Έτσι όπως μας τον περιγράφεις, ο τύπος πρέπει να είναι χαζοχαρούμενος και μη σοβαρός άνθρωπος. :-p
Δε νομίζω πως θα πρέπει να τον πάρεις στα σοβαρά. ;-)
Printable View
Έτσι όπως μας τον περιγράφεις, ο τύπος πρέπει να είναι χαζοχαρούμενος και μη σοβαρός άνθρωπος. :-p
Δε νομίζω πως θα πρέπει να τον πάρεις στα σοβαρά. ;-)
έτσι φαίνεται αλλά έτσι είναι;
Τι τα θες? τωρα παει η εξεταστικη, ηρθε καλοκαιρι, ο καθενας θα παει τις διακοπουλες του. Απο σεπτεμπερ παλι.
βασικά δεν το κόβω να γίνεται τίποτα γιατί αυτός είπε είναι των άμεσων και αποτελεσματικών άρα αν δεν έχει μέχρι στιγμής κάνει κάτι αριβεντέρτσι ρόμα που λένε και οι γείτονές μας
Γιατι δε του προτεινεις να πατε για καφε ενα απογεματακι? Καντο μεσω φβ.
εδώ δεν με χαιρετάει θα του προτείνω και καφέ αν μου μιλήσει ξανά αυτός μπορεί να του πώ τίποτα αν δεν μου μιλήσει δεν πρόκειται να του μιλήσω εγώ πρώτη
ετυχε ρε αναστασια και στο παιξε λιγο ιστορια εκεινη τη φορα. πες το καλυτερα απ το φβ, οχι απο κοντα. πες ενα γεια τι κανεις κλπ κ μετα πες ηθελα να παω στο ταδε μερος, αμα μπορεις κ συ να παμε μαζι κλπ. μπορει να μην ειναι για καφε, να ναι κατι αλλο.
καλά μπορεί δεν μπαίνει και συχνά την πρώτη φορά που μου μίλησε τον έβλεπα πρώτη φορά μέσα μετά από δύο βδομάδες που με είχε προσθέσει μπορεί βέβαια και να μην συγχρονιζόμαστε τεσπά...
Αναστασία, κολακεύεσαι από αυτά που σου λέει και από τη συμπεριφορά του?
μάλλον...ναι!
βασικά δεν κολακεύομαι ακριβώς απλά θέλω να δώ πού το πάει...
παιδιά είναι ηλίθιος με βλέπει στη συνομιλία και βγαίνει τι ακριβώς έκανα και το κάνει αυτό; τι μία δεν με χαιρετάει τώρα βγαίνει και από τη συνομιλία αν είναι δυνατόν...
Γιατι δε του μιλας εσυ να σου φυγει κ η απορια? Ας ειναι κ οφλαιν.
εσυ δεν μου ειπες να μην επιδιωκω επαφη; εεε και ας με κυνηγησει και λιγο..ξερω γω....
Ναι αλλα αφου βλεπω οτι δεν κρατιεσαι μιλα του να καταλαβεις τι γινεται. Αφου δεν εχεις υπομονη...μιλα του πρωτη.