-
φταιμε κ εμεις, φταινε κ οι κυβερνήσεις. Δεν ειναι οτι έχει μονο η μια πλευρά τις ευθύνες, μην τρελλαθουμε....
δεν φταινε οι κυβερνήσεις για τις κακοτεχνιες των έργων (δρομοι που βουλιαζουν ξαφνικα)? για τους προχειρους ΧΥΤΑ που κατασκευάζονται εντελώς τυχαια μόνο σε υποβαθμισμένες περιοχές, ακομα κι οταν η γεωμορφολογια δεν το επιτρέπει? δεν φταινε κ πάλι οι κυβερνήσεις για την απουσια των ελεγκτικών μηχανισμων, για την υποτίμηση των πραγματικών περιβαλλοντικών προβληματων, για τον αποχαρακτηρισμο δασικών εκτάσεων?
απο την άλλη φταιω εγω, που τα βλεπω ολα αυτα κ λέω δεν γίνεται τίποτα ή δεν θα γινει τίποτα. Αρα ας μην κανω τίποτα. ..
-
.....εμ αυτες οι κυβερνησεις δεν κυβερνουν απο μονες τους,καποιοι τις εγκρινουν!
-
Όταν οι νόμοι δεν εφαρμόζονται οι παράνομοι βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν η διαπλοκή είναι σαν τη Λερναία Ύδρα τότε η λύση είναι να βρεθεί ένας \"Ηρακλής\". Μέχρι τότε περαστικά μας......
-
εμ αυτο λέω...οτι καποιοι βγάζουν αυτες τις κυβερνήσεις, δεν βγαινουν απο μονες τους!
-
....ε αυτοι που τις βγαζουν ειναι περισσοτεροι απο εμας γι αυτο την παταμε!
-
Έρχονται εκλογές σύντομα.Προσωπικά,εχθές μάζεψα λίγη στάχτη από τα φρέσκα αποκαϊδια της Πεντέλης να ρίξω στο φακελάκι...Κάπου το άκουσα ότι θα το κάνουν και άλλοι και μου άρεσε η ιδέα..Αν και δεν αλλάζει κάτι αυτό βέβαια..Απλά δεν μου κάνει καρδιά να ψηφίσω κανονικά πια.
-
....καθολου κακη ιδεα!υπαρχει και η αλλη να ψηφισεις οικολογους πρασινους!
-
οι οικολογοι πράσινοι δεν κατεβαινουν αυτονομοι
-
....αυτονομοι κατεβαινουν,μπες και στο site τους να δεις!www.ecogreens.gr
-
....πληροφοριακα στο ψηφοδελτιο επικρατειας των οικολογων θα ειναι και ο γνωστος συναδελφος ο Γιωργος Οικονομοπουλος,επικεφαλης ειναι ο ποιητης και συγγραφεας Νανος Βαλαωριτης[δισεγγονος του Αριστοτελη]