ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 κάπου ήθελες να το σώσεις,αλλά προς το τέλος το 'χασες τελείως!
ο φιλόσοφος τώρα να υποθέσω ότι είναι ο Μαγκάιβερ;
Printable View
ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 κάπου ήθελες να το σώσεις,αλλά προς το τέλος το 'χασες τελείως!
ο φιλόσοφος τώρα να υποθέσω ότι είναι ο Μαγκάιβερ;
Γιωργο , ευχαριστω για την υποστηριξη , αλλα οπως εχεις καταλαβει , μερικα ατομα ειναι αδυνατον να τα παρουμε με το μερος μας , ειναι εδυνατον να τα εξευμενισουμε , κατανταει δουλοπρεπεια , και ας αγκαλιασουμε τους φιλους μας , τους ειλικρινεις συμμαχους μας , και ας αγνοησουμε τους υπολοιπους , ειναι η καλυτερη τακτικη , ειναι ματαιο να προσπαθουμε να τους κανουμε φιλους μας .
Νομίζω ότι ήμουν σαφείς ότι μιλούσα για το Πλάτων και ότι εμείς σαν απλοί άνθρωποι και όχι φιλόσοφοι, (αν και έχουμε το δικαίωμα να φιλοσοφούμε), δίνουμε την ερμηνεία και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ή μάλλον να μπούμε στο μυαλό του φιλοσόφου.
Δεν θέλω να θίξω κανέναν και πάλι το ξανά λέω ήμουν σαφείς, εσύ όμως προσπάθησες να το περάσεις διαφορετικά.
Μπήκα γιατί ήθελα να δω πως βιώνουν άλλα άτομα την κατάθλιψη, πως την αντιμετωπίζουν, πως περνούν την καθημερινότητα και πως ξεπερνούν αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Διάβασα διάφορα, παρηγορήθηκα, συζήτησα και θαθελα να πιστεύω ότι βοήθησα όπου μπορούσα.
Ήθελα να βοηθηθώ και να βοηθήσω. Να ενημερωθώ και να αποκτήσω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάθλιψης. Κάποιες φορές τρόμαξα, κάποιες φορές παρηγορήθηκα, άλλες θύμωσα. θύμωσα γιατί ενώ όλοι έχουμε τον ίδιο στοχο, να ξεπεράσουμε δηλαδή την κατάθλιψη, αντίθετα βαλλόμαστε ενάντια ο ένας στον άλλο. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί......
Και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη, ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι κάποια άτομα μπαίνουν στο φόρουμ και πετάγονται από το πουθενά, όχι για να πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία τους ή ότι άλλο τους αφορά, αλλά γιατί θέλουν να πατήσουν πάνω σε άλλους που νιώθουν ίσως πιο άσχημα, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να νιώσουν καλύτερα. Σαν να βλέπουν κάποιον που σέρνεται στα πατώματα και νιώθουν καλύτερα που αυτοί είναι στο αναπηρικό καροτσάκι......
Να προσθέσω κάτι σχετικό με τις αψιμαχίες. Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε που είχα ξεκινήσει το δικό μου flame war και τι δεν είπα , ποιον δεν χαρακτήρισα , έφαγα και τις προειδοποιήσεις μου και στην τελική το θέμα είναι πολύ απλό. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Η την δέχεσαι Η απλά την προσπερνάς και δεν δίνεις σημασία.
καλα το μονο ευκολο ειναι να λογομαχουμε για ψυλλου πηδημα, παρασυρομαστε οταν βλεπουμε οτι δεν συμφωνουμε με καποιον και ξεκιναμε και πεταμε μπηχτες, αλλα οσο κι αν εκνευριζομαστε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.
[QUOTE=ΓΑΤΑ;481682Και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη, ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι κάποια άτομα μπαίνουν στο φόρουμ και πετάγονται από το πουθενά, όχι για να πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία τους ή ότι άλλο τους αφορά, αλλά γιατί θέλουν να πατήσουν πάνω σε άλλους που νιώθουν ίσως πιο άσχημα, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να νιώσουν καλύτερα. Σαν να βλέπουν κάποιον που σέρνεται στα πατώματα και νιώθουν καλύτερα που αυτοί είναι στο αναπηρικό καροτσάκι......[/QUOTE]
ΓΑΤΑ , οπως παντα ευστοχοτατη ........
Είμαι καινούρια εδώ μέσα και γενικά είναι η πρώτη φορά που είμαι σε φόρουμ. Μπήκα κυρίως για να βρω και να δώσω κατανόηση.
Εγω μπηκα οπως ολοι επειδη αντιμετωπιζα καποιο προβλημα και περνουσα μια δυσκολη μεταβατικη φαση στη ζωη μου...ακομα περναω, ασχετα που ειναι πολυ καλυτερα αυτο το συγκεκριμενο κομματι που με απασχολουσε. Ειχα αναγκη καπου να στραφω, να πω και να ακουσω δυο κουβεντες. Αλλα δεν ηταν μονο λογω του συγκεκριμενου προβληματος...το προφιλ μου το ειχα φτιαξει πολυ καιρο πριν ανοιξω το πρωτο μου θεμα...ανεκαθεν ψαχνομουν μεσα μου και ενδοσκοπουσα επειδη παλευα και με οικογενειακα θεματα. Ασχετα που δεν διαγνωστηκα ποτε ειχα και εχω δικα μου, ισως περασα και καταθλιψεις στο παρελθον και γενικα εχω ζησει και συνεχιζω να ζω ανθρωπους με ευαισθητη ψυχικη υγεια...καταθλιψη, νευρωσεις, ψυχωσεις ολα τα καλα εχω γυρω μου οποτε παντα με ενδιεφερε ο κοσμος της ψυχικης υγειας και αυτα τα θεματα με χτυπανε σε ενα ευαισθητο κομματι της καρδιας μου...συνεχιζω να μπαινω για τρεις λογους: Θελω να βοηθω οσο μπορω και να προσφερω δυο κουβεντες η μια αλλη οπτικη γωνια σε οποιον το χρειαζεται, ενα μεγαλο κομματι ειναι και το οτι με βοηθαει κι εμενα την ιδια πολυ να το κανω αυτο και τελος φυσικα εχω συμπαθησει τα περισσοτερα μελη παρ'οτι δεν εχω πολλες επαφες με πμ και τετοια, απλα νιωθω πως ειμαστε στην ιδια βαρκα.