Originally Posted by
Psaksevresto
Μαριπόσα, άσε η δική μου ιστορία είναι μεγάλη, παλιά, πονάει και δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να την αναπτύξω.
Το θέμα μας είναι ο άλφαπαρκ και αν μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να τον βοηθήσει στον τρόπο προσέγγισης της κοπέλας του αναφορικά με την παρακολούθησή της από κάποιον ειδικό.
Εγώ είπα τη γνώμη μου, η οποία παίζει ναναι και λανθασμένη, όμως δεν παύει να είναι δοκιμασμένη και στην τελική είναι η γνώμη μου στο πως θα πρέπει να διαχειριστεί το θέμα της άμεσης ψυχοθεραπείας της κοπέλας του, γιατί καταλαβαίνω ότι την αγαπάει.
Πάντως διατηρώ πολλές αμφιβολίες εάν όντως η συγκεκριμένη κοπέλα πάσχει από διπολική διαταραχή, μπορεί να είναι κυκλοθυμική, ανώριμη, κακομαθημένη, οριακή, τελοσπάντων ό,τι άλλο εκτός από διπολική.
Δεν είναι και τόσο εύκολη η διάγνωση της διπολικής διαταραχής από τα όσα μας έγραψε για αυτήν (το αντίθετο μάλιστα), ενώ αγοράζοντάς της βιβλίο σχετικό με τη δδ,(χωρίς καν να υπάρχει αυτή η διάγνωση από κάποιον ειδικό..) της δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη άρνηση για αντιμετώπιση του όποιου προβλήματός της και την τρόμαξε πολύ.