κανονικα μετα απο αυτα τα κατεβατα που εγραφες θα επρεπε να εισαι καλυτερα υπαρχουν κ αλλα?Quote:
Πάλι χθες δεν κατάφερα να κοιμηθώ.
Printable View
κανονικα μετα απο αυτα τα κατεβατα που εγραφες θα επρεπε να εισαι καλυτερα υπαρχουν κ αλλα?Quote:
Πάλι χθες δεν κατάφερα να κοιμηθώ.
Αυτά είναι αλλά επανέρχονται στη μνήμη μου όλα κι έχω ταραχτεί κάπως
ολα? μηπως επανερχετε κατι αλλο που δε το πες σε κανενα?
Μπα όχι. Απλά νιώθω ότι στα 22 μου είμαι γρια και κουρασμένη. Βαρέθηκα τις υπεραναλυσεις τους ψυχιατρους και τις νουθετήσεις. Νιώθω ότι έχω μπει σ ενα τρυπάκι που αυτοαναλώνομαι και πραγματικά έχω κολλήσει. Θέλω να πάω παρακάτω. Αλλά δεν ξέρω πως.
ναι αλλα οταν κατι δε το αναλυεις κ δε το μοιραζεσε (γενικοτερα) καπου καπια στιγμη θα αρχισει να σε τρωει η μοναξια κ θα σου φαινονται ολα δυσκολα αυτο το νοημα εχει η αναλυση.
ας τη σχολιασω εγω πριν απο τη προσεγγιση της ψυχολογου σου θα πρεπει απλα να καλυφθεις :)Quote:
Αφηνω την προσεγγιση της ψυχολογου σου ασχολιαστη .
και μονο που θελεις να πας παρακατω εχεις ηδη ξεκινησεις.ειναι το πρωτο βημα.εχεις θεληση να το ξεπερασεις.γι αυτο κ τωρα μιλας γι αυτο.
κανε αυτο που νιωθεις!
Καλησπέρα και πάλι... Χθες μετά από μέρες ήπια πολύ και παραληρούσα για το εν λόγω περιστατικό στην οικογένειά μου. Μου βγήκαν όλα, κλάμα, θυμός, απόγνωση... Η μητέρα μου είναι πολύ θυμωμένη μαζί μου που ήπια και απρόσιτη μετά από αυτό. Θεωρεί ότι το ποτό είναι το κλειδί της ιστορίας και όλων των προβλημάτων μου... Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να συζητήσω με κανέναν τώρα πια...Ηλπιζα να μιλήσω με τη μητέρα μου και σαν γυναίκα να με καταλάβει. Αλλά τώρα κι αυτό φαίνεται ακατόρθωτο...Ντρέπομαι και τόσο πολύ. Για όλα. Γι αυτό που είμαι γι αυτά που κάνω, για όσα συνέβησαν... Βρήκα μία ψυχολόγο και θέλω να πάω, αλλά η μητέρα μου δεν πολυσυζητάει το θέμα. Δε θέλει λέει να το συζητήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω... Νιώθω ότι η ζωή μου δε θα βελτιωθεί ποτέ . Είμαι σε αδιέξοδο.
καταρχην ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το τροπο που θα εκφραστω αλλα μου ειναι πραγματικα αδιανοητο αυτο που διαβαζω αν την ειχα μπροστα θα εχει εκραγει κ θα την ειχα βρισει αντι να σε υποτηριξει σου ειπε οτι φτας εσυ? πω ρε τι μανες υπαρχουν απορω... να μη της μιλας να μιλας εδω μεσα δεν αξιζει να της μιλας...Quote:
Η μητέρα μου είναι πολύ θυμωμένη μαζί μου που ήπια και απρόσιτη μετά από αυτό. Θεωρεί ότι το ποτό είναι το κλειδί της ιστορίας
Δεν ξέρω τι να κάνω...μ εχει κάνει και νιώθω σκουπίδι. Απ την άλλη νιώθω την ανάγκη να επισκεφτώ την ψυχολόγο αλλά κι αυτό πρέπει να περάσει από έγκριση...Σκατα δηλαδή.
να μην την ακους απλο δεν ειναι? μη της μιλας
Γενικά μετά την ''αποκάλυψη'' νιώθω πολύ εκτεθειμένη και βλάκας... Θέλω κάποιον να με νιώσει και ναι πίνω γιατι πονάω κι όχι επειδή είμαι αλκοολική. Αλλά το να αγνοούμε τα παντα και να ρίχνουμε όοολες τις αιτίες των κακών στο ποτό είναι πανεύκολο...Και με αυτό που προκαλεί το ποτό τι θα γίνει δηλαδη;
ενταξει δε σου προτεινω να πινεις γιατι ετσι ξερεις ταλαιπωρεις κ τα νεφρα αλλα δεν ειναι τροπος αυτος να σε γεμισει κ ενοχες θα μπορουσε να στο πει με ενα αλλο τροπο η να σου πει καλυτερα μη πινεις
θα σταματησω να πινω υποθετω...αλλα νιωθω οτι θελω και χρειαζομαι βοηθεια και συμπαρασταση. Τα χω κανει σκατα :(