xmmmmm Την εβδομάδα υπολόγισα εγώ........
Printable View
xmmmmm Την εβδομάδα υπολόγισα εγώ........
Είσαι κορυφαίος.Αν ήταν να έχω χρήματα όχι μόνο αφεντικό αλλά βασιλιά δυνάστη θα τον έκανα να αισθάνεται.......Quote:
Originally posted by husband
Κόβεις το τσιγάρο.................................... .................................................. ................3*7=21 Ευρώπουλα
Μετακομίζεις στην επαρχία όπου οι γιατροί παίρνουν λιγότερα.................................. ...............20€
Ανακαλύπτεις την αξία της γυμναστικής με ποδήλατο και κόβεις βενζίνες.................................1 5€
Μαθαίνεις την αξία της υγειηνής διατροφής στο παιδί σου (βλ περίπτερο κομένο) ........................10€
Ξεκολλάς όλα τα αυτοκόλλητα από fast food από το ασσανσερ.................................. ............. 10€
Φυτεύεις γλάστρες με ντοματιές, πιπεριές, κλπ ζαρζαβάτια και μαλώνεις με το μανάβη ..................5€
Σε ειδικές περιπτώσεςι υπάρχει και πιο απλή λύση
Βρίσκεις γκόμενο, τον κάνεις να αισθάνεται αφεντικό, του φορτώνεις όλα τα άλλα έξοδα , βρίσκεις το γιατρό που πάντα ήθελες και σου φαινόταν ακριβός και χαίρεσαι πλέον να του δίνεις τα διπλά από ότι έδινες.
>>>>>interrupted<<<<< ;<
Den einai ekei to thema mas alla mia pou to eida..ki oxi gia na kanw diafhmish alla epeidh exw dei pws douleyoun apo polu konta,
to Kentro Psuxikhs Ygeias Agias Paraskeuhs/Xalandriou
kathe allo para koutsompolides einai, polu kaloi psuxologoi-kai o psuxanalyths tous!
ok ισως να ημουν τυχερη εγω κ να κακοπεσα.λαθος μου που το γενικευσα
no shoping therapy,,no clubs,no barsQuote:
Originally posted by Existir
Άμα μου πείτε και που τα βρίσκετε τόσα λεφτά για γιατρούς, θα σας είμαι αιώνια υπόχρεη. :cool:
Εγώ πάντως άμα πλήρωνα τόσα λεφτά σε γιατρούς, μετά θα ήθελα άλλον γιατρό να με συνεφέρει.:D
oικονομια existir μου!
οσο λασκαρει το μυαλο τοσο σφυγγει το ζωναρι!
ΚΟΛΩΝΑΚΙ κατασταση παντως στοιχιζει 150 με 200 ευρω!!!!!
Δεν ξαναπηγα ουτε για καφε στην πλατεια μετα απο τετοια ψυχρολουσια.
χαχαχα κι εσυ κολωνακι βρηκες να πας?
150-200??
Πλάκα κάνεις...
Quote:
Originally posted by cd2me
ΚΟΛΩΝΑΚΙ κατασταση παντως στοιχιζει 150 με 200 ευρω!!!!!
Δεν ξαναπηγα ουτε για καφε στην πλατεια μετα απο τετοια ψυχρολουσια.
καλυτερα να απευθυνθεις σε αλλη περιοχη.στα 60 που ειναι μια συνηθισμενη τιμη κ μαλιστα για ψυχιατρο η αναλογια παιζει ως εξης: 1 συνεδρεια στο Κωλονακι=3 οπουδηποτε αλλου!κι αν σου πει για μια συνεδρεια τη βδομαδα 150*4=600 &#8364;!!!!!κι ετσι θα γεμισεις κ με αλλα ψυχολογικα αφου η τσεπη σου θα αδειασει εντελως!
Παιδί μου,το ξαναλέω.Τους τα τρώνε.Σου λέει πλούσιοι είναι,κομπιναδόροι ας τους πάρουμε ψίχουλα.Και μαζί με αυτούς πάνε και οι καλοί,εργατικοί,ευηπόληπτο ι.Μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
υπαρχει κανενας καλος με 50 ευρωπουλακια το πολυ? αν ξερει κανεις ας μου πει
σε ποια πολη?
Στη Θεσ/νίκη έχει πολλούς με τριαντάρια ευρώπουλα...
Αλλά μαζί με την ψυχοθεραπεία δεν παίρνετε και κανένα φάρμακο-για όσους ενδυκνειτε-να δείτε την υγεία σας?Μόνο με το μπλα-μπλα κανένας δεν έγινε καλά...:P
Αθηνα
Γραμλ, αν θέλεις εγώ μπορώ να σου συστήσω τους δικούς μου, ανεπιφύλακτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.