δηλαδή το ότι του πρότινα να βρεθούμε δεν είναι αρκετο ; σε ευχαριστω πλ παντως για τις απαντησεις σου..
Printable View
δηλαδή το ότι του πρότινα να βρεθούμε δεν είναι αρκετο ; σε ευχαριστω πλ παντως για τις απαντησεις σου..
βασικα τωρα είναι ακόμη πιο άβολο γτ του πρότινα να βρεθούμε και αν δεν μου πει αυτος μετα δεν μπορώ να του ξαναπω !!
Tωρα περιμενε αυτη την εβδομαδα να δεις. Αν δε στειλει την επομενη θα κοιταξεις να δωσεις το πρασινο φως διακριτικα παντα.
προσεξε.. εχει μεγαλη διαφορα η λεξη αγαπω απο τη λεξη μου αρεσει για παραδειγμα αν ενα λουλουδι το αγαπας το ποτιζεις ολη μερα αν σου αρεσει πας και το κοβεις.απο τη στιγμη ομως που λες δε θελω να στενοχορισω το αγορι μου αυτο ειναι αποδιξη οτι εχεις αισθηματα για αυτο και επιδη η καρδια ανικει μονο σε ενα δε γινετε να αγαπας και τους 2 ταυτοχρονα αρα αγαπας το αγορι σου... το οτι λες οτι ειναι παρα πολυ καλος μαζι σου αυτο με κανει να υποψιαζομαι οτι σε εχει καλομαθει λιγο και εχεις ψιλοβαρεθει.επισης υποπτευομαι οτι για να σου κολησε ο αλλος τοσο ανετα μαλλον εισαι καμια γυναικα πολυ ελκιστικη.. οστοσο θα σου πω το εξης αν οντος εχεις "κουραστει" να ειναι τοσο καλος ζητησε του λιγο να.. γινει πιο δυναμικος ιδικα οταν κοιμαστε μαζι ζητησε του να ειναι λιγο πιο απροβλεπτος.επισης δε πρεπει να ζεις με ενοχες.θα σου συνιστουσα ολα αυτα να τα εξομολογιθεις σε μια φιλη σου αρκει να της εχεις εμπιστοσυνη για να μη σε κανει βουκινο.
ευχαριστω και σενα αλεξανδρε για την απαντηση σου. το χω πει σε φίλες μου,απλά ήθελα να πάρω κι άλλες απόψεις. και η αλήθεια είναι πως αυτό που μου πες εσύ ηταν πλ εύστοχο..
Αμα κανει καμμια κινηση πες το, γιατι εχω κι εγω αγωνια.
Θα σ πω τι λένε αν θέλεις δύο αγόρια πήγαινε με τον δεύτερο αν ήθελες πραγματικά τον πρώτο τον δεύτερο δεν θα τον κοιτούσες καν
Τελικά πρέπει ο τύπος να είναι τελείως ανώριμος ! Στο μάθημαμε κοιτάζει συνέχεια και σε κάποια φάση ενώ είμασταν σε κοινή παρέα,δεν με χαιρέτησε καν και πήρε μια κοπέλα πιο μπροστα-με την οποία στανταρ δεν παιζει κατι- και μιλούσαν. Εγώ βεβαια τον χαιρέτησα αργότερα και αυτός μου χαμογέλασε αμήχανα. Και όλη την υπόλοιπη ώρα συνέχιζε να με κοιτάει και να το παίζει ταυτόχρονα αδιάφορος. Νευρίασα πάρα πολύ με αυτήν του τη συμπεριφορά,καταρχάς φάνηκε πως με αυτό με την κοπέλα το έκανε επίτηδες και κατα δεύτερον ήταν τελείως αγενές και ανώριμο εκ μέρους του. Αν δεν γουσταρει στην τελική ας μου λέει ένα αδιάφορο γεια και να μην κοιταζει καν, αυτή του τη συμπεριφορα δεν την καταλαβαινω !!
και στο φβ δεν μου μιλάει καν! -.-
αα και στο τελος ελεγε επιδηκτικα πως θελει να φυγει. πως σας φαινονται ολα αυτα;
Δε νομιζω οτι ειναι ανωριμος. Μπορει απλα να μη γουσταρει.
τότε γτ κοιτάζει συνέχεια;
Μπορει να θελει να σε παιξει. Προσεχε, το δε γουσταρει δεν εννοω δε του αρεσεις καθολου, απλα δεν ειναι κ στα πατωματα. Μπορει να χει αμφιβολιες. Ξερεις που κολλαω? Εκει που ειχες παει σπιτι του να διαβασετε και το θεμα εμεινε στο φασωμα. Μετα απ αυτο εγινε το μπερδεμα.
δηλαδή εννοείς πως παίζει να με ήθελε μόνο για ένα φάσωμα ; ή οτι εγω έκανα κάτι λάθος;
Oxι. Εννοω οτι μπορει να ειδε οτι δεν θες να προχωρησεις και εισαι μπερδεμενη και σου λεει αστο.