φιλε οφειλεις να ξερεις οτι το αμπιλιφαι ειναι για ελαφριες περιπτωσεις εμενα δεν με καλυψε καν και ημουν ετοιμος να σκοτωσω ανθρωπο και η προηγουμενη αγωγη οπως γραφω παραπανω αχρηστευτηκε και παιρνω πλεον και το σολιαν
Printable View
Μετα απο ενα μηνα περιπου αφου σταματησα και το ζυπρεξα μου εκατσε πολυ καλα σταματησαν ολα. Αν εχεις προταση και απο τον γιατρο σου ειναι καλο να το δοκιμασεις. Αν το ξεκινησεις θα σου πει να παρεις κατευθειαν 15mg. Καλο θα ηταν να αρχισεις με μισο και μετα απο λιγες μερες να ανεβασεις και αν δεις οτι σου καθεται καπως οπως σε εμενα μπορεις να το κατεβασεις στο 10αρι, αλλα καλο θα ηταν στην αρχη να παρεις το 15αρι για 20 μερες περιπου να κανει επιπεδα προσωπικα ετσι το εκανα. Αλλα εγω ειχα μιλησει και με τον γιατρο μου. Απλα να ξερεις λιγο στην αρχη μπορει να σε ταλαιπωρησει και θελει λιγη υπομονη, αλλα μετα αν σου κανει το συγκεκριμενο θα εισαι κομπλε. Ευχομαι να το δοκιμασεις και να σου ταιριαξει.
Εμενα ναι με βοηθησε και ισα ισα ειμαι αρκετα καλυτερα απο οτι ημουυν με το ζυπρεξα. Αλλα απο οτι ξερεις αυτο δεν ισχυει για ολους