Γεια σε όλους! Θα ήθελα να σας συστήσω ένα δωρεάν πορνό http://gr.4pig.com/
Printable View
Γεια σε όλους! Θα ήθελα να σας συστήσω ένα δωρεάν πορνό http://gr.4pig.com/
καποιοι αντρες εχουν περισσοτερες καυλες απο αλλους.
καποιοι εχουν υπερβολικα πολλες καυλες, σε βαθμο δυσλειτουργικοτητας στη καθημερινοτητα και που να μη μπορουν να ηρεμισουν. ειδικα οι σκορπιοι, το επιβεβαιωνω αυτο! :p
σκεψου το ενδεχομενο να ειναι εθισμενος στην ικανοποιηση και οχι στις τσοντες αυτες καθεαυτες, ενω να τις χρησιμοποιει απλα για να ξεμπερδευει.
οντας κι εγω σκορπιος, γυναικα βεβαια, στα σχολικα χρονια και σε καποιες περιοδους ακομη και τωρα δεν ηρεμουσα ποτε, σε βαθμο που τσαντιζομουν και το εκανα καταναγκαστικα για να τελειωσω κ να ηρεμισω, ενω η φαντασια δε βοηθουσε οποτε κατεφευγα κι εγω εκει, χωρις καν να μ'αρεσουν η τσοντες, απλα σαν βοηθημα.
ειναι γνωστο οτι με καποιοα πραγματα οσο πιο πολυ τα κανεις τοσο πιο πολυ θελεις να τα κανεις....
μη σας φαινεται περιεργο για τις αντοχες, κι εμενα ο δικος μου εχει αντιστοιχες!
συζητα το μαζι του - εξεφρασε τις ανασφαλειες σου
πες του οτι θελεις να σιγουρευτεις οτι τον καλυπτεις και οτι δεν καταφευγει εκει εξαιτιας σου
η γνωμη μου γενικα..
το βρισκω εντελως φυσιολογικο, στη κοινωνια που ζουμε..για διαφορους λογους
παρ'ολ'αυτα δεν ειμαι και πολυ υπερ,
απ'οσο εχω κρινει απο τον εαυτο μου τουλαχιστον, εμενα μου εχουν κανει και μου κανουν κακο.
απλως η εικονα της πραξης δεν εχει καμμια σχεση με την πραγματικη επαφη
ισως καποιοι ωθουνται μεσω των τσοντων στο να εστιαζουν απλα στη πραξη η σε φαντασιωσεις η σε διαφορα αλλα και να χανουν τη μαγεια της επαφης - η οποια αν πετυχει αποτελει ενα ειδος διαλογισμου και βαθυτατης πνευματικης επικοινωνιας
ισως κανουν τον αυνανισμο υπερβολικα συνηθεια αθελα τους, κι επειτα χρησιμοποιουν και την πραγματικη επαφη κατα καποιο τροπο και υποσεινηδειτα σαν τσοντα, κατι που επισης τους κανει να χανουν πολλα
ισως επισης, στην περιπτωση οπου αυτο γινεται εστω και λιγο ψυχαναγκαστικα - να τελειωσω να ξεμπερδευω να συνεχισω τις δουλειες μου - αυτο δημιουργει ψυχολογικα με την σεξουαλικοτητα γενικοτερα
(ειμαι σ'αυτους τους καποιους)
και αλλα πολλα......
ισως ανοιξω θρεντ καποια στιγμη γι'αυτα τα θεματα, χαιρομαι που το εθιξες καθως βρικα και πολυ ενδιαφερουσα την ιστορια της φιλης απο κατω