Αυτο δεν το καταλαβαινω....αυτο που εκανα μπολντ.....τι υπαινιγμο κρυβει ο προβληματισμος μου?
Printable View
Νομιζω πως δεν υπαρχει συγκεκριμενη "διαχωριστικη" γραμμη.
Ειναι πιστευω αυτα που λαμβανεις απο τους αλλους, που σε κανουν να θες να δειξεις μερικες φορες οτι θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο.
Επειδη ομως η ανθρωπινη επικοινωνια ειναι πολυπλοκη, νομιζω οτι μονο ενας ειδικος μπορει να μας εξηγησει πραγματα...
Ναι αγγελε , νομιζω επεσες πολυ κοντα. Ειναι οι προτερες εμπειριες που ειχα που με κανουν ισως να θελω να δειξω καμμια φορα εξυπνος ασχετα εαν ειμαι ή οχι.
Η ανθρωπινη επικοινωνια και αλληλεπιδραση ειναι πολυπλοκη. Δεν ξερουμε το ενα κομματι ....τον εαυτο μας και δεν μπορουμε να ξερουμε και τους αλλους, φυσικα
που ειναι και αυτοι μια ευμεταβλητη ποσοτητα καθε μερα οπως και εμεις. Αλλα καπου χανουμε την μπαλα.
Εγω αισθανομαι οτι κατι υπαρχει εδω σε αυτο το προβληματισμο.
Φυσικα δεν μπορεις να περιγραψεις κατι τοσο απτο οσο μια νοητη γραμμη του τι ειναι "νορμαλ" κι τι δεν ειναι . Πχ αντε να περιγραψεις οτι θες καταξιωση , αλλα χωρις να εχεις σαν αυτοσκοπο αυτην την καταξιωση. Και τα δυο φυσιολογικα ειναι σε ενα ανθρωπο.
Νομιζω πως κοροιδευομαστε και παιζουμε με τις λεξεις.....
κακο να κρυβεσε και να μη λες ξεκαθαρα αυτο που θες να πεις και να αφηνεις να εκτεθει ο πιο αυθορμητος......
εχω να πω μονο την εξης εξυπνη-εξυπναδιστικη ατακα.....εκει που συνουσιαζομασταν ειπαμε να ριξουμε κι ενα ******.............
όχι διαφωνώ! στον καλλιτέχνη π.χ. δεν μπορείς να του πεις διόρθωσε την "τρέλα" σου! αυτή είναι ίσως κι η πηγή της δημιουργίας του
..ότι εδώ μέσα-όπως νομίζω και τόπες στην αρχή-κάποιοι κάνουν τους ξύπνιους και με το θέμα αυτό, το πήρες όλο πάνω σου, ίσως για να βοηθήσεις..
Το αν μας ενδιαφερει το πως φαινομαστε στα ματια των αλλων και το αν θα πρεπει να μας ενδιαφερει, ειναι μια μεγαλη κουβεντα.
Μηπως το πιο υγιες ειναι να μας ενδιαφερει μονο για τους ανθρωπους που αγαπαμε/μας αγαπουν?
Δεν ειμαι σιγουρος...
Anyway, δεν θα ανοιξω τετοια κουβεντα, απλα το αναφερω ως... προβληματισμο.
Μπορεις να αναλυσεις το σκεπτικο σου Nflu....δεν καταλαβαινω και νομιζω εχεις προβληματισει πολυ κοσμο . Τωρα αυτο ειναι προσβολη που λες? Τεσπα ειχα καλη διαθεση , μου ηρθε αυτος ο προβληματισμος και ξαφνικα εχει πεσει στο πατωμα ολη η διαθεση μου.
Και ο προβληματισμος ηρθε γιατι γνωρισα μια κοπελλα χθες και το παιζα λιγο εξυπνος πραγμα νορμαλ φυσικα , αλλα με εβαλε σε σκεψεις.
Τελος παντων την κανω.....τα λεμε.
σιγουρα....και ολο το θεμα με πασες μεταξυ των διαχειριστων...και της προστατευομενης κυριας κονσερβας ειχε να κανει με την κοπελια που γνωρισες εχτες.....
παρανοησα μαλλον.....
χαχα αν εννοείς εμένα φλου αυθόρμητο, σκασίλα μου, κοριτσάκι μου! μπροστά στα τόσα που έχω ακούσει απ' τα μέλη περί οπής
το να με πουν κι εξυπνάκια πιά είναι μεγάλη τιμή, γιατί τυχαίνει εκτός κι από ψώνιο-είμαι καλλιτέχνης έτσι κι αλλιώς!-νάμαι και μια σοφή! χαχα
..He who knows and knows that he knows is a wise man; follow him. ..κατά το απόφθεγμα της κουξου..
οκ....να ζητησω συγνωμη τοτε που παρανοησα.........απο οσους παρανοησα....:)
καλη καρδια....
Ποια εινα η κυρια κονσερβα....?