Originally Posted by
KENO
μα δε το ειπα σαν να ειναι αρρωστια, αλλα προτιμηση. οπως μαθαινεις να επιλεγεις να τρως λαχανικα αντι για κρεας πχ, ετσι δε μπορεις να επιλεξεις γυναικες αντι για αντρες ?
δε ξερω αν το λενε χριστιανοι αυτο, ουτε ειπα οτι οντως ισχυει. ειπα απλα τι εχω ακουσει, για οσους προβληματιζονται οτι μπορει να ειναι gay (οπως ο threadstarter).
κουβεντα για ελληνιδες βαριεμαι πραγματικα να κανω. δεν εχει νοημα γιατι εσυ στα 45 σου στοχευεις σε ωριμοτερες απ'οτι εγω. οι ωριμοτερες λοιπον που δεν εχουν τοσες επιτυχιες οσο οι μικρουλες, δε μοιραζουν τοσο ευκολα χυλοπιτα ουτε το παιζουν δυσκολες. ισως θα επρεπε να στοχευω κι εγω σε μεγαλυτερες μου, αλλα δε με θελουν γιατι ουτε τα 30 δεν εφτασα ακομα και τους φαινομαι μικρος.
γενικα ειναι λογικο σημερα να υπαρχουν προβληματα στις σχεσεις, γιατι εχουμε τη κριση εδω και δεν καλοπερναμε. το βλεπουμε κι απο την υπογεννητικοτητα, και την επικοινωνια αναμεσα στα δυο φυλα, που ενω εχει τοσους τροπους να ερθει κοντα, τελικα παει κατα διαολου και δεν υπαρχει κατανοηση.