το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβιαση των όρων χρήσης.
ειμαστε αρκετα συμπονετικοι τωρα?
Printable View
ειμαστε αρκετα συμπονετικοι τωρα?
σου ζήτησε κανένας συμπόνια και δεν το ξέρω;
εσύ τα εχεις όλα και μιλάς και από πάνω...
αν υπήρχε Θεός ξέρεις που θα ήσουνα αλλά δυστυχώς ο Θεός έχει πάρει ρεπό
αυτο που κατόρθωσες τελικά ειναι να ζωντανέψεις το φορουμ, ηταν πολύ υποτονικη η κατασταση τις τελευταιες μερες. κατα τα λοιπά όπως και οι υπόλοιποι δεν βγαζω νόημα ποιο ειναι το προβλημα σου, ήτοι αν ειναι κατι συγκεκριμενα ή μια γενική απαξίωση. εδω τα λογια παρηγοριας οπως τα αποκαλεις ειναι απο ανθρωπους που ειχαν θεματα και ξερουν πολύ καλά και όχι από άσχετους. κανε το βημα λοιπον, μιλησε ανετα μεσα στην ανωνυμία, δεν χανεις τιποτα!
HorriBell.. για ηρέμησε! που θες να γινεις και βομβιστής ...δεν ανησυχω επειδη δεν εχεις το χαρακτηρα για τετοια.
Ioanni μου έχουν πει οι γιατροί να μην συζητάω με πολλά άτομα το πρόβλημα για να μην επιδεινώνεται για αυτό και αποφεύγω να πω ποιο είναι. Ακόμα και με ειδικούς που ανήκουν στο ίδιο τμήμα η ψυχολόγος μου είπε να μην τους λέω. Για αυτό δεν θέλω να το αναφέρω. Όσο και την κυρία που έχει πρόβλημα και μάλιστα με χαρτί γιατρού καλύτερα να μην της δίνουμε σημασία γιατί έχει διάγνωση πολύ σοβαρής διαταραχής από ότι καταλαβαίνω. Αλλά είδες ακόμα και αυτη καλά είναι. Βρίζει, καλοπερνά και όλα εντάξει. Μακάρι να ήμουν και εγώ στη θέση της παρά στη θέση που είμαι τώρα.
Και επίσης Γιάννη δεν είναι απλό το πρόβλημα μου και υποτίθεται πως οι γιατροί βοηθάνε. Εδώ μίλαγα με μία μητέρα η οποία πήγαινε την κόρη της εκεί που πάω εγώ και ενώ είχε πει ότι πάει αρκετό καιρό και ότι είδε τεράστια διαφορά μου είπε ότι η κόρη της πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει. Δηλαδή ποια είναι η βοήθεια που είδε από εκεί μέσα;
Αυτή είναι η σπουδαία βοήθεια που προσφέρουν; Θα το δεχόμουν αν μου λέγαν τουλάχιστον αλήθεια. Να μου έλεγαν ότι ξέρεις κάτι λύση δεν πρόκειται να βρεις ποτέ δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Και όχι να σου δίνουν ψεύτικες ελπίδες ότι θα σε βοηθήσουν.
εμ βέβαια προβλήματα δεν έχεις τα έχεις όλα καλά και κοιτάς να βρεις κάτι με ενδιαφέρον....καλά ζεις εσύ και τα πρήζεις και σε εμάς που η ζωή μας τελειώνει χωρίς να έχουμε ευτυχίσει ποτέ
δεν σε κατηγορώ άλλωστε όλοι τα ίδια είναι
όλοι είναι ευτυχισμένοι και ξέρουν και μιλάνε και από πάνω...και οκ εσύ έχεις και πρόβλημα ότι και να πεις χέστηκα, απαλλάσσεσαι λόγω ασθένειας.
Αλλά και άνθρωποι που δεν έχουν κάποια ασθένεια τα ίδια κάνουν και χειρότερα. Και είμαι εγώ μετά αναγκασμένη να τους ανέχομαι και από πάνω.
μικρή είμαι απλά αν δεν βρω λύση θα αυτοκτονήσω για αυτό ειπα ότι τελειώνει η ζωή
'Ελένη' έχεις ανθρώπους γυρω σου που να σε στηριζουν σε ολο αυτο που περνας?Οικογένεια?Φίλους?