βαγγ, εσυ? :p :p :p
Printable View
Καλιο πρωτη στο χωριο, παρα δευτερη στην πολη, χαχαχαχαχα....ολους σας θελω να γνωρισω, ανδρες-γυναικες, γι αυτο και σας προσκαλω αλλωστε επισημα στη Θεσσαλονικη, αν και ξερω ποσο δυσκολο ειναι πλεον να ταξιδευει κανεις.
Howtodream , εχεις μεγαλη περαση στο φορουμ. Τα μισα αρσενικα θελουν να σε γνωρισουν.
Αλλα προσεχε , δεν ειναι ολοι τοσο αθωοι :P
Remedy , ποιος ειναι ο Βαγγγ. ? Δεν τομ γνωριζω , αλλα εισαι εξυπνη η καχυποπτη ?
Αλλωστε , δεν εχω δημιουργησει αντιπαθειες .
Και δεν γνωριζω παρα ελαχιστα πραγματα για τους υπολογιστες . Ουτε τους πολυγουσταρω .
ειμαι της παλαιας γενιας , που οι διαπροσωπικες σχεσεις ηταν αλλιως .
Μπες στο προφιλ μου , να δεις ποιος ειμαι . Ειναι προσκληση .
Και τι ειναι το PPP ?
την απαντηση θα την δωσει Ο ΙΔΙΟΣ ο βαγγ, αλλα οχι εδω ΚΥΡΙΕ!
που μας ηρθατε και στο 15ο μηνυμα κανατε και προταση γαμου!!!
η απαντηση θα δωθει στο πεδιο της τιμης.
για την χαμενη τιμη της χαουτου μπλουμ!!!
διαλεξτε οπλο !
εγω θα φερω τα ποπ κορν να κανουμε κερκιδα :p :p :p
OK , κοριτσια , παραειστε εξυπνες για μενα . Εκαμα ολιγον καλαμπουρι , αλλα δεν παιζεστε με τιποτα . Εξακολουθω να με θεωρω ανθρωπο καλης θελησεως . αλλα ειστε πολυ ξυπνιες ????? για να το χαψετε . Σας χαιρετω αμφοτερες , με μεγαλο σεβασμο .
Θα ήθελα να πετάω!!!
το εχουμε πει αρκετοι το θα ηθελα να πεταω...μηπως μπορει και καποιος να μας πει τι σημαινει αυτο για τον χαρακτηρα μας? αν σημαινει κατι ....
^ Ότι το red bull τελικά είναι παπάτζα?
Με έβαλε σε σκέψεις η ερώτησή σου unlucky και ψάχνομαι τώρα..
Ίσως δείχνει την επιθυμία μας να ελέγχουμε το περιβάλλον μας και να επιλέγουμε τον χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο θα ικανοποιήσουμε τα "θέλω", τους στόχους και τα συναισθήματά μας ή τις καταστάσεις στη ζωή μας..
Σκέψεις κάνω, μπορεί και λάθος..
Ίσως έχει δίκιο όμως και η/ο Mercyless Fate γιατί εμένα δε με πιάνει το redbull..