έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα τότε είσαι πολύ νέα ακόμα... έχεις τη ζωή μπροστά σου.. στη σχολή σου δεν υπάρχει τμήμα για ψυχολογική υποστήριξη ;;;;
θα σε βοηθήσει λιγάκι νομίζω.. αν υπάρχει και το αποφασίσεις να απευθυνθείς κι εκεί
Printable View
το ξερω οτι ειμαι νεα ακομα αλλα νιωθω τοσο χαλια ειναι λες και δεν με παρηγορει αυτο βασικα θελω να πατησω ενα κουμπι και να γινουν ολα γρηγορα απλα να ειμαι ευτυχισμενη πριν γτ ημουν???γτ δν σκεφτομουν τοσο χαλια?τ μ επιασε ξαφνικα???
k mενα ξαφνικα με ειχε πιασει τοτε ειχαν μαζευτει πολα μαζι χωρις να το καταλαβω
κουμπί ;;;... αν το βρεις κράτα το πατημένο..
μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις ή να το βρεις αυτό..
ψάχνοντας την ψυχή σου.. το μυαλό σου.. την καρδιά σου... αν δεν μπορείς κάνε το με βοήθεια .. με κάποιον ειδικό..
δύσκολα θα σε βοηθήσουν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς...
κάνουν όλοι το ίδιο λάθος.. σου λένε κάτι κουλά όπως : ''ξέρω πως νιώθεις''.... κ.α.
άσε που πρέπει να μπορείς να μιλήσεις ανοίγοντας την καρδιά σου κι αυτό είναι πολύ δύσκολο.. ακατόρθωτο για μένα προσωπικά
και ουσιαστικα εσυ τ ξεπερασες μεσα απ τς παρεες σου?επειδη εβγαινες συνεχεια???ειχες ορεξη ομως στν αρχη να βγεις???
βασικα οι φιλοι μου και οι δικοι μου μου λενε οτι ολα ειναι στο μυαλο μου και οτι μονο εγω μπορω να το ξεπερασω μου ειπαν τα παντα για να προσπαθησουν να μου αλλαξουν την διαθεση αλλα επειδη βλεπουν οτι δεν βοηθαει αυτο οτι και να μου πουν νιωθω το ιδιο μετα απλα μου πεταξαν το μπαλακι η μανα μου ειναι διπλα μου ειμαστε συνεχεια μαζι μου λεει να ρχισουμε να πηγαινουμε μαζι σχολη να δινω κανα μαθημα και λεει τοτε θα μου ανεβει η διαθεση αλλα πως θα παω να δωσω εφοσον δεν εχω ορεξη να κανω τπτ και ποσο μαλλον να κατσω να διαβασω???
mithe...νομιζω πως θα ηταν καλο να απευθυνθεις σε καποιον ειδικο.
εχεις ηδη προσπαθησει αρκετα μονη σου, αλλα πιστευω πως χρειαζεσαι βοηθεια.θα δεις οτι κ με το πρωτο ραντεβου θα νιωσεις καλυτερα.
προτιμησε συμπεριφοριστικη γνωσιακη ψυχοθεραπεια.θα σε βοηθησει παααρα πολυ!
εμπιστευσου καποιον ειδικο.μην το αφηνεις αλλο ετσι.
δωσε προτεραιοτητα σε σενα κ σε αυτο που νιωθεις.ασε τον πρωην κ την σχολη αυτην την στιγμη.ο εαυτος σου φωναζει οτι θελει φροντιδα! κ γω εχασα καποια πραγματα οταν ημουν ετσι παλια αλλα εδωσα προτεραιοτητα σε μενα.εχει λογο που συμβαινει.μη φοβασαι τιποτα.ολοι ετσι ειμαστε εδω. αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.
σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις.εχω περασει τα ιδια κ χειροτερα.
μονο με δουλεια σε ειδικο θα καταφερεις να νιωσεις καλα.
αν δεν εχεις λεφτα παρε αμεσως τηλεφωνο ενα κεντρο ψυχικης υγειας κοντα σου κ για συμπαρασταση μπορεις να καλεις κ στην γραμμη για την καταθλιψη 1034.
ενημερωσου, διαβασε, κινησου, μην το αφηνεις αλλο.ξεκινησε σιγα σιγα με το ραντεβου με τον ειδικο κ σιγα σιγα αργα βηματακια θα δεις πως θα νιωσεις παλι καλα.
apo οτι καταλαβα αυτη η σχολη δε σ αρεσει για αυτο σε επιασε πανικος οταν πηγες οποτε αστη πρωτα η υγεια ειναι
BOOM...πηγαινω εδω κ 2 μηνες σε μια ψυχολογο αλλα απ οτι ειδα δεν με βοηθησε γ αυτο εχω ερθει σε απογνωση
αλεξανδρε αυτο σκεφτομουν κ γω αυτους τους μηνες οτι λογικα δεν μου αρεσει αυτη η σχολη αλλα οταν με ρωτανε τι μου αρεσει ποια αλλη σχολη θα μου αρεσε δεν μπορω να σκεφτω κατι οποτε να πω θα αφησω αυτο η σχολη αυτη φταιει και θ αρχισω το αλλο που μου αρεσει εσυ τι πιστευεις οτι μου συμβαινει???γτ εχει μπλοκαρει το μυαλο μου ετσιι??
Το βλέπεις λοιπόν .μόνο η επαφή από έναν ειδικό θα σε βοηθήσει πραγματικά.. τουλάχιστον θα μάθεις τι έχεις..
αν ρωτάς εμένα σου λέω πως κι παρέες βοηθάνε όμως μόνο για να ξεχνώ έστω για λίγο.. ναι έβγαινα βγαίνω... όταν μπορώ σφίγγω τα δόντια κ το κάνω.. στην αρχή ήταν μαρτύριο.. αλλά τα καταφέρνω.. ζω όπως μπορώ.. προσπαθώ να μην έχω και πολλές απαιτήσεις..
σιγά σιγά θα έρθει κ το διάβασμα... απλά τώρα δεν μπορείς να χαρείς τίποτα.. γι αυτό σου φαίνεται ''βουνό''
θα γίνει κι αυτό ασχολία για να μη σκέφτεσαι.. αυτά που σε κάνουν να νιώθεις χάλια...
πρέπει δυστυχώς να
ivan σημερα σκεφτομουν ν αρχισω με το ζορυ γυμναστηριο λες να με βοηθησει???σημερα λογικα θα παω με παρεα αν κ εχω αγχος π θ μαι σε ξενο κοσμο κ ας ειμαι κ με παρεα πως θα πηγαινω μετα χωρις παρεα???
με το ζορι οχι ξκινησε κατι που να σ αρεσει
αυτη ειναι η βλακεια δεν μπορω να σκεφτω κατι που να μου αρεσει ειναι λες και ξαφνικα δεν υπαρχει τπτ που να μου αρεσει γτ αυτο ανησυχω και σκεφτομαι οτι θελω να πεθανω αν ειναι να ζω ετσι
ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ(οπως κ γω φυσικα πανικοβαλλομαι) ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ.
2 μηνες σε ψυχολογο ειναι ακομα νωρις. εχε πιστη στην ψυχολογο σου.ειναι σημαντικο να εχεις δικο σου ψυχολογο.στηριξου εκει.
σου λεω ειναι ακομα πολυ νωρις για να νιωσεις καλα! καποια μερα θα το θυμασαι κ θα γελας.ποσο στοιχημα βαζεις?????
το εχω περασει κ γω αυτο κ το ξερω πως ειναι.μονο στο κρεβατι ημουν.κ τωρα αυτο παλι περναω..απλα σιγα σιγα ανακαμπτω.
ασε σχολη αυτην την στιγμη κ μην νιωθεις τυψεις.αποδεξου αυτο που εχεις ΤΩΡΑ.αποδοχη ειναι το μεγαλυτερο βημα!
κ μετα αστο να σου ρθει μονο του τι σου αρεσει να κανεις.
εγω για παραδειγμα μου αρεσε να βλεπω τηλεοραση.αυτο γουσταρα αυτο εκανα.κ ακομα καμια φορα αυτο κανω κ τωρα.δεν ηθελα πολλα πολλα.