Μα αυτοί που δεν ασπάζονται την ιδεολογία μου και την κοσμοαντίληψή μου, αργά ή γρήγορα θα πέσουν σε σφάλμα. Έτσι δεν είναι;
Printable View
Μα αυτοί που δεν ασπάζονται την ιδεολογία μου και την κοσμοαντίληψή μου, αργά ή γρήγορα θα πέσουν σε σφάλμα. Έτσι δεν είναι;
Όχι. Όχι κατ\' ανάγκη.
Αν σχετιστώ στενά μαζί τους; Δεν θα έρθουμε κάποια στιγμή αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον;
Δεν είναι απαραίτητο. Εκτός αν νομίζεις ότι η διαφορετική άποψη σε θίγει. Που δεν είναι το ίδιο.
Οκ. Εντάξει. Αφού είσαι σίγουρος...
Πάω για ύπνο. Σε ευχαριστώ.:)
Σώσαμε άλλη μια ψυχή απόψε!
Δεν ξέρω για σένα πάντως εγώ καλά κοιμήθηκα! :P
Προσωπικά θαυμάζω τις κατσαρίδες. (καραάσχετο)χααααααααα........ Μπορούν να ζήσουν μέρες (νομίζω και μήνες) χωρίς καθόλου τροφή. Επίσης χωρίς νερό. Και αν έχουν μόνο το ένα δεν χρειάζονται το άλλο για πολύ περισσότερους μήνες. Και σε ακραίες συνθήκες ζούνε. Και μέσα σε φούρνο και μέσα στη κατάψυξη.Quote:
Originally posted by Existir
.........Σκέψου το. Ποιο είδος επιβιώνει στον πλανήτη; Ο Ελέφαντας με το βάρος του; Το λιοντάρι με τη ρώμη του; Το φίδι με το δηλητήριο του;Όχι. Ο άνθρωπος. Με την ευφυία του.
Προσαρμοστικότητα λοιπόν....
Όπως έχω πει και παλαιότερα η μεγαλύτερη πουτ*να είναι η αναγκαιότητα. Όταν δεν την έχεις είσαι περισσότερο ελεύθερος. Δεν χρειάζεται να \"προσαρμοστείς\". Το τι κρίνει κανείς ως αναγκαιότητα ποικίλει. Για μένα, για παράδειγμα, είναι μια καλή δουλειά, ένα σπίτι κι ένα αυτοκίνητο. Τα έχω, από \'κει και πέρα αγαπάω όποιους θέλω. Πραγματικά. Για τις διαπροσωπικές σχέσεις είμαι και \'κει ξεκάθαρος. Το σημαντικό για μένα είναι τα παιδιά. Μπορεί να χωρίσω, όπως οι γονείς μου, ή μπορεί να μείνω αγαπημένος με τη γυναίκα μου μέχρι να αποχωρήσω από αυτό το κόσμο. Σε κάθε περίπτωση το παιδί μου θα με έχει δίπλα του και θα του δίνω τα πάντα. Αυτά τα δύο με προσδιορίζουν κι αυτά τα δύο είμαι. Από \'κει και πέρα είσαι σωστός μαζί μου, θα είμαι δύο φορές. Δεν είσαι, θα το πληρώσεις δύο φορές. Απλά πράγματα.
Λολ ρε Αλέξανδρε.Για εμένα απλά θα το πληρώσεις....κι αυτό αρκεί....
Η αναγκαιότητα που σε θέλει ευγενικό και διπλωμάτη για να πας μπροστά είναι πίκρα.Όταν νευριάζω πώς αντιδρώ;Σπάνια οι άλλοι με έχουν δει να νευριάζω.Δεν νευριάζω εύκολα αλλά αν νευριάσω τσιτώνω ολόκληρη.Και πάλι δεν θεωρώ ότι θα κάνω κάτι ακραίο.Δίνω στον άλλο πολλές ευκαιρίες πριν φτάσω στα άκρα.Πολλές φορές όταν νευριάζω πηγαίνω ένα γυμναστήριο για να μην βρίσω τον άλλο.Γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα πατήσω ευαίσθητα σημεία.Νομίζω ότι υπάρχουν πιο νευρόσπαστα άτομα από εμένα.Εμένα αν με αφήσεις στην ησυχία μου δεν σε πειράζω και γενικά είμαι ήρεμη...Προσωπικά πιστεύω ότι στις μέρες μας επιβιώνει το φίδι με το δηλητήριο..........Κι η κατσαριδούλα καλή ήταν μέχρι που ήρθε το Vapona...
Εγώ θα έβαζα και ένα υποκεφάλαιο \"Τι σας κάνει να νευριάζετε;\"
1.Η υπουλία
2.Η αδικία
3.Η ζήλεια
Πάντα πρέπει να είσαι ευγενικός και διπλωμάτης. Τότε πραγματικά σκοτώνεις...Quote:
Originally posted by kassi_21
Η αναγκαιότητα που σε θέλει ευγενικό και διπλωμάτη για να πας μπροστά είναι πίκρα.
Με το να σε βλέπω εσένα να χάνεις τη ψυχραιμία σου το πολύ να σε λυπηθώ.
Ναι αλλά μπορεί και να με φοβηθούν ανάλογα........Το γάντι δεν μου πήγαινε εμένα....Κάτι σε Με το γάντι αλά Τατιάνα εκπομπές δεν με ήθελε.....Κατά πρώτον πίστευα ότι η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην αλήθεια...και όχι στην υπουλία και στο ειρωνικό σχόλιο...Αν φανούν καλύτεροι και με νικήσουν το πολύ πολύ να τους παραδεχτώ και να πάρω από αυτούς....Δεν μου αρέσει να χάνω οπότε όταν νευριάσω πρέπει να νικήσω και δεν νευριάζω εύκολα.....Α και φυσικά δεν τα βάζω με όσους δεν με παίρνει...έτσι;Εξυπακούεται ...Quote:
Originally posted by alexandros3
Πάντα πρέπει να είσαι ευγενικός και διπλωμάτης. Τότε πραγματικά σκοτώνεις...Quote:
Η αναγκαιότητα που σε θέλει ευγενικό και διπλωμάτη για να πας μπροστά είναι πίκρα.
Με το να σε βλέπω εσένα να χάνεις τη ψυχραιμία σου το πολύ να σε λυπηθώ.
Με σειρά \"νευριαστικότητας\" Αδικία - Υπουλία - ΖήλειαQuote:
Εγώ θα έβαζα και ένα υποκεφάλαιο \"Τι σας κάνει να νευριάζετε;\"
1.Η υπουλία
2.Η αδικία
3.Η ζήλεια
ΥΓ (τον θιγμένο εγωισμό τον βάζω στο κεφάλαιο αδικία μιας και έτσι τον αντιλαμβάνομαι και μάλιστα σαν τη πρώτη παράγραφο του κεφαλάιου αυτού)
Xa xa!!!Η υπουλία με εξοργίζει,τα υπόλοιπα απλά με νευριάζουν.........