Ειπα να κανω ενα followup, κυριως γιατι πιστευω οτι εχει ενδιαφερον το πως μπορει αν εξελιχθουν τα πραγματα αν μπει κανεις σε διαδικασια δρασης και ληψης αποφασεων!
Λοιπον, το μεγαλο πλανο πραγματοποιηθηκε, οχι ακριβως οπως το ειχα σχεδιασει, μου βγηκε γυρω στο 50%, αλλα ειναι πολυ πιθανο στο μελλον να ολοκληρωθει! Και παλι δεν αγχωνομαι καθως και ετσι οπως ειναι η κατασταση ειμαι ικανοποιημενη αφου προκυπτουν καινουρια πραγματα συνεχως και ειμαι ανοιχτη σε αλλαγες και δραστηριοτητες και προκλησεις! Προεκυψαν συνεντευξεις για δουλειες, προεκυψε και δουλεια, οχι μονιμη αλλα κατι ειναι κι αυτο, αλλα παιζονται συνεχως πραγματα! Αρχισα τριετη εκπαιδευση, εχω κανει αιτηση και για κατι αλλο και περιμενω αποτελεσματα, γενικα ειμαι καλα νιωθω οτι κυλαει η πετρα και δε χορταριαζει! Τον μεγαλο ντουβρουτζα εξαλλου τον επαθα οταν συνηθισμενη επι εφτα μηνες να δουλευω απο το πρωι ως το βραδυ, κοπηκε η πρωινη εργασια και εμεινα απο κεκτημενη ταχυτητα να κοπαναω τοιχο! Ηταν διαλειμμα ανακατευθυνσης, αποφασεων και αλλαγων, και ειδικα το μεσαιο, οι αποφασεις, ειναι πολυ σημαντικο κομματι, γιατι χωρις αυτες χορταριαζουν οι πετρουλες.
Κανοντας εναν απολογισμο μπορω να πω οτι τα πραγματα πηγαν καλυτερα απο οτι περιμενα, ακομα και αν δε μου βγηκε κατι ακριβως οπως το σκεφτομουν, ισως ειναι και για καλυτερα. Αρκετες φορες στη ζωη μου, και μαλλον και κρισιμες, εγω αλλου κοιταζα να παω και αλλου βρεθηκα, και τελικα αποδειχτηκε καλυτερο. Δεν ισχυει παντα φαινεται το οτι εκει που κοιτας πας. Καμια φορα η ζωη ξερει καλυτερα ισως?
Αυτα, και σαν τελικο συμπερασμα, αποφασεις φιλοι μου και δρασεις! Και αισιοδοξια! Η παθητικοτητα και η αναβλητικοτητα ειναι η αρχη της αυτοκαταστροφης μας, οπως ειπε και ενας σοφος.