Originally Posted by
KENO
μα δεν ηθελα να σε μειωσω, εσυ το πηρες προσβλητικα. εγω εγραψα απλα αυτο που συμβαινει, η δραση των φαρμακων φαινεται. κι αφου δε παιρνω τι ηθελες να γραψω ψεματα ?
ελαααα ρε! οκ τωρα συντονιστηκα! λοιπον κι εσυ εισαι ενας αρχιμαλακας αγαμητος βλακας ηλιθιος κομπλεξικος μικροπρεπης κ πολλα αλλα, αλλα μν διανοηθεις να σκεφτεις οτι τα λεω για να σε βρισω, οοοοχι, για να σε ταρακουνησω καλε τα λεω, μην τα παιρνεις προσβλητικα, εγω για το καλο σου το λεω! χοχο γελασαμε! :p Και πως ακριβως φαινεται η δραση των φαρμακων? για πες μ γιατι εχω κ λιγο αλτσχαιμερ εγω, το πηρα το βραδυνο ή οχι?
δε το ξερα να νιωθω τυψεις που εχω ακομα καβλες. μηπως εχεις μαθει απ'τους φιλους σου που ειναι κατεστραμενοι λογο φαρμακων και δεν εχουν ? μαλλον θα πρεπε να ζητω και συγνωμη που ειμαι φυσιολογικος.
αααα! που τους ξερεις εσυ τους φιλους μου? ντροπη, τι τους αποκαλυψες, τωρα δν θα εχω μουτρα να τους αντικρυσω...
μιλησε η επιτυ-χυμενη και (παρα) μορφωμενη. αν ειναι σαν εσενα η επιτυχια ευχαριστω προτιμω την αποτυχια.
και με ποιο ποστο ακριβως με κρινεις? δν θυμαμαι να σου ζητησα την αποψη σου, αλλα αφου θες να την πεις, οκ την ειπες, αμα θες ξαναπεστην με διαφορετικα λογακια αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα κ προκειμενου να πεισεις τον εαυτο σου, αντε ριξε εκει αλλα 2-3 μπινελικια να ηρεμησεις, ριξτα σε μενα διοτι δν μπορεις να τα ριξεις αλλου :P θυσιαζομαι :p
οι υπολοιπες αναφορες σε Μπραφ και δηθεν μορφωση δειχνουν ελλειψη προσωπικοτητας και δικιας σου ταυτοτητας. κατι που ειδα και τοτε που ειπες οτι γραφτηκες στη Χρυση Αυγη με τη φιλη σου, ενω πριν λιγους μηνες τους εβριζες φασιστες και ναζι.
λυπαμαι αλλα δε πειθομαι. τραβα δες καμια ταινια μπας και μπορεσεις να με ανταγωνιστεις και το παιξεις κουλτουριαρα.
Μα γι αυτο καλε μου εβαλα κ το αναλογο ποιημα π μιλαει για ενδοξους πολεμους! πως αλλιως θα ταιριαζει με τη χ.α.? εισαι κ πετρελαιοκινητο κ δν στροφαρεις ευκολα.. ταινια δν βλεπω νταρλινκ, τις βαριεμαι απιστευτα.. πειραζει?
καλο βραδυ και καλη συνεχεια απο μενα.