δεν φοβάμαι τίποτα , έχω γίνει μπόεμ τύπος και τους γράφω όλους στα παπαρια μου μάγκες ξεκολλάτε είναι ώρα σιγα σιγά!
Printable View
δεν φοβάμαι τίποτα , έχω γίνει μπόεμ τύπος και τους γράφω όλους στα παπαρια μου μάγκες ξεκολλάτε είναι ώρα σιγα σιγά!
Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να λύσω το πρόβλημα μου ότι θα είμαι δυστυχισμένος και ότι κάποια ημέρα θα δώσω μια οριστική λύση στο πρόβλημα μου με συνοπτικές διαδικασίες...
Φοβαμαι για το μελλον μου, φοβαμαι για τα αθλια οικονομικα μου, φοβαμαι οτι ποτε δεν θα ξεφορτωθω την κοιν. φοβια και καποια μερα θα παω απο κριση πανικου.
φοβαμαι οτι ποτε δεν θα βρω τον παλιο καλο εαυτο μου!
θα συνεχεισω να ειμαι κλεισμενη για παντα μεσα σε αυτο το σπιτι!
Φοβαμαι οτι δε θα τη ξανα δω ποτε..
Φίλε JohnT... πίστεψέ με αν αυτό που θες είναι να μην τη ξαναδείς... θα είσαι ok... αν όμως το θες και δεν το θέλει εκείνη.. καλό κουράγιο.. ξέρω πως είναι.. και είναι εφιάλτης στην αρχή όμως... μετά, τα συναισθήματα ξεθωριάζουν... το ελπίζω τουλάχιστον και για σένα και για μένα...
οτι δεν θα αποδεχτω ποτε τον εαυτο μου,θα μεινω κλεισμενη σ'ενα σπιτι,σ'ενα κρεβατι,δεν θα κανω ποτε φιλους,δεν θα βρω ποτε αγορι,δεν..δεν..δεν
Η αληθεια ειναι οτι δεν φοβηθηκα ποτε κατι, τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να το παρω και πολυ στα σοβαρα. Οπως ολα τα πραγματα, ετσι και αυτο καποια στιγμη επρεπε να μου τυχει, και τωρα φοβαμαι, και φοβαμαι πολυ. Φοβαμαι οτι δεν θα τα καταφερω να εχω την σχεση που θελω με τον γιο μου, και δεν μπορω να σκεφτω κατι που μπορει να με φοβισει περισσοτερο.
Φοβάμαι μην πάθει κάτι ο πατέρας μου...δεν τον βλέπω καθόλου καλά και όλα χειροτερεύει με την πάθηση του!
Μηπως δεν συναντησω ποτε την γυναικα της ζωης μου , ειμαι πολυ εκλεκτικος ο σκασμενος..............κ δεν μπορω συμβιβασμους
φοβαμαι τον εαυτο μου.Τι θα βρω να σκεφτω παλι για να μου χαλασει η διαθεση
Και καλά κάνεις, όχι που φοβάσαι πως δεν θα συναντήσεις ποτέ την γυναίκα της ζωής σου, αλλά που είσαι εκλεκτικός και δεν μπορείς τους συμβιβασμούς. ειδαμε κι εμάς με τους συμβιβασμούς μας πόσο χάλια τα κάναμε όλα...Quote:
Μηπως δεν συναντησω ποτε την γυναικα της ζωης μου , ειμαι πολυ εκλεκτικος ο σκασμενος..............κ δεν μπορω συμβιβασμους
Και εγώ το σκέφτομαι αυτό με το αν θα βρω ποτέ τον κατάλληλο σύντροφο...
Κάποτε γνώρισα έναν 12 χρόνια μεγαλύτερο και οι φίλοι μου έλεγαν "μη" γιατί είναι μεγάλη η διαφορά και τώρα βρήκα έναν 22 χρόνια μεγαλύτερο...
Από τη μία ντρέπομαι να κυκλοφορώ με κάποιον που μοιάζει σαν πατέρας μου,από την άλλη σκέφτομαι και αν δεν βρω κάποιον που να μου αρέσει....
και τελικά τί είναι πρεπον και τι όχι;
Εγώ είμαι 31