Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by alexandros3
Θα γράψω γιατί δεν μπορώ θα τρελαθώ. Γαμώ την οικογένεια μου γαμώ.
Βέβαια. Είμαι κάτι το τόσο ιδιαίτερο και τόσο σημαντικό που καμία δεν θα είναι αρκετά καλή για μένα.
Ο πατέρας μου: \"σε όλες τις γκόμενες χάρη κάνουμε γιε μου. Οι γκόμενες είναι σαν τα λεωφορεία, η μία πάει ή άλλη έρχεται\". Η μάνα μου: \"μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να έχεις ότι θέλεις\".
Αλλά εγώ την είχα βρει. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ.
Μόνος μου την κέρδισα και με την βοήθεια όλων την έχασα. Τίποτα δεν θα είναι αρκετά καλό για τον Αλέξανδρο τους. Τίποτα.
Σε μεγάλωσαν δίνοντας σου μη ρεαλιστικές ικανότητες.
Κάπως έτσι ήταν κι οι δικοί μου.Απ\'την μία με έβγαζαν άχρηστη απ΄την άλλη παράτα τον τον μαλάκα.Με ποιούς κάθεσαι κι ασχολείσαι;Εσύ θα βρεις καλύτερο ώσπου όλοι ήταν κατώτεροι κι εγώ η καλύτερη.Πράγμα που είναι ουτοπικό.Και για να δείξεις την ανωτερότητά σου αν την έχεις πρέπει να παλέψεις κι όχι να μένεις με το πιστεύω των γονιών σου.Η ανωτερότητα θέλει έναν διαρκή αγώνα απόδειξης σε κάθε νέο περιβάλλον.....Μπορεί σε κάποιους τομείς να είσαι άπιαστος αλλά σε άλλους να υστερείς και να είσαι πολύ πιο δυστυχισμένος από άλλους κατώτερους από εσένα.Γι\'αυτό προσοχή στις λέξεις ανώτερος - κατώτερος...