Originally Posted by
Remedy
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι κανένας άνδρας δεν φεύγει από μία γυναίκα γιατί νοιώθει πολύ λίγος η γιατί την θεωρεί πολύ καλή γι αυτόν…
Όντως, μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να σκεφτεί κανείς κάτι τέτοιο.
Όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, θέλουμε τον καλύτερο (κατά τη γνώμη μας), που μπορούμε να έχουμε.
Τα «σου αξίζει κάτι καλύτερο», «δεν είμαι αντάξιος σου», «είσαι υπέροχη και πρέπει να βρείς κάποιον άλλον», είναι από τα πιο ψεύτικα κλισέ των γνωριμιών, και όλα σημαίνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα: «δεν γουστάρω»… τόσο απλά…
Αν κάποιος σου πεί κάτι ανάλογο για να φύγει, απλά σε δουλεύει για να την κάνει γρήγορα κι ανώδυνα.
Όταν ένας άνδρας φεύγει, απλά κάτι «δεν»…
Χαίρομαι που παρά την απόρριψη που βίωσες, δεν παραμυθιάζεσαι με μια τέτοια λογική.
Θα σου βγεί σε πολύ καλό μακροπρόθεσμα το να ζείς στην πραγματικότητα κι όχι σε ένα παραμύθι που ο άλλος δεν συμμερίζεται…
Σε αυτό που θα διαφωνήσω μαζί σου όμως, είναι ότι φταίς εσύ για το ότι έφυγε.
Έχω μια σχέση εδώ και 4 χρόνια περίπου, που από τον Ιανουάριο είναι στα καλύτερα της ever και ερωτικά και συντροφικά.
Τον περασμένο Φεβρουάριο (ανήμερα του ακατανόμαστου αγίου συμπτωματικά), ο αγαπημένος μου μου μίλησε για τα αισθήματα του για μένα και για τα όνειρα του για εμάς. Τον ρώτησα λοιπόν σε ποια περίπτωση θα με χώριζε κάποτε και μου απάντησε : «μόνο αν δεν ήμουν ερωτευμένος μαζί σου. Σε καμία άλλη περίπτωση».
Πιστεύω ότι από μία σχέση όπου και οι δύο περνάνε καλά, έχουν κοινές δραστηριότητες, δεν υπάρχουν καυγάδες και υστερίες και δεν υπάρχουν παιδιά, υποχρεώσεις, ένας άνδρας που μετράει, δηλαδή που έχει επιλογές αν το θελήσει, χωρίζει όταν δεν είναι ερωτευμένος.
Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον πρώην σου? Κι αν ναι, πως μπορεί να φταίς εσυ????
Όταν ΕΣΥ ξερωτεύεσαι, φταίει ο άλλος?
Κάνε ένα κλικ και βγάλε την ενοχή από το μυαλό σου. Σε τίποτε δεν φταις αν κάποιος προχώρησε παρακάτω.
Μπορεί τώρα η αυτοπεποίθησή σου να είναι στα τάρταρα, αλλά όταν το ξεπεράσεις και ξαναερωτευτείς, θα το καταλάβεις και θα λυπάσαι για τον χρόνο που έχασες για να αυτομαστιγώνεσαι.
Αν απ ότι τελικά μας είπες, έπαιρνες πολύ λιγότερα από όσα έδινες σε αυτήν την σχέση, εσύ είσαι αυτή που θα έπρεπε να φύγει πρώτη. Να χαίρεσαι που έφυγε λοιπόν! Τι θέλεις έναν άνθρωπο που μόνο έπαιρνε?