Τωρα καταλαβα Αλεξανδρε , για ποτε ταχεις ετοιμα .!!
Τωρα καταλαβα Αλεξανδρε , για ποτε ταχεις ετοιμα .!!
αυτο παντος ειναι πολυ ωραιο τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=LxuwWNH3yIw
ετσι κ αλλιως κανεις δε μπορει να αντεξει την αληθεια 100% πχ ποσες φορες οι ανθρωποι ερωτευτικαν πανω στη φαντασιοση τους οτι βρηκαν τον τελειο συντροφο που τελικα αυτος ειναι κατασκευασμα της φαντασιας τους εγω τουλαχιστον σε αυτη τη περιπτωση απο το να οραματιζομαι τον τελειο συντροφο που τελικα δεν υπαρχει προτιμω οταν θελω να το κανω εν γνωση μου σε ρολο αποκλειστικα φαντασωσης πχ σε μια σχεση αν δε κλισεις κ ολιγον τα ματια κ δε δουλεψει κ λιγο η φαντασια πως θα κρατησει? αυτο λιγο πολυ συμβαινει κ παντου η φαντασια ειναι διεξοδος για τα παντα πχ υπηρχαν φορες που κ ακομα στις προσωπικες μου σχεσεις εκανα γαργαρα τον εγωισμο μου κ ελεγα ψευτικα λογια ενω απο μεσα μου εβριζα ομως καπιες φορες το να υποχωρισεις ειναι αναγκαιο εστω κ με ψευτικο τροπο αν θες να συνεχιστει μια συνομιλια σε αντιθετη περιπτωση αν καθε φορα ο καθε ενας με το παραμικρο αρχιζε να λεει την αληθεια θα κατεληγε σε επικοινονιακο κραχ κ ετσι αυτο δε θα ηταν ζωη αλλα ενα ατελιωτο χαος χωρις καμια προοπτικη
η αληθεια ειναι λοιπον οτι ο καθε ανθρωπος απο τη φυση του ειναι ενα εγωιστικο ων αν ομως συνεχισει ετσι στη ζωη θα οδηγιθει στο να κανει συνεχεια γκαφες οστοσο εγω προτιμω ενα πραγμα να ειναι χρησιμο εστω κ αν κατ επεκταση δεν ειναι 100% αληθινο παρα να ειναι 100% αληθινο κ να ειναι αχρηστο γενικοτερα
ακουω:
ιχθεις, καρκινους, σκορπιους.
οσους δειχνουν κατανοηση κι εχουμε καλη επικοινωνια.
δεν ακουω:
ολους τους υπολοιπους!
ειναι σαν να περιμενεις να κανεις πολιτισμενη κουβεντα στο Δαφνι ή το Δρομοκαϊτειο. στη πραγματικοτητα ενα διαδικτυακο τρελοκομειο ειναι αυτο εδω, οπου οσο περισσοτερο μενεις μεσα, τοσο χειροτερα γινεσαι.
Αλεξ αν δεν παιρνεις ναρκωτικα φιλε κατι παιζει και θελει ψαξιμο η φαση....
με τοσες @@@@@ που εχεις γραψει εδω μεσα θα παρω αυτο καλυτερα γιατι πρεπει καπως να καλυφθω πριν μου ερθει καμια αδεσποτη http://4.bp.blogspot.com/-B85QTVqTKx...anekshghta.jpg
Για να ακούσω κάποιου/κάποιας την ιστορία θα πρέπει:
να μην είναι απόλυτος/η.
να μπορεί να δεχθεί τη γνώμη μου όποια κι αν είναι αυτή.(εφόσον μου τη ζητά)
να είναι ήρεμος/ψύχραιμος.
να είναι ψυχικά υγιής (σχετικά)