Παντογνωστες δεν ειμαστε, ουτε μπορουμε να γινουμε. Μπορουμε ομως σε θεματα υγειας να ειμαστε παντα ενημερωμενοι. Παντα υπαρχει αυτο το 1% που μπορει να παει στραβα ακομη και σε πραγματα με χαμηλο ποσοστο επικινδυνοτητας. Απλως οι ανθρωποι δεν το λαμβανουμε υποψιν μας αυτο. Ενω παντα θα πρεπει να το εχουμε κατα νου. Νομος του Μερφυ "αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα κατι να παει στραβα τοτε θα παει". Γιατι ποια κατασταση ειναι η μονη μη αναστρεψιμη;; Ο θανατος. Αρα οτι μπορει να μπει σε διαπραγματευση μ' αυτον θα πρεπει το γνωριζουμε. Οι ανθρωποι πεθαινουμε απο λαθος και απο αγνοια. Ο θανατος δεν ειναι συμβατος με το σωμα μας που εχει τη δυνατοτητα αυτοιασης. Βλεπεις κανεις μια πληγη και το ιδιο το σωμα δουλευει για ν' αποκαταστησει το προβλημα. Σκεψου ποσο θαυμαστη διαδικασια ειναι αυτη. Το θανατο μας τον επιλεγουμε αυτη ειναι η μονη αληθεια και πρεπει να καταλαβουμε τι ειναι αυτο που χαλαει αυτον τον μηχανισμο. Ειναι δυσκολο να ξεπερασω το κομματι της ενοχης γι' αυτο και εχω φτασει πλεον σε σημειο να ψυχαναγκαζομαι με τα θεματα υγειας. Δηλαδη αν προκυψει καποιο θεμα υγειας τοτε το ξεψαχνιζω μεχρι εκει που δεν παιρνει ψαχνω να βρω και την πραγματικη λεπτομερεια, οτι πληροφορια υπαρχει και δεν υπαρχει. Αυτο απο τη μια με εχει κανει πιο προσεχτικη, ξερω τι θα ρωτησω και τι πρεπει να ζητησω απο καποιον γιατρο απ' την αλλη ομως με εχει κανει να ειμαι στην τσιτα και συμπεριφερομαι απεναντι στους γιατρους σα να παω σε πολεμο και να πρεπει ν' αμυνθω. Ειμαι εκει και παρατηρω μεχρι την τελευταια κινηση, λεξη μη ξεφυγει τιποτα απ' την αντιληψη μου και γινει καποιο λαθος. Σα να ειναι ο οργανισμος μου σε συναγερμο.