ε, χμμ να δεις τη γυναίκα σου να πάρει και πρωτοβουλία στο τρίο άουτς ούτε να το σκέφτομαι...
Printable View
ε, χμμ να δεις τη γυναίκα σου να πάρει και πρωτοβουλία στο τρίο άουτς ούτε να το σκέφτομαι...
Δε διαφωνώ, αγαπητέ μου Κανένα, αλλά ας μη στρουθοκαμηλίζουμε. Τέτοια πρότυπα υπάρχουν στην πλειονότητα των αντρών. Αλλά δε μίλησα για παθητικό ρόλο, μη τα μπερδεύεις. Αντίστοιχα κι εγώ δε θα μπορούσα να ξεχάσω το θέαμα του άντρα μου να γ@μ@ει μια φίλη μου.Quote:
Originally posted by kanenas
Τινα, παρακαλω μην το παρεισ στραβα, αλλα με κατι τετια σιφιλιαζο. Βρισκω τρομαχτικα μειωτικη τη θεαση της γυναικας ωσ κατι που ανηκει σε καποιον κ καποιοι αλλοι το γαμανε. Που πρεπει να μενει παντα σε εναν παθητικο ρολο, ειδαλλως ειναι \"ελευθερων ηθων\" κλπ.Quote:
Originally posted by Τίνα
Το χω συζητήσει με τον άντρα μου (θεωρητικά μόνο). Μου πε πως δε θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει το θέαμα της γυναίκας του να την γ...ει άλλος άντρας.
Τώρα, αν σε χαλάει η χρησιμοποίηση ενεργητικής φωνής του ρήματος για τον άντρα και παθητικής για τη γυναίκα, ε, τα παράπονα στον Μπαμπινιώτη ή σε άλλον αρμόδιο- δε φταίω εγώ!
Συμφωνώ αλλά πάντα σε συνδυασμό με τοQuote:
....... αλλά ας μη στρουθοκαμηλίζουμε. Τέτοια πρότυπα υπάρχουν στην πλειονότητα των αντρών.
Τουλάχιστον έστω και στην φαντασία μου εκεί βάζω προσωπικά εγώ το όριο. Ειδαλιώς θα έφτανα στοQuote:
.....καλό το τρίο, αλλά μόνο σαν σεξουαλική περιπέτεια με άλλους, όχι με το δεσμό σου.
Quote:
Originally posted by FreeSpirit1975
...Αλλα δεν το περιμενε προφανως οτι θα εχει τετοια συναισθηματικη ανταποκριση πανω του..Ως σεξουαλικη φαντασιωση τον ανεβαζε και ορμομενος απο αυτο βρεθηκε αντιμετωπος με πολλες ανασφαλειες του..
Ναι συμφωνώ με όλους όσο αναφορά τα όρια κ το κόστος της κάθε επιλογής μας όμως μερικές φορές μόνο μέσα από την υπέρβαση των ορίων μας μαθαίνουμε να τα τηρούμε η ακόμα ακόμα και γιατί τα έχουμε θεσει..κάθε πράξη έχει και ένα αποτέλεσμα που πολλές φορές ενώ γνωρίζουμε ότι θα μας πονέσει ίσως το παραβλέπουμε για να καλύψουμε την ανάγκη της δεδομένης στιγμής.
Η δική μου άποψη πάντα..
σύμφωνοι, μπορεί να μη γνωρίζουμε το αποτέλεσμα αλλά καλλίτερα ας συνυπολογίζουμε το ρίσκο και αν αξίζει τον κόπο.
Σαφέστατα και καλό είναι να ζυγίζουμε το κόστος και το κέρδος από την κάθε μας ενέργεια!
Απλά ίσως μια κατηγόρια ανθρώπων αν δεν βιώσει δεν πείθεται! Και αυτό πονάει πολλές φορες..εκ πείρας γιατί ανήκω σε αυτούς;)
είμαστε δύο.
Καποιο κερδος εχει και αυτο....λεω εγω τωρα....
την περιπέτεια.
Ναι βρε παιδιά, αλλά μερικές φορές η υπέρβαση των ορίων δεν έχει γυρισμό!
Αν ραγίσει το γυαλί κλπ
Αξίζει τον κόπο??
ενίοτε αξίζει η διαδρομή.;)
Πιθανότατα όχι Τίνα μου δεν αξίζει τον κόπο και πολλές φορές δεν μπορείς να γυρίσεις από τον \"ίδιο\" δρόμο όντως.
Κατά την γνώμη μου Όμως η λήψεις αποφάσεων δεν είναι πάντα τόσο στο χέρι του αληθινού μας εαυτού αλλά του ψευδή εαυτού που κουβαλάει αυτές τις \"μη δουλεμένες\" και καλά συγκαλυμμένες ανάγκες μας!!Γιαυτο λοιπόν όσο περισσότερο τις δουλεύουμε τόσο περισσότερο μπορούμε και τις ελεγχουμε..Με τον τρόπο του ο καθένας μας..
Σωστά τα λέτε, οκ.
Περιπέτεια, διαδρομή, εμπειρίες, δοκιμές.
Να δουλέψουμε τις ανάγκες μας, ναί, γιατί όχι?
Αν όμως αυτό δυναμιτίζει μια σχέση που επίσης μας είναι πολύ απαραίτητη?
Γι αυτό μίλησα για πιο ανώδυνους πειραματισμούς, με ανθρώπους που δεν εμπλεκόμαστε πολυ συναισθηματικά.
Μα δεν αναφέρομαι σε συνειδητούς πειραματισμούς!
Δεν ξυπνάμε μια μέρα και λέμε \"ας πειραματιστώ λοιπόν με κάτι σήμερα\". Οι καταστάσεις έρχονται μόνες τους έτσι πολλές φορές που αποτελούν πρόκληση.
καλά εγώ γενικά μιλούσα. επί του θέματος δεν νομίζω η φρισπίριτ να είχε σκεφτεί πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να της στοιχήσει τη σχέση της. κάνω λάθος;