εμενα το ψυχωτικο (που μπορω να μιλησω με σιγουρια για μενα) παντως κρατησε 15 δευτερολεπτα.αλλα η πραγματικη του διαρκεια δυστυχως σαφεστατα ειναι για παντα οπως καταλαβαινεις...
Printable View
εμενα το ψυχωτικο (που μπορω να μιλησω με σιγουρια για μενα) παντως κρατησε 15 δευτερολεπτα.αλλα η πραγματικη του διαρκεια δυστυχως σαφεστατα ειναι για παντα οπως καταλαβαινεις...
οχι πιο ειναι πιο δυνατο αλλα πως να το προλαβεις με λιγα "φαρμακα" λιγο πριν θελει.
αμα καποιος μπει στη λογικη να μειωνει φαρμακα καταληγει στο τελος κοψε κοψε να μην παιρνει καθολου...
Εγω αναφέρθηκα πάντα με γνώμονα την προσωπική μου εμπειρία όπου πρωτού υποχρεώσει κάποιος το νευρολογικό μου σύστημα να λειτουργεί σε κάποιες νόρμες πρωτού δηλαδή πιώ αυτό που λέμε καθε μέρα αυστηρά φάρμακα έβαζα την διαίσθηση μου να δουλέψει και έκανα περιστασιακή χρήση τους τηρώντας ας πούμε μια δόση συντήρησης αλλά με έναν επιτρεπτό- ανεκτό κατ'εμέ ασυνεχή τρόπο (υποψιν ημουν και πιο "λειτουργικος" απο τα συνηθισμένα ). Γνωρίζα πάντα και μετριάζα τα ρίσκα της υπόθεσης και πάντα είχα αναπτύξει μια εμπιστοσύνη στη διαίσθηση μου ξέρωντας ότι οταν η πραγματικότητα δεν θα την υπακούει θα πιώ αμέσως μεγαλύτερη δόση. Ετσι τα κρίσημα δευτερόλεπτα οταν ας πούμε ήρθε η κρίση βρήκα την κατάλληλη στιγμή-ναι η καταλληλη στιγμη παιζει σπουδαιο ρολο σε μια οριακη τέτοια κατάσταση όπως και το να σου πάνε καλα η τύχη και οι συγκυρίες της ζωης αυτές που δίνουν ικανοποίηση-. Διάλεξα λοιπόν την σωστή δόση (εντάξι έκανα την σωστή μαντεψιά) την κατάλληλη στιγμή μια μεγάλη ας πούμε και έτσι γλίτωσα την κρίση ή οτιδήποτε άλλο και οτι έπεται αυτής την απόλυτη ξεφτύλα φάρμακα στις δόσεις που δεν χρειάζονται τις ώρες που δεν χρειάζονται και φαύλος κύκλος συμπτωμάτων που αμιγώς ευθύνεται μια αρώστια του εγκεφάλου που αυτά τα φάρμακα την θεραπεύουν και ποτέ δεν την χειροτερεύουν(εθισμος πραγματικη αναγκη) αλλα χρειάζεται ένας χρονος προσαρμογής .Εντάξι θα πείς είμαι και τύπος που τα φάρμακα με πιάνουν σχετικά γρήγορα. Δυστυχώς όμως τώρα αφου ο οργανισμός μου συνήθησε σε μεγάλες δόσεις (φάγαμε τον γαίδαρο και μας έφαγε η ουρά) έχασα την επαφή μου με την διαίσθηση. Νικηθήκαμε αλλα δεν σταματάμε ποτέ να ελπίζουμε.
μερικες φορες η υποτροπη ομως εχρχεται πολυ υπουλα και δεν προλαβαινεις να μαντεψεις ωστε να παρεις ταφαρμακα(τα οποια υποψη δρουν σε πολυ καιρο).και πολυ μικρες ποσοτητες συντηρησης δεν αρκουν.ΥΓ γτ δεν κανεις οπως εγω που τλκ παιρνω το κατα δυναμην τα φαρμακα οπως λεει ο γιατρος και απο το πολυ αντικαταθλιπτικο ετσι μου εχει μεινει ενα μονιμο και υγειες χαμογελο...
Σίγουρα ο κανόνας είναι το παίρνε τα όπως τα λέει ο γιατρός άλλα εγώ λέω υπάρχουν και εξαιρέσεις
DEN yparxoyn eksaireseeis se ayta ta farmaka apla merikoi opws egw mathainoyn me to sklhro tropo na ta pairnoyn swsta