Έβαλα 35 κιλά σχεδόν ολική μετάλλαξη
και δεν παντρεύτηκα όταν με θέλανε πλήθος κόσμου
Printable View
Αν κανεις πλακομουνι με εκεινη την φιλη σου,πιστευω θα ξεχαστει Ολγα :)
Αυτο δεν το ειχα δει,αχαχαχα,επικο,το καλυτερο τρολλ εισαι ΟλγαQuote:
εξήγησα τον λόγο παρα πάνω
και να πω ότι εγώ ήμουνα η ωραιότερη στην εκκλησία
υπήρξα καλλονή στα νιάτα μου
ο λόγος είναι που το αναφέρω και το ξανα αναφέρνω ότι το μετάνιωσα το γεγονός και με ενοχλεί πολύ ακόμη και μέχρι τώρα ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα είχε αυτές τις συνέπειες τις τόσες πολλές για μένα
και φυσικά την κοπελιά δεν την ζήλευω
ΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!
Δεν ειπες κατι κακο,ισα ισα,προσφερεις αφθονο γελιο!!
Τον λιγο καιρο που ειμαι εδω,σε εχω δει να εχεις ανοιξει τουλαχιστον 5-6 θεματα για το ιδιο πραγμα,που εγινε πριν 15 χρονια.
Και φονο να ειχες κανει,θα ειχε παραγραφει σχεδον.
Και οχι μονο αυτο,αντι να παραπονιεται η κερατωμενη(αν πιστεψω οτι η ιστορια ειναι αληθινη) παραπονιεται η αντροχωριστρα.Μιλανε οι χηρες μιλανε και οι παντρεμενες δηλαδη.
Τι να σου πω,θεα,θεαρα,δεν εχω λογια!!Η Μις Ενορια 1999!!Χα,χα.
Η ειρωνία να παραλειφθεί παρακαλώ.
Το γεγονός αυτό ήτανε και για μένα πολύ κακό γιατί έριξα λάσπη στην μούρη μου και βγήκε το όνομά μου δυστυχώς σε έναν κλειστό κύκλο.
Αθηναια εισαι ή απο επαρχια?
Από επαρχία.
Και δηλαδη το μερος απο το οποιο εισαι,ποσα ατομα εχει?10?100?
Πρεπει να ζεις σε κανενα κατσαβραχο,ωστε εδω και 15 χρονια,να ερχεσαι σε επαφη με τα ιδια και τα ιδια ατομα,και αυτα να συζητανε ακομα το ιδιο γεγονος.
Όχι ακριβώς αλλά είναι παλαιοημερολογήτες και είναι κλειστή κοινωνία. Δηλαδή υπάρχει μόνο μία εκκλησία εκεί που πάω.
Bρε κολλημα με την εκκλησια...
Μηπως εχεις μπλεξει με τιποτα Ιλουμινατι?
Ενταξει ειναι βαρεμενοι οι παλαιοημερολογητες,αλλα οχι και ετσι!!
Αντε καλά να παίρνεις τα φάρμακά σου Ολγα,αλλιώς δεν πρόκειται να ζήσεις φυσιολογικά...........
Αυτό είναι ψύχωση που έχεις-δεν είναι φυσιολογικό!
Μη με μπαναρετε από καλοσύνη το λέω.....ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ να έχεις τύψεις θα αρρωστήσεις σίγουρα,όπως έπαθα και εγώ...
Η ζωή είναι κάτι που κυλάει δεν στέκει μόνιμα στο ίδιο μέρος-κοίτα να συνέλθεις και να ασχοληθείς με κάτι εποικοδομητικό απο το να σκέφτεσαι συνέχεια το παλιό και τη φίλη σου που ούτε σε θυμάται!
Σιγά μην σε λιθοβολήσουνε και στην πλατεία Αριστοτέλους
Αλαφροίσκιωτε στην Θεσ/κη μένει η Ολγα ..
Α για τετοιο ''χωριο'' μιλαμε.Ειπαμε ειναι συντηρητικοι οι θεσ/νικεις,αλλα οχι και ετσι.
Ασε που ειμαι σιγουρος οτι με τον Μπουταρη δημαρχο,φυσαει αλλος αερας,προοδευτικος στην πολη.
Ακομα και οι μοιχαλιδες σαν την Ολγα εχουν θεση.
Και εχει η...κλειστη κοινωνια της Θεσσαλονικης μια εκκλησια......??? Παντως εδω που μενω εγω, σε μια κουτσουλια τοπο, εχουμε 15, και αλλες 5-6 που χτιζονται...
Πρεπει να'μαστε πολυ θρησκοι οι ατιμοι !!!