Originally Posted by
Συνήθεια
Καλά βρε Εύα , (όπου Εύα ίσον απαξιωτικός χαρακτηρισμός στην θεοφανία), έκατσες κι έκανες ανάλυση στο προφίλ μου για να με μειώσεις και να με βάλεις σε κατηγορία φθίνουσα και φθαρτή επειδή είπα την άποψή μου , έχεις ακούσει ποτέ στα όμορφα αυτιά σου ότι ο φασισμός δεν θα περάσει; Έχεις πάρει χαμπάρι ότι είσαι μέρος ενός συστήματος δήθεν συμβουλευτικού που νομίζεις πως έχεις την αξίωση να πεις σε ένα παιδί για την σεξουαλικότητά του , να δώσεις γραμμή; έχεις αμφισβητήσει ποτέ τον εαυτό σου που έχεις πάλι την αξίωση να σου απαντήσει κάποιος με επιχειρήματα , να ασχοληθεί μαζί σου; Έκανα το λάθος να παρεκτραπώ έντονα ούσα συγχυσμένη κι αμέσως να , στη ζωή μας εμφανίζεται άλλη μια κατίνα που είναι σε θέση να κρίνει , να καθοδηγήσει και να συμβουλέψει. (παρακολουθούσα τις ίντριγκες των άλλων αλλά δεν πίστευα ότι θα βρεθώ σε αυτήν την θέση , πλάκα έχει) τη μαλακία την κάνω εγώ τώρα που μπαίνω να δω τις παπαριές σου. Mea culpa .όσο για τους υπόλοιπους να χαμε να λέγαμε..δεν είπα ότι δεν αναγνωρίζω την ψυχική ασθένεια είπα να μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.