τωρα τι θα πεις εξαρταται τι θα σε ρωτησουν εστιασε περισσοτερο στα συμπτωματα της ασθενειας πως επιρρεαζουν την ζωη σου οι γνωματευσεις απο τα νοσοκομεια που εχεις δωσει μετρανε.
Printable View
τωρα τι θα πεις εξαρταται τι θα σε ρωτησουν εστιασε περισσοτερο στα συμπτωματα της ασθενειας πως επιρρεαζουν την ζωη σου οι γνωματευσεις απο τα νοσοκομεια που εχεις δωσει μετρανε.
http://www.oaee.gr/syntaxeis.asp?cat...&banner_pgc=10 ψαξου εδω μηπως βρεις τιποτα
Kαι εγω απο τον ΟΑΕΕ που εχω παρει συνταξη κατεθεσα χαρτια και την ημερα που περασα επιτροπη,δεν υπαρχει προβλημα.
Αρη ποτε ειχες τελευταια νοσηλεια;
οσο για την συνταξη θα αρχισει απο την ημερα που θα βγει η αποφαση.
για τα χρηματα αυτο θα σου το βγαλει ο ΟΑΕΕ ποσα θα παιρνεις.
Εγω με 20 χρονια ενσημα παιρνω 503 μικτα δηλ,καθαρα 480.
πριν απο ενα χρονο ηταν η τελευταια νοσηλεια μου και ξαναμπηκα και πριν απο 5 μηνες εχω προσφατες νοσηλειες.
μαρια αυτα τα λεφτα με τι ποσοστο αναπηριας τα πηρες και απο τη στιγμη που βγηκε η αποφαση σε ποσο καιρο τα πηρες στα χερια σου
εγω δεν εχω ενσημα απλα προσπαθω να παρω ποσοστο απο του πατερα μου τη συνταξη
και μεγαλιτερο ποσοστο τα ιδια χρηματα θα παρεις!
το θεμα ειναι να σου δωσουν για παραπανω χρονια,εμενα μου εδωσαν για 2 χρονια και ξαναπερασα επιτροπη.
μου κοπηκε η συνταξη για 13 μηνες μεχρι να ξαναπερασω επιτροπη και να ξαναερθουν τα χρηματα.
τωρα παλι θα μου κοπει και παλι τα ιδια!
αν επερνε απο το ΙΚΑ σιγουρα τα λεφτα ειναι πολυ περισοτερα.
και εγω αν ημουν στο ΙΚΑ με 20 χρονια ενσημα θα επερνα 800 αλλα ο ΟΑΕΕ ειναι χεστα!!
στο ΙΚΑ δεινουν αναπηρικη απο 50% και πανω ενω στον ΟΑΕΕ οχι.
στην περιπτωση σου θα παρεις τα χρηματα που θα επερνε ο πατερας σου με τα ενσημα που ειχε μαζεψει,ασχετα με το ποσοστο αναπηριας!
υπαρχει πινακας στο σαιτ του ΟΑΕΕ που σου λεει ποσα λεφτα συνταξης παιρνεις αναλογα με τα χρονια ενσημων που εχεις.
αν μπεις και ψαξεις θα τον βρεις.
αν εχω χρονο θα ψαξω και θα σου πω που ειναι για να μπεις.
Μαρια του χα στειλει κι εγω κατι δεν ξερω αν ειναι αυτο που λες η οχι !