ψαχνω να βρω πως στελνουν προσωπικο μνμ αλλα δεν το βρισκω.πως γινεται?
Printable View
ψαχνω να βρω πως στελνουν προσωπικο μνμ αλλα δεν το βρισκω.πως γινεται?
Μολις φτασεις τις 50 δημοσιευσεις ενεργοποιειται η επιλογη για μηνυματα.
το βρηκα πως στελνεις αλλα εχεις κανει ρυθμιση να μην σου στελνουν πμ.οποτε δεν μπορω να σου στειλω.
Καλημερα και καλη εβδομαδα μπουμ και σε όλα τα παιδια! Πως εισαι; Πιστευω πως μια βελτιωση την εχεις σιγουρα. Εισαι δυνατη μην μασας κοριτσι μου τιποτα. Να σκέφτεσαι τις καλες μερες που ερχονται,γιατι σιγουρα ερχονται. Απλα καμια φορα συναντουν εμποδια στον δρομο! Με το λαντοζ ενταξει;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλε μου!να σαι καλα!
κοιτα σημερα ειναι η 30η μερα με λαντοζ κ βλεπω καποια βελτιωση, ας πουμε ξυπνησα χωρισς στρες αλλα ενιωθα καπως περιεργα.σαν να ερχομαι απο εναν πολεμο ας πουμε.σαν να εχω παθει ενα σοκ .ακομα δεν ειμαι εντελως καλα εννοειται κ θα ηταν κ περιεργο αν ημουν.
εχω ξεκινησει την δουλεια και τις δραστηριοτητες μου κανονικα.στολιζομαι βαφομαι κλπ.τρωω.αλλα μεσα μου υπαρχει ακομα ο φοβος αυτος.ο ακαθοριστος. αν δεν επαιενα λαντοζ θα ημουν χαλια ακομα πιστευω.επισης σημερα εχω κλεισει ραντεβου για μασαζ.κ αυριο γιογκα.κανω ο.τι μπορω να ξεφυγω απο αυτο.εσυ πως νιωθεις?
παιδια εγω παιρνω μονο μια φυτικη βαλεριανα οι δικοι μ δν θελουν ν παω σ ψυχιατρο κ πχ ν μ δωσει χαπια γτ ειχα λευχαιμια οπως σας εχω πει παλια κ δν θελουν ν μ χαλασει τ αιμα εγω παλι ξυπνησα σκατα σημερα εχω αγχος κ δν εχω ορεξη ν κανω τπτ τρωω μ τ ζορυ μετα σκεφτομαι ν παω γυμναστηριο μ τ ζορυ μπας κ μ ανεβει λιγο η διαθεση κ ξεχαστω γτ ακουσα οτι στην καταθλιψη βοηθαει η γυμναστικη αλλα παλι αγχωνομαι πολυ ν παω μονη μ :( παλι δν ξερω τ θ κανω φοβαμαι τοσο τν εαυτο μ
Εγω λεω μην πας γυμναστηριο γιατι ο διαδρομος ειναι πολυ επικινδυνος. Σταματα το το γυμναστηριο.
δεν κανω διαδρομο οτι εχει σχεση με χορο κανω επειδη μου αρεσε ο χορος οταν ημουν καλα :(
Τι χορους κανεις? τανγκο?
απλα φοβαμαι τοσο να παω μονη μου νιωθω οτι δεν θα το ξεπερασω ποτε ουτε αυτο φοβαμαι μν μ πιασει καμια κριση πανικου και πως θα το διαχειριστω???
την παρασκευη εκανα ζουμπα ηταν συνδυασμος πολλων χορων σημερα εχει ελληνικους χορους
ο χορος κανει απειρο καλο! μπραβο! πηγαινε παλι με την μαμα σου.σου εστειλα πμ με το τηλ της ψυχολογου.το ειδες?
Για την καταθλιψη μπορεις να δοκιμασεις βαλσαμοχορτο, αλλα μονο αν δεν παιρνεις αλλα αντικαταθλιπτικα. Είναι αρκετα αποτελεσματικο. Επισης το μελισσοχορτο και η λεβαντα.