για να αντιδράσω. Έχετε καμία ιδέα; ξέρω ότι δεν είναι σωστό το να παω κατευθείαν αλλού αλλά όταν αισθάνομαι ότι μπορεί να πηγαίνει σε άλλη; δεν ξέρω πια αισθάνομαι ότι εχω φτάσει σε οριακό σημείο. Οπότε του λέω όχι σε κάποια πράγματα μοιάζει να τον ενοχλεί αλλά δε λέει κάτι. Αισθάνθηκα μέχρι τώρα ότι φταίω εγώ σε πολλά και ήθελα να τα διορθώσω όμως έβλεπα και τις δίκες του ευθύνες. Επίσης με έχουν βιάσει με το φιλο του πριν 3 χρόνια και ο ίδιος το έχει κάνει ξανά για να μου ρίξει ευθύνες γι'αυτό. Λες και δε μου έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Επίσης αισθάνομαι πολύ άσχημα να βγαίνω έξω και να κοιτάω άλλους κι εγώ να μη βγαίνω μαζί του. Όλοι να έχουν δικαίωμα να είναι χαρούμενοι κι εγώ να μην μπορώ. Ξέρω ότι είναι παράλογο αλλά τι να κάνω; δεν ξέρω αν νιώθω πια τίποτα γι'αυτόν απλά βαρέθηκα να αισθάνομαι την άδικη συμπεριφορά του
Τον ξανααπάτησα με άλλον ο ψυχολόγος μου είπε πως εχω ψύχωση με αυτόν την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε στις 26 μου είπε ότι είμαι το καλύτερο κορίτσι που γνώρισε δεν ξέρω αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν ασχολείτε όσο πρέπει
Λέτε να του πω κάτι που παίρνει με απόκρυψη; στην αρχή έπαιρνε χωρίς αλλά μετά ήμουν κάπως ενοχλητική
Εγώ λέω να αρχίσεις να χρεώνεις τις σεξουαλικές επαφές έτσι ώστε να εντατικοποιήσεις τις επισκέψεις στον ψυχολόγο.
Έτσι κι αλλιώς τσάμπα ******* πηδάει ο κύριος τόσα χρόνια.
(Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν χαρακτηρίζω εσένα *******, απλά ο φίλος σου για τέτοια σ' έχει και μάλιστα δωρεάν).