Εγω εχω κτθλψη , απλη , εσυ εχεις τετοιες κρισεις ?
Printable View
[QUOTE=Remedy;489436]:o
πιθανως θα εννοεις τον μυθο του σκορπιου με την χελωνα. σε αρκουδακι (!) με φιδι, δεν υπαρχει κατι...
Μαγκαιβερ ειμαι , αυτοσχεδιασα .
[QUOTE=Remedy;489436]:o
αλλωστε εχεις ενα κολλημα με τα οπλα και τις απειλες...
Ναι , εχω κολλημα με τις απειλες . Αυτο με την τηλεφωνια που σου πηρε μηνες να ξεμπερδεψεις , εγω ξεμπερδεψα σε 10-15 λεπτα ,
Τα οπλα τα εχω για προστασια μονον .
Ειναι να μην φοβασαι ? τις προαλλες , κανα μηνα πριν , μπηκαν σενα σπιτι εδω κοντα , επειδη ειναι ευποροι οι κατοικοι , και πηραν την συζυγο σενα δωματιο και ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΩΝΑΝ , μεχρι να ομολογησει ο αντρας της , που εχει κρυμμενα τιμαλφη , το φανταζεσαι ? στις εποχες που ζουμε ΠΡΕΠΕΙ ναχεις οπλο .
Για να εκδηλωθει μια κριση πανικου , τι αφορμη χρειαζεται ? ( αν χρειαζεται )
δεν μπορώ να μιλήσω γενικά. θα σου πω ότι ένιωθα πολύ μα πολύ πιεσμένη . όλη αυτή η συσσώρευση αρνητικής ενέργειας που είχα μέσα μου,και η πίεση που δεχόμουν από το γύρω περιβάλλον, συνέβαλαν στην κρίση πανικού. με πέτυχε και σε χώρο κλειστό και δυσκολεύτηκα περισσότερο. δεν έγινε κάτι τραγικό μη νομίζεις, αλλά αυτό με ακολούθησε αρκετό καιρό.
Αντιλαμβανομαι σαν αιτιο , συσσωρευση πιεσης , που δεν εκτονωνεται , λογικο ακουγεται . Αλλα για να σε ακολουθει , πρεπει να εισαι επιρρεπης στην μη εκτονωση πιεσης , υποθετω παντα .
Παντως , η συσσωρευμενη οργη , μπορει να προκαλεσει πολλα ψυχοσωματικα .
Ειδες που σου λεω , αμα θες , εισαι μια χαρα , εχεις κ την πλακα σου . Σου υποσχομαι οτι δεν θελω διαπληκτισμους πλεον , ουτε με σενα , ουτε με καμμια αλλη . Πανε αυτα . Παρελθον . Μπορει να γινουμε κ φιλαρακια , ξυπνια εισαι , γιατι οχι . Αστα μαγκ , Αγγελος για σενα !
είναι αλήθεια αυτό. και το έκανα αυτό για πολύ καιρό. δεν εκδήλωνα το θυμό μου γιατί δεν ήθελα να πληγώσω κανένα. προτιμούσα να τα κρατάω μέσα μου. νόμιζα ότι με αυτό τον τρόπο τέλειωνε εκεί το όλο θέμα. όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό μου γυρίζει μπούμερανγκ, προσπάθησα να αλλάξω τακτική. δεν έκανα τεράστια άλματα, αλλά προσπαθώ να διαχειριστώ καλύτερα το θυμό μου και αυτούς που τον προκαλούν.
Συμφωνω , ρεμ . Εννοειται οτι δεν μπορεις να γινεις φιλαρακι μεσω φορουμ .
Θα προσθεσω ομως , οτι εκτος απο τα καλοπροαιρετα κ κακοπροαιρετα ατομα ,
υπαρχουν τα θετικα κ τα αρνητικα ατομα , χωρις να υποννοω κατι για σενα ( γενικως , ποτε δεν υποννοω , γραφω ευθεως )
εστω διορθωνοντας ΟΛΑ τα ποστ μου . Αυτο ειναι χαρακτηριστικο μου . Γραφω κατι , κ μετα το σκεπτομαι , ειναι ετσι ? μηπως να το αλλαζα λιγο ?
προσπαθω παντα νακριβολογω .