Κατάλαβα... εγώ ο καημένος που πήρα Ολανζαπίνη για άγχος και κατάθλιψη τι να πω?? Αντε να την κόψω τώρα... και το πιο εκνευριστικο είναι ότι οι ψυχίατροι το θεωρούν κάτι πολύ απλό και λένε ότι την δίνουν μέχρι και για ύπνο... τραγικά πράγματα...
Printable View
Δεν σου λέω να μην τα πάρεις. Δεν είμαι αρμόδια γι' αυτό. Αυτό το φάρμακο γράφω και εγώ μαζί με το xanax. Εγώ είμαι ήδη 48 ετών και πέρασα καρκίνο, η ζωή μου δεν υπάρχει καν και αν το ψάχνω μαζί με τα άτομα που έγραψα από όλο τον κόσμο, είναι για το γαμώτο. Θα θυσιαζόμουν προκειμένου να οδηγηθούν τα άτομα που κάνουν τέτοια πράγματα (αν είναι πραγματικά) στην δικαιοσύνη. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Νεότερη ούτε εγώ ασχολούμουν και προσπαθούσα να κερδίσω μερικές ωραίες στιγμές από την ζωή μου, έστω με ένα χάπι. Αλλά τότε ήταν μόνο ένα. Τώρα έγιναν πολλά. Αυτό το φάρμακο δρα και σαν ηρεμιστικό. Το xanax δεν είναι καλύτερο. Αν το κόψεις με συμβουλή γιατρού θα σε καθοδηγήσει.
Δυστυχώς με συμβουλή γιατρού προσπάθησα να το κόψω και δεν τα κατάφερα... έχει τρομερά συμπτώματα που οι γιατροί δεν παραδέχονται και απλά σου λένε ότι δεν έχεις γίνει καλά κλπ... τεσπα είναι μεγάλη κουβέντα.. και το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα...ειναι πάρα πολλοί οι κατεστραμμενοι από την Ολανζαπίνη... δυστυχώς... απορώ πως εδώ στην Ελλάδα αποσιωπαται αυτό το θέμα δυστυχώς... μάλλον επειδή όλοι ακούμε τους γιατρούς σαν θεούς, που δεν είναι και καλά πληροφορημενοι για το τι σου προκαλεί το συγκεκριμένο φάρμακα και γενικότερα τα αντιψυχωσικα
Ο αδερφός μου πήρε κάποιο φάρμακο για έξι μήνες αφού έχασε την γυναίκα του από καρκίνο (40 ετών έφυγε η νύφη μου). Μου είπε ότι το έκοψε μονομιάς και πέρασε μια εβδομάδα πολύ τυραννική, αλλά μετά τα κατάφερε χωρίς το φάρμακο. Και στην δουλειά και στον ύπνο και στην παρέα με φίλους και συγγενείς. Δεν ήξερα ότι το δίνουν για κατάθλιψη, νόμιζα ότι ήταν μόνο για ψύχωση.
Δεν ξέρω ποιο φάρμακο πήρε ο αδερφός σου... εγώ αναφέρομαι στην ολανζαπίνη... η οποία δυστυχώς φέρνει τρομακτική αϋπνία μεταξύ άλλων κατά την διακοπή της και φυσικά και άλλα όπως άγχος κλπ κλπ... Εγώ όλα τα αντέχω, αλλά η συνεχόμενη αϋπνία δεν παλεύεται...και φυσικά θέλει παααρα πολύ σταδιακό κόψιμο...
Ναι το δίνουν για άγχος και κατάθλιψη δυστυχώς οι Drug dealers γιατί για μένα αυτό είναι οι ψυχίατροι... μονο να φουσκώνουν φάρμακα ξέρουν...
Αν μας βλέπει έστω και ένας που του έχουν προτείνει Ολανζαπίνη για άγχος και κατάθλιψη η για ύπνο... ΜΑΚΡΙΆ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΏΣΕΙ ΠΊΚΡΑ
Ήταν το Tavor.
Στην κατηγορία του Xanax δηλαδή. Όλα είναι εθιστικά. Για να κόψω το Xanax των 0,5 που παίρνω για τον ύπνο, όπως και πολλοί άλλοι, νομίζω πρέπει να βρεθώ έναν χρόνο μέσα στην φύση και να μην δουλεύω, αλλά να κάνω βόλτες, διάβασμα κλπ. Όπως και την Ολανζαπίνη, την οποία αποφεύγω λόγω του καρκίνου. Από δύο κακά κάτι πρέπει να διαλέξεις. Δεν θέλω να ξαναπάθω καρκίνο.Quote:
Η λοραζεπάμη, δραστικό συστατικό του TAVOR ανήκει στην κατηγορία των βενζοδιαζεπινών. Τα φάρμακα της κατηγορίας αυτής δρουν ως αγχολυτικά όταν χορηγούνται σε μικρές δόσεις στη διάρκεια της ημέρας.
Πηγή: Γαληνός Οδηγός Φαρμάκων
Έγραψα σχετικά με τις γυναικείες ορμόνες, κανείς δεν ξέρει από τι προέρχεται ένας καρκίνος, εγώ δεν είχα ιστορικό καρκίνου μαστού στην οικογένεια, απλά υποθέτω ότι ήταν λόγω ορμονών. Αλλά σε άνδρες είναι διαφορετικά και ανάλογα με τον οργανισμό του καθενός και το πόσο προσέχει, αν τρέφεται σωστά, αν ασκείται. Δύσκολο αν σε καταβάλει το φάρμακο βέβαια.
Να το κάνεις σταδιακά τότε. Στην αρχή μείωσε κατά 1/4 μετά από μια εβδομάδα κατά ένα άλλο 1/4 κ.ο.κ. Αλλά δεν είμαι ειδικός και θα μας μπανάρουν αν δίνουμε συμβουλές. Λόγω της κατάθλιψης δεν μπορείς να ζητήσεις από τον γιατρό σου να σου δώσει ένα πιο ήπιο φάρμακο;
για σας παιδια καλη χρονια
ελπιζω να παιρνατε καλα, για μενα δεν ειναι το θεμα να κοψεις τα φαρμακα, αλλα να ζεις σε ισοροπια και να εισαι ευτυχισμενος.
το θεμα ειναι να παιρναμε καλα.....
Σορρυ που θα το πω φίλε... αλλα ευτυχία και φάρμακα δεν πάνε μαζί... δυστυχώς οι μισοί εδώ μέσα με καλή διατροφή και γυμναστική θα μπορούσαν να είναι πολύ καλά χωρίς την βοήθεια φαρμάκων... αλλα επειδή υπάρχει ολόκληρο σύστημα από πίσω με τις φαρμακευτικές και τους drug dealers... όλοι αυτοί θέλουν να παίρνουμε φάρμακα.. ζουν από αυτό... Εγώ που μικρός είχα πάρει πολλά αντικαταθλιπτικα.... την καλύτερη περίοδο της ζωής μου την έζησα όταν κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι κοροϊδία... και εστίασα στην διατροφή... η διατροφή είναι πολύ σημαντικη στα προβλήματα που έχουμε... αλλα φυσικά κάνεις γιατρός δεν θα στο πει...
Mάλλον δεν είναι μόνο η βιομηχανία φαρμάκων που κερδίζει. Ένα σωρό παράσιτα είναι δυνατόν να κερδίζουν, μερικοί από τους targeted individuals λένε ότι παίζουν και στοιχήματα με τις ζωές τους.
Mια συσκευή σαν αυτή https://www.youtube.com/watch?v=nbhT-o_UDxQ που ήδη διαφημίζεται, για να ακούει κανείς μουσική π.χ. χωρίς να ακούει ο άλλος δίπλα του και μερικά άλλα κολπάκια με τον ήχο καθώς και μια στρατιά από παράσιτα που έχουν σαν δεύτερη δουλειά ή κανονική δουλειά να παρενοχλούν ανθρώπους έξω και στήνεται το σκηνικό της παράνοιας. Μετά θα γελάνε με το ότι σκότωσαν ανθρώπους με παιχνίδια, αλλά ήταν σκουπίδια θα λένε, χαμηλές μορφής ζωής, κάναμε πειράματα για το καλό της ανθρωπότητας. Προσωπικά με ότι μου έχει παρουσιαστεί εμένα σαν αξιοπρεπής και τίμιος άνθρωπος έχω ξεράσει. Έχουν το θράσος να θεωρούν ότι επιτελούν και θεικό έργο, ενώ μεγαλύτερα σκουπίδια από αυτά τα άτομα δεν υπάρχουν. Εκτός και αν εννοούν του Σατανά.
Είναι δύσκολο να τα κόψει κανείς, όμως κατά περιόδους εμφανίζονται θεραπευτές που ισχυρίζονται ότι με αποτοξίνωση, ειδική νηστεία και συγκεκριμένα βότανα, μπορούν να θεραπεύσουν τις ψυχώσεις.