Χαχαχαχαχα......τωρα το ειδα.....απο ολα τα ερωτηματα σου θετικα απαντω μονο στο τελευταιο...!
Printable View
Κατι ειναι κι αυτο how , ευχαριστημενος ειμαι . Που ξερεις , η ζωη ειναι πολυυυυυ περιεργη . Αλλα , προφανως εισαι κατω των 30 , κ δεν ψαχνεις για φιλο . Αστο παστιτσιο . Βολευομαι κ με βραστα αυγα .
Ε, τι να κανω, τυχαινει να ξερω να κανω παστιτσιο....στα υπολοιπα.....δε μπορω να βοηθησω...
ΟΚ how , καλα μου μυριζε χυλοπιττα......ας ειναι..
Ε κι εσυ, μην το παιρνεις προσωπικα!!! Τοσες γυναικες εκει εξω!!
Ναι , αλλα εσυ μου κλικαρες , με τα γραφομενα σου . Θα ανεβαζα κ φωτο , αν μου το ζηταγες , καλος ειμαι . Αν ουτε κ αυτο , we will always have Paris ( η αγαπημενη μου casablanca ) .
Α ρε συ Γιαννη , τωρα το ειδα . Αν κ μικροτερος , τελικα πρεπει να σε συμβουλευομαι για καθε κινηση που σκοπευω να κανω . Καλα μου ταπες για την λακρυ , δεν σε ρωταγα πρωτα ο μλκς κ για την how . Παντα εισαι ενα βημα μπροστα . Την επομενη φορα..........
[QUOTE=vagpap;448032], τελικα πρεπει να σε συμβουλευομαι για καθε κινηση που σκοπευω να κανω . Καλα μου ταπες για την λακρυ , δεν σε ρωταγα πρωτα ο μλκς κ για την how . Παντα εισαι ενα βημα μπροστα . Την επομενη φορα..........[/QU
δοκιμη , δοκιμη ,δοκιμηδοκιμη δοκιμηδοκιμη
--------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------
------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------