Για μια καλημέρα λέω κι εγώ...και όχι σήμερα.
Σε κάποια φάση πέρισυ που είχαμε ξαναμαλώσει για κάτι που είχε κάνει εκείνος...και είμασταν στο αντίθετο...εγώ σκεφτόμουν, εκείνος έπαιρνε για ενα απλό καλημέρα.
Printable View
Για μια καλημέρα λέω κι εγώ...και όχι σήμερα.
Σε κάποια φάση πέρισυ που είχαμε ξαναμαλώσει για κάτι που είχε κάνει εκείνος...και είμασταν στο αντίθετο...εγώ σκεφτόμουν, εκείνος έπαιρνε για ενα απλό καλημέρα.
\"Mε ολα αυτα το μονο που ισως καταφερες ειναι να τους φερεις πιο κοντα. Για σκεψου αν αυτη τον εχει ακομα στο ματι τι κατηγοριες θα του πει για σενα.\"
Δεν νομίζω ότι θα μπει ο Σ. στην διαδικασία να την πάρει να της εξηγήσει τι έχει γίνει ....δεν είναι του χαρακτήρα του . Και σίγουρα δεν πιστεύω ότι θα δεχόταν κατηγορίες για μένα.
Λουλουδάκια - καρτούλα - σημείωση \"Σάγαπώ και θέλω να είσαι ευτυχισμένος. Γιαυτό και θέλω να λύσουμε τα προβλήματά μας. Από μακριά δε γίνεται\"
Dear dinad,
Έχοντας φτάσει αισίως στην 4η σελίδα μερικές μαζεμένες σκέψεις.
Το κινητό και η όλη ιστορία περί αυτού δεν είναι το θέμα το δικό σου.
Μάλλον για έλλειψη αυτοπεποίθησης μιλάμε. Κάτι η διαφορά ηλικίας σας, κάτι η προηγούμενή σου 10ετής σχέση, κάτι ο φόβος της αναβολής του γάμου κάτι μερικές φορές νομίζεις ότι οι άλλες είναι γενικώς πιό όμορφες. Ε όλα αυτά μαζί σου βγάζουν μία ανασφάλεια και μία έλλειψη αυτοπεποίθησης.
Όσο για τον Στέλιο το θέμα το δικό του μάλλον είναι το ίδιο. Κάτι το ότι μένει μόνος του και δε μένετε μαζί, κάτι το ότι σπάνια βγαίνει έξω πάλι προς την ανασφάλεια το βλέπω.
Το διά ταύτα είναι ότι μία σχέση που πάει για γάμο δεν είναι δυνατόν να λύνεται με εβδομάδες μοναξιάς για να σκεφτεί κάποιος από τους δύο. Δηλαδή τι μόνος θα αποφασίσει για το τί θα κάνετε μαζί? (το ίδιο και για σένα που ήθελες τη δική σου εβδομάδα παλαιότερα).
Νομίζω αρχικά η τζένη το είχε γράψει. Δεν τελειώνει μία σχέση γιατί έγινε ένα λάθος. Αντιθέτως μία σχέση στηρίζεται στην επίλυση των λαθών. Η επίλυση όμως προυποθέτει ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ εκατέρωθεν του προβλήματος που τώρα λέγετε για μεν εσένα ανασφάλεια για δε αυτόν κλονισμός εμπιστοσύνης.
Ε άμα νομίζετε ότι λύνονται τα θέματα αυτά με μία εβδομάδα μοναξιάς και ατομικών σκέψεων εγώ το βλέπω για λάθος.
ΥΓ (ο υπότιτλος του θέματος \"ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ\" με βρίσκει σύμφωνω αλλά μόνο για ταμειακά λάθη. Για λάθη σχέσεων προτιμώ το \"ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ\")
ΥΓ2 Σε πολλά σημεία μπορεί να έχω λάθος στοιχεία αλλά η μνήμη μου τελευταία δοκιμάζεται........και ας είναι μόνο 4 σελιδούλες
yeap η τζένη το είχε πει καλίτερα από μέναQuote:
Originally posted by Tzeni
............
Η γνωμη μου ειναι να συζητησετε δεν τελειωνει τοσο ευκολα μια σχεση ετσι επειδη εκανες εσυ ενα λαθος....
ΤΟ λαθος αυτο καπου πηγαζει δεν ειναι η αιτια για να χωρισετε ή οχι, αλλα η αφορμη...
Να του μιλησεις για τις ανασφαλειες σου και τα θελω σου, και να ακουσεις και τα δικα του.....
Οι σωστες σχεσεις στηριζονται στην επικοινωνια ....
Μην φοβασε να μιλησεις ετσι μονο κερδιζεις μια μαχη παλευοντας ...................
Δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Κι εγώ ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλειος...απλά είναι τι μπορεί να ανεχτεί ο καθένας και σε πιο σημείο έχει τα όρια του. Τώρα και να με συγχωρέσει πιστεύω ότι θα μου βγάλει λίγο το λάδι μέχρι να του περάσει.... απο εγωισμό και μόνο.Θέλω όμως να πιστεύω ότι θα μου δώσει την ευκαιρία,... και να προχωρήσουμε .
Γιαυτό με αρέσει αυτό το σαιτ. Γιατί μπορείς να ακούσεις πολλές σκέψεις ενετλώς διαφορετικές από την δική σου.Quote:
Originally posted by dinad
Δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. .....
Quote:
Originally posted by ex_hus
...
Το διά ταύτα είναι ότι μία σχέση που πάει για γάμο δεν είναι δυνατόν να λύνεται με εβδομάδες μοναξιάς για να σκεφτεί κάποιος από τους δύο. Δηλαδή τι μόνος θα αποφασίσει για το τί θα κάνετε μαζί? (το ίδιο και για σένα που ήθελες τη δική σου εβδομάδα παλαιότερα).
Νομίζω αρχικά η τζένη το είχε γράψει. Δεν τελειώνει μία σχέση γιατί έγινε ένα λάθος. Αντιθέτως μία σχέση στηρίζεται στην επίλυση των λαθών. Η επίλυση όμως προυποθέτει ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ...
ΥΓ (ο υπότιτλος του θέματος \"ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ\" με βρίσκει σύμφωνω αλλά μόνο για ταμειακά λάθη. Για λάθη σχέσεων προτιμώ το \"ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ\")
ωραιοσ, πολυ ωραιοσ! μιπως με την εφκερια να ξανασκεφτοσουν τον κοδικο χριστου σου (=εχ-χουσ); τον θεορις παραγογικο;
Κάθε άνθρωπος κουβαλάει μαζί του το σπέρμα κάθε ανθρώπινης ιδιότητας και μερικές φορές θα φανερωθεί μία, μερικές φορές κάποια άλλη κι ο άνθρωπος συχνά γίνεται καποιος άλλος ενώ παραμένει ο ίδιος.» (Λέων Τολστόι, Ανάσταση).
Το παραγωγικός δε το κατάλαβα. sorry
Ρε κοπελιά τι ψυχολόγο;;;Quote:
Originally posted by dinad
Καλημέρα.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις χθεσινές σας συμβουλές και απόψεις.Ακόμη και αυτά που δείχναν ότι έχω πρόβλημα τα έλαβα υπ\'όψιν μου.
Χθες βγήκαμε και του είπα όλη την αλήθεια και για τα δυο θέματα.Σίγουρα δεν του άρεσαν αυτά που του είπα.... δεν ξέρει λέει αν του αξίζει να ζει μια αρρωστημένη κατάσταση.
Δεν θεωρώ ότι είμαι άρρωστη.... δεν ξέρω κιόλας.Δεν είναι κάτι που το παθαίνω συνέχεια.Πρώτη φορά βγήκα εκτός εαυτού. Εγώ ζήτησα συγνώμη και μια ευκαιρία,(αν και λέει στις έχω δώσει τις ευκαιρίες σου και πάλι το ξανακοίταξες το κινητό)... του είπα τα κολλήματα που έχω με τις πρώην... θέλει μια βδομάδα περιθώριο να το σκεφτεί, γιατί τώρα στην κατάσταση που τον έχω φέρει...μάλλον δεν θα μου αρέσει η απάντηση που θα μου δώσει.Εγώ του είπα ότι θα προσπαθήσω, ότι μίλησα και με μια ψυχολόγο(προχθές).Αναγνώρι� �α ότι βγήκα εκτός εαυτού.Απλά μου είπε ότι αν αποφασίσει να είμαστε μαζί θα αρχίσει να κανει \"φυσιολογική\"ζωή...και όχι αυτό που κάνει, να κάθεται μέσα , να μην δίνει κανένα δικαίωμα και να έχει αυτήν την αντιμετώπιση. Έχει αποξενωθεί απο όλους τους γνωστούς του....μα εγώ δεν απαγόρευσα ποτέ να βγει έξω...οι συγκυρίες της ζωής τα έχουν φέρει έτσι...οι 2 κολλητοί του φύγαν εκτός Αθηνών, και αυτό που έγινε αυτήν την φορά με τις αναπάντητες ήταν γιατί είχαν προηγηθεί τα τηλ. με την πρώην και μου μπήκε το τρυπάκι.... δεν το έχω ξαναπάθει... θα δείξει.
Κατάφερα και κοιμήθηκα λίγο χθες...και με το ζόρι έβαλα και μια μπουκιά (με δυσκολία)...έφτασε σε 2 μέρες η κοιλιά στην πλάτη μου...
Απλά φοβάμαι και του το είπα .... αν είναι να μου δώσει ευκαιρία θα μου την δώσει επειδή το θέλει πραγματικά ...και όχι να μου βγάλει έναν άλλο εαυτό και άλλες αντιδράσεις...
το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολα και για τους δυο μας... θέλω να πιστεύω όμως ότι θα πάνε όλα καλά.
Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω.
Να πάει αυτός...
Μου θυμίζει έναν τύπο πρώην που μου έλεγε ότι η προηγούμενη κοπέλα μου ήταν φρικτά ζηλιάρα και δεν την άντεξα..Και λέω οκ θα πέτυχε σε καμιά κομπλεξική..και καλά της έκανε..πού να ήξερα!!!!!
Ο τύπος είχε λέει ψυχικο δεσμό με μια νησιώτισσα δυόμισι χρόνια,κρατούσαν επαφές τηλεφωνικές και στο μεσοδιάστημα αυτός είχε \"σταθερούς\" και μακροχρόνιους δεσμούς...Κατέβαινε δε τα καλοκαίρια για να την δει και να ξηγήσουν το φυστίκι άμα λάχαινε....
Άσε..Υπάρχουν άτομα τα οποία δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα και είναι λίγο κολλημένα...
Όπως ένας άλλος που ήταν πλέον λέει κολλητός με την πρώην του εδώ και δύο χρόνια και όταν κατέβηκε στα μέρη του και την είδε κάνανε μασάζ γυμνοί-ως κολλητοί- και ήθελε να κάνει μια σοβαρή σχέση μαζί μου γιατί δεν είναι άντρας επιπόλαιος.....Χαχα...Ρε μας δουλεύουν....Σου την μπαίνει ο τύπος αν και νομίζω πως την θέλει την σφαλιάρα του γιατί του στερείς την ελευθερία να γουστάρει ή να φτιάχνεται και με τις αξεπέραστες πρώην του.Αν συνεχιστεί χωρίς να ξεκατινιαστείς μπορείς απλά να πεις ότι δεν με καλύπτεις έχω άλλες ανάγκες και το κλασικό \"Στο καλό και να μας γράφεις\".....Θέλει χρόνο να σκεφτεί μήπως και τα ξαναφτιάξει με την πρώην του...Συνήθως το γνωμικό μου είναι \"Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά\"Συνήθως....
Τι άλλο θυμήθηκα...Τα έλεγα με έναν ταξιτζή(να\'τος πάλι ο ταξιτζής) και τον ρωτούσα-ω!τι σπάνιο-το ζώδιό του.Μου λέει Ταύρος..Α,λέω οι Ταύροι είναι αυτό και αυτό και είναι σταθερά παιδιά..Ναι μου λέει κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του...Είμαι παντρεμένος 20 χρόνια με οικογένεια,νοικοκύρης....μπ� �ύρου,μπούρου και έχω έναν παράλληλο δεσμό 7 χρόνια...7 ολάκερα σταθερά χρόνια....Κέρατο αλλά σταθερό.....Αυτό έχει σημασία.....Την κερατώνεις που την κερατώνεις κεράτωνέ με σταθερότητα...
Kαλημέρα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλά...πέρασε όλο το Π.Σ.Κ. χωρίς ούτε ένα τηλέφωνο.Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Κοντεύω να σκάσω. Όλοι μου λένε άστον . Μην τον πιέζεις. Αλλά εγώ θέλω να τον ακούσω...:(αισθάνομαι απαίσια...
ΚΑλα και εγω στην θεση σου θα ειχα σκασει. Μου την δινει η αναμονη εγω θελω να ξεκαθαριζω τα πραγματα εκεινη την ωρα οταν γινονται οχι να περιμενω εναν αιωνα.....
Και τι να σκεφτει μια βδομαδα? Μαλλον να δει αν μπορει να κανει χωρις εσενα??
Μα.....κιες ...................
Βασικα το καλυτερο απο ολα θα ηταν να το παιξεις λιγο αδιαφορη να μην τον παρεις τηλ. αλλα δεν ξερω αν θα αντεξεις εγω στην θεση σου δεν θα αντεχα...
Υπομονη ..........................
μη λειτουργικο, μη χρησιμο. νομιζο στοχουν πι κι αλες.Quote:
Originally posted by ex_hus
Το [μη] παραγωγικός δε το κατάλαβα. sorry
Πάντως...έτσι ενημερωτικά... τον πήρα τηλ. και λέει ότι είναι μια χαρά.... Μήπως περίμενα να μου πει ότι είναι χάλια? ΕΓΩΙΣΤΑΡΟΣ!!!!!!!!