Γιατι δε του στελνεις ενα μηνυμα τυπου τι κανεις και να πατε καμμια βολτα? Εκει μπορειτε να τα πειτε καλυτερα απο κοντα. Δε χανεις τιποτα.
Printable View
Γιατι δε του στελνεις ενα μηνυμα τυπου τι κανεις και να πατε καμμια βολτα? Εκει μπορειτε να τα πειτε καλυτερα απο κοντα. Δε χανεις τιποτα.
Κατ αρχην δεν ειμαστε στο ιδιο μερος αυτη τη στιγμη οποτε δε γινεται... Και υστερα το τελευταιο μηνυμα ηταν δικο μου κ δεν πηρα απαντηση... αυτο που του ελεγα οτι δε μου φανηκε ετσι αλλα δε περιμενα τετοια συμπεριφορα κ οτι αυτος πως την εξηγει... Επομενως αφου δε μπηκε καν στον κοπο να απαντησει κατι κ εχουν περασει 2 μερες.... να του πω τι? Αν ηθελε θα απαντουσε! Και γενικα οταν λες στην αλλη θα σε παρω το βραδυ να μιλησουμε κ δε παιρνεις ποτε.... ε... δεν ειναι οτι να ναι συμπεριφορα? Αν θελει θα παρει, αντρας εισαι κ το ξερεις.... Να πιεσω για ποιο λογο? Και ετσι οπως φερεται? Ειναι σα να του λεω μπραβο, γραψε με κι αλλο...
Ευτυχία καλημέρα κ από μένα! Και καλημέρα κ σε όλους!!
Αν έλεγαν την αλήθεια, αγάπη μου, δε θα βρισκόμασταν καν σ'αυτό το φόρουμ! :P
Πολύ σωστά σου λέει η how, στείλτον διακοπές σ αυτό το νησάκι, το οποίο θα έχει γεμίσει με τόσους άντρες και γυναίκες που έχουν πάει εκεί!
χαχαχα... Μα ειναι τοσο συνηθισμενο??? Πρωτη φορα μου συμβαινει εμενα...
χμμ... καθολου ωραιο... Α πα πα... Αλλη φορα θα προσεχω περισσοτερο.....
Πολλα!
1. Το οτι βγήκες με κάποιον δεν σημαινει οτι θέλει να κανει σχεση μαζι σου
2. Το οτι κανατε σεξ, επισης δεν σημαινει οτι θελει να κανει σχεση μαζι σου
3. Η ερωτηση "τι γινεται με εμας" μετα απο μια εβδομαδα και ομως ειναι παραλογη.
4. Το να θεωρεις οτι θα γινει σχεση οποιαδήποτε γνωριμία, λάθος
5. Οταν αρχιζεις τα "τι γινεται με εμας", οι άντρες οσο καλες προθέσεις κι αν έχουν, ξενερώνουν. Take it or leave it.
6. Οταν βγαζεις τοσο εντονα το οτι εισαι πρήχτρα, ο άλλος γινεται λουης.
7. Εχεις τελειως λάθος το ολο θεμα γνωριμιες/σχεσεις στο μυαλο σου
Υπαρχουν άντρες που δεν θέλουν πολλα πολλα και ειναι πολλοι. Αλλα ακομα και να μην ειναι, οι περισσοτεροι άντρες στην θέση του (που δεν ειναι λιγουρια και δεν κανουν κρα για γυναικα), το ιδιο θα έκαναν. Την στιγμη που τον ρωτησες τι γινεται με εσας, εσκασε το πρωτο ξενερωμα. Αλλα ενταξει, αν του αρεσεις το ανιπαρερχεται. Μολις εδειξες δυσφορια στο ακουσμα του "προοπτικη σχεσης" τελιεωσε το θεμα. Απο κει και περα ηταν η διαδικασια του ευγενικου τελειώματος. Ξαφνικα δεν μπορει, δουλευει...κλπ κλπ. Απλα πράγματα.
Οπως ειπε και ο συμφορουμιτης, το μηνυμα σου δινει μονο του την απαντηση. Την άλλη φορα, πιο χαλαρα.
Υ.Γ. Αυτος δεν σκοτιστηκε καθολου που δεν προχώρησε το θεμα σας. Αυτη τη στιγμη νιωθει οτι γλίτωσε κιολας.
Kατ αρχην δε θεωρησα τιποτα δεδομενο. Εκεινος εδειξε ενθουσιασμο αρχικα... το να ρωτησεις πως σε βλεπει ο αλλος δε το βρισκω κακο, ενταξει η δυσφορια στην προοπτικη σχεσης ισως ηταν λαθος... Δεν ειμαι πρηχτρα, απλα εχω καποιες απαιτησεις στον τροπο που θελω να μου συμπεριφερονται..... Και στην τελικη γιατι να με αφορα ενας αντρας που οπως λες νιωθει οτι γλιτωσε??? Αν ειναι ετσι στο καλο, δε με ενδιαφερουν τετοια ατομα....και σιγουρα δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι, εμενα πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο....
Συγγνωμη ρε παιδια αλλα εμενα ολο αυτο μου ακουγεται πολυ ανωριμο! Αν ο αλλος ειναι σε φαση οτι να ναι οκ... Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι! Σε ολες τις σχεσεις μου με τον ενα η με τον αλλο τροπο ειχαμε ξεκαθαρισει απο την αρχη πως το βλεπουμε! Οταν θελεις τα ιδια πραγματα με τον αλλο, γνωριζεις καποιον που σου αρεσει, συζητατε κ αν θελετε το ιδιο τα πραγματα κυλανε ομαλα! Δεν ειπα οτι με το καλημερα θα γινετε αυτοκολλητοι, οχι οτι δε συμβαινει κ αυτο... Αλλα ειμαστε υποτιθεται μεγαλοι ανθρωποι, εννοουμε αυτα που λεμε κ συμπεριφερομαστε αναλογα! Οταν ο αλλος το βραδυ μου λεει περι σχεσης, συζηταει μονος του ποτε θα ξαναβρεθουμε, δειχνει οτι θελει συνεχεια, κ την επομενη μερα μου λεει θα σε παρω το βραδυ και δε παιρνει, για μενα το προβλημα ειναι δικο του! Αυτος ειναι η ανωριμος, η ψευτης... Σιγα, δε του εβαλα κ το μαχαιρι στο λαιμο! Τωρα αν αυτος εχει κατι αλλο κ δε το ειπε η απλα ειναι σε φαση ξεπετας, σορυ αλλα δεν ειναι δικο μου λαθος αυτο!