Πάντα μιλάμε για πριονίδια και πάντα με ημερομηνία λήξεως! μεταξύ παντρεμένων αυτός είναι ο κανόνας και όλοι σιωπηλά το δέχονται νομίζω...
Printable View
είναι και αυτό είναι και το άλλο, όπως είπα πριν στην Θεοφανία! εξετάζουμε κάθε όψη και πάθε πιθανή έκβαση του θέματος πριν κάνουμε οτιδήποτε... Σίγουρα όμως βλέποντας την αντικειμενική άποψη (αυτό μου εξασφαλίζει η ανωνυμία) πολλών εδώ μπορώ να καταλήξω στην πιο συμφέρουσα για μένα απόφαση (γιατί πάντα κοιτάμε να περνάμε πρώτα εμείς καλά και μετά όλοι οι άλλοι)...
...θα στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ :Ρ
Όσο και να προσπαθήσει να κρυφτει μια γυναίκα, ακόμη και ο τόνος της φωνής της αλλάζει όταν απευθυνεται στο αντικειμενο του πόθου της.
Αν ο άντρας δεν έχει κάνει λοβοτομή, πιάνει κατευθείαν το μνμ.
Απ ότι λες έχεις κάνει κάποιες "κινησεις" και δεν ανταποκρίθηκε.
Μήπως ο δικος του ο γάμος πάει καλύτερα?
μάλλον αυτό είναι το case...
οπότε εγώ και ο πληγωμένος εγωισμός μου, προσπαθούμε να σώσουμε ότι μας έμεινε απο υπερηφάνια και συνεχίζουμε την δουλίτσα μας όσο πιο καλά μπορούμε ξεχνώντας τα όλα!!! και φυσικά ας αρχίσω να ψάχνω τρόπους να ξαναφτιάξω την σεξουαλική ζωή με τον άντρα μου...
να που έφαγα και εγώ χυλόπιτα μια φορά (αν και δεν το έδειξα ούτε εγώ ούτε αυτός στα ίσια) χαχαχαχαχαχχαχαχα ευχαριστώ που μου το επισήμανες τώρα ίσως ξεκολλησω
Kαι αμα βρεις χημεια με το συζυγο, σφυρα μου κλεφτικα....
δεν εχω πολυ χρονο.για να σου απαντησω με πιο πολλες λεπτομερειες.....αλλα αυτο που ξερω σιγουρα απο πειρα,ειναι πως οταν το μυαλο κολλαει.καπου.....ειναι
γιατι θελει να ξεκκολησει απο καπου αλλου....δες..τι ακριβως,συμβαινει στην ζωη σου...που υπαρχει κενο...και μπηκε ο αλλος εστω και σαν σκεψη....
τωρα αν θα κανεις κατι...η οχι....παιζουν πολλα ρολο....καταρχην...και τι αντεχεις...να κανεις...καλα ξεμπερδεματα
pws tha sou fainontan na se keratwsei o antras sou? otan lew ksekina apto na miliseis me ton diko sou,den lew na tou peis oti skeftesai pws thes na to kaneis panw sto grafeio me ton sinadelfo forontas psilotakouna kai zartieres.kapioi logoi uparxoune gia na ftaseis sto simeio na skeftesai na tou ta foreseis.ektos kai an genika eisai etsi cool se auta ta themata apo pantote.