Να το διορθώσω αυτό ...είμαστε θύματα...Quote:
Originally posted by vince
Με απλά λόγια οι ψυχικά άρρωστοι είναι θύματα και όχι θύτες.
Printable View
Να το διορθώσω αυτό ...είμαστε θύματα...Quote:
Originally posted by vince
Με απλά λόγια οι ψυχικά άρρωστοι είναι θύματα και όχι θύτες.
παιδια αισθανομαι καλυτερα τωρα παω να δραπετευσω απο την καταθλιψη ειμαι 4η εβδομαδα με αντικαταθλιπτικα και παω καλυτερα
αρχιζει το συστημα και ζωντανευει και οδευουμε προς τις δοξες του υπομανιακου σταδιου
εεεεεεεεεεεε να μας ανβασεις κ μας τωρα ε???????μηνμας ξεχνας
χαιρομαο που καλοσωριζεις την υπομανια σου!!!!!!
οχι ειμαι ακομα στην καταθλιψη απλως τωρα νιωθω πιο δυνατος
ακομα ειναι μειωμενη η libido μου και η συγκεντρωση μου αλλα οι μερες της καταθλιψης ειναι μετρημενες
Ετσι μπραβο Billk μην το βαλεις κατω...ολα θα περασουν...ρουφα τις εμπειριες που προσφερει ακομα και αυτη η ασθενεια και προχωρα στη ζωη σου.
Μια συμβουλη μονο...δεν ειμαι γιατρος βεβαια αλλα οταν περασει η καταθλιψη μη κανεις βιαστικες κινησεις πχ νοιωθω καλυτερα κοβω τα φαρμακα απο σημερα...ακολουθα πιστα τις οδηγιες του γιατρου....βλεποντας και κανοντας...γιατι εσυ θα πεις στον γιατρο πως εισαι και αυτος θα πραξει αναλογα.
μπραβο του.!!!! και που να δεισ σε 6 μηνεσ.... αλλοσ ανθρωποσ...:)
σε 6 μηνες μη μου λες τετοια τωρα δε νομιζω να παει τοσο μακρια αυτη η βαλιτσα
Να ρωτησω κατι...εχεις διπολικη διαταραχη γιατι σου ταιριαζουν τα συμπτωματα ή στο γνωματευσε ο γιατρος?
ο γιατρος μου το ειπε διπολικη διαταραχη
Εγω στη θεση σου...πρωτη μου κινηση θα επαιρνα μερικα βιβλια να προσκομισω γνωσεις για την ασθενεια...απο αγγλικα πως τα πας?
αυτο κανω απο την πρωτη στιγμη που το εμαθα οτι ειμαι διπολικος
και για να ειμαι ειλικρινης δεν τη θεωρω ασθενεια αλλα κατασταση...
οσο και αν φαινεται περιεργο μου αρεσει αυτο που εχω,στο υπομανιακο σταδιο εισαι σε πλεονεκτικοτερη θεση απο αλλους...
η μανια και η καταθλιψη ειναι αρρωστο πραγμα και δε νομιζω οτι θα ξαναφτασω στο σημειο να τα βιωσω...
το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου
Ναι εχεις την σοφια αλλα πολλες φορες δεν ειναι αρκετη...ουτε οι γνωσεις.Quote:
το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου
Να σου δωσω ενα λινκ φορουμ αγγλοφωνου να διαβασεις λιγο ιστοριες ομοιοπαθων
http://www.crazyboards.org/forums/
Πηγαινε στην κατηγορια bipolar disorder.
Επειδη εχει μεγαλυτερη κινηση το εν λογω φορουμ εχει μεγαλυτερο πλουτο θεματων.
Ευχομαι να περασει ευκολα η ασθενεια...γιατι σιγουρα δεν την βιωνουν ολοι στην ιδια κλιμακα...οπως συμβαινει και με τη δικια μου.
ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση...
εσυ τι εχεις?
Εγω εχω σχιζοφρενεια.
Χτυπαει πιο ασχημα σαν λεξη στα αυτια αλλα πανω κατω τα ιδια σκ..α:)
επηρρεαζει τη δουλεια σου τη ζωη σου γενικοτερα η το εχεις ισορροπησει?
α και κατι ασχετο μου φαινεται περιεργο το γεγονος οτι σε αυτο το thread δεν μου εχει απαντησει κανενας ομοιοπαθης