Originally Posted by
Lacrymosa
1) Καταρχην δεν καταλαβαινω που κολλανε τα περι "φασισμου" και "επιχειρηση σκουπα" και "μπατσοι γουρουνια δολοφονοι" και "προπαναγδα" με το θεμα της απειλης αυτοκτονιας.. Προφανως μπερδεψες τα θρεντ, δεν συζηταμε εδω για πολιτικη, αλλα για τελειως αλλο θεμα.. Ολα τα πραγματα ξερεις καλη μου εχουν πολλες οψεις, το να υποστηριξει κανεις οτι σ αυτες τις περιπτωσεις καλο ειναι να επεμβαινει η διωξη δεν τον κανει ουτε φασιστα ουτε "υποκριτη" και αλλες παπαριες σαν αυτες που ειπωθηκαν παραπανω! Προσπαθησε λοιπον σε παρακαλω να βγαλεις τις παρωπιδες και τις εμπαθειες που ισως να εχεις εναντιον προσωπων και οργανισμων, γιατι δεν σε βοηθανε καθολου πιστεψε με, και καταφερνεις το αντιθετο απ το να φανεις "δημοκρατικη".. Επισης για να φοβαται καποιος παει να πει εχει τη φωλια του λερωμενη.. Και συνηθως αυτα που κατηγορει στους αλλους ειναι αυτα που ο ιδιος κανει κ θελει να απαλαγγει φορτωνοντας τα αλλου..
2) Που κολλαει το οτι καποιος ανεφερε ενα ονοματεπωνυμο αλλου μελους (το οποιο εγω προσωπικα δεν ειδα), η το bullying και καλα που λες.. Πραγματικα δεν συζηταμε ουτε για πολιτικη ουτε για βια, εγκληματικοτητα και μπλα μπλα μπλα.. Οταν ειμαστε σε ενα φορουμ με τοσες πολλες διαφορετικες προσωπικοτητες και οπτικες λογικο ειναι να υπαρξουν και εντασεις και διαφωνιες κτλ.. Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κολλαμε εκει? Και να διυλιζουμε τον κωνωπα και να σταζουμε χολη και εμπαθεια? Το να τα βρουμε και να παμε παρακατω δλδ δεν παιζει, ετσι? Διοτι αν το κανουμε αυτο παει να πει οτι υποκυπτουμε στου αλλου τη σκοπιμοτητα και την υποκρισια,ε? Μαλιστα!
3) Επειδη ειδα αναφορα και σε καλα "fake threads" εχω να σου πω το εξης, με καθε καλη διαθεση.. Μαθε να κοιτας τι γραφεται και οχι ποιος το γραφει... Το αμα δεν συμπαθουμε καποιον δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ακυρωνουμε ως ατομο, η το εαν εχει κανει καποιος πραγματα καταπτυστα (για τα δικα μας δεδομενα παντα), δεν σημαινει οτι πρεπει να τυφλωνομαστε απο οργη και να ειμαστε προκατειλλημενοι απεναντι στα παντα.. Διαβαζε τις γραμμες σε παρακαλω, οχι τον ανθρωπο.. Και για να σου λυθει η απορια, ασχετο με το θεμα αλλα παλι δεν θα πειστεις και το ξερω, γιατι αν εχουμε παρωπιδες βλεπουμε παντου εχθρους και αντιπαλους, εγω προτεινα στον χρηστη Κλειδι να ανοιξει ενα τετοιο θεμα, και οταν μου ειπε οτι δεν ξερει πως να ανοιγει θρεντ και δεν μπαινει συχνα, προθυμοποιηθηκα να ανοιξω αυτο το θρεντ. Τιποτα αλλο. Το αν σου φαινεται υποκριτικο το οτι εξεφρασα την αποψη μου και δεν πειθεσαι, λυπαμαι, αλλα προβλημα σου. Δεν μπορω να κανω κατι επ αυτου.
4) Και το βασικοτερο και ουσιαστικοτερο : Οκ, να μην ενημερωνουμε τη διωξη, να μην καλουμε γραμμες βοηθειας, να μην πηγαινουμε σε ειδικους, αλλα ΤΙ? πες ευθεως, προτεινε, να γινει το και το. Διοτι ξες ειναι πολυ ευκολο να διαφωνουμε και να βρισκουμε απο ενα αντεπειχιρημα για τις καλες προθεσεις του αλλου, αλλα πρεπει να ειμαστε σε θεση να προτεινουμε την δικη μας αποψη και να την στηριζουμε με επιχειρηματα, εξηγωντας επαρκως γιατι ειναι καλυτερη απο καποια αλλη αποψη (ΠΡΟΣΕΞΕ : λεω απο καποια αλλη, οχι απο καποιου αλλου.. if u get me..) Προτεινε λοιπον, την διαφορετικη εκδοχη σου τι πρεπει να γινεται σ αυτες τις περιπτωσεις, και στηριξε το με επιχειρηματα.. Μπορει να εχεις κατα νου κατι π δεν ειχαμε σκεφτει, ποιος ξερει.. Μπορεις να το κανεις?? Καν το!! Αλλα σε παρακαλω τις εμπαθειες και τα οφτοπικ, αστα εκτος, και βαλε λιγο καλη διαθεση, αν εχεις, οσο εχεις :)
Αυτα! Παω να φαω :p