Originally Posted by
anyname
....
Και την αλήθεια να της είχε πει αυτό που έκανε είναι για μένα απαραδεκτο.. Και κακή διαχείριση του θέματος από μέρους του, γιατί για να του ψάξει η άλλη το κινητό και να το κάνει εκ συστήματος, τότε σημαίνει ότι αυτός δεν το είχε ξεκόψει αυτό από την αρχή.
Μου έλεγε δηλαδή μη μου στείλεις sms γιατί τον έπιανε πανικός από ένα σημείο και μετά.. Του είχα πει: Δηλαδή τι συμπεριφορά ταγματάρχη είναι αυτή που έχει η άλλη στο σπίτι σου. Από τον καιρό που μπήκε εκεί μέσα δηλαδή, δεν σου στέλνει ο κόσμος sms; Και που ξέρει στο κάτω κάτω εκείνη ποιος είναι αυτός που σου έστειλε κάποιο sms;
Αυτό εμένα με ενόχλησε πιο πολύ. Ότι επέτρεψε στην άλλη γυναίκα, είτε άθελα είτε ηθελημένα, να μπουκάρει τόσο πολύ στην ζωή του, που στο τέλος έγινε επισκέπτης στο ίδιο του το σπίτι.
Και το χειρότερο ήταν ότι ένιωθα για όσο διάστημα ήταν μαζί της, ότι αυτή η αδιακρισία επεκτεινόταν και σε εμένα , που στο κάτω κάτω δεν είχα δώσει και ούτε δίνω τέτοιο δικαίωμα. Γιατί ήξερα ότι αυτό που έγραφα για εκείνον, μπορεί να το διάβαζε και εκείνη. Αυτό το θεωρώ παραβίαση της ΔΙΚΗΣ μου επικοινωνίας, που αρχικά είναι παραβίαση της δικής του προσωπικής ζωής.
Δεν αντιλήφθηκα ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται ποτέ αν συμβεί αυτό, γιατί κάποιοι θεωρούν πως επειδή μπαίνουν σε σχέση με κάποιο πρόσωπο, πρέπει να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής του. Αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβω, μη μπείτε στον κόπο να μου το εξηγήσετε, γιατί το ερώτημα είναι απλά ρητορικό. Είναι από τα πράγματα που εγώ προσωπικά, τα θεωρώ απαράδεκτα, παράλογα, ανεπίτρεπτα και εντελώς φασιστικά να σας το πω και έτσι, σε προσωπικό επίπεδο.