Τι ειναι ειδικες δυναμεις; Λοκατζης; :-/ χαχα ασχετος εντελως. Γινεται να καθομαι εκει ολη μερα χωρις να κανω δουλειες; Βαριεμαιι .
Printable View
Τι ειναι ειδικες δυναμεις; Λοκατζης; :-/ χαχα ασχετος εντελως. Γινεται να καθομαι εκει ολη μερα χωρις να κανω δουλειες; Βαριεμαιι .
Ναι! Λοκατζής! Γιατί οι άλλοι ήταν τίποτα καλύτεροι από μένα ή από σένα; Ξέρεις τι καχεκτικά, τι βουβαλόπαιδα, τι αδερφές, υπάρχουν στις Ε.Δ.; Τους είδαμε και τους μουσκουλώδεις άντρακλες τύπου κλασιδιάρη με το κονσίλερ και την ενυδατική πάντα μαζί τους...
Όχι δεν γίνεται! Και σκουδιάρης θα γίνεις και σκατά θα καθαρίσεις! Θα κάνεις αυτό που σου λένε χωρίς άγχος! Και ότι γίνει έγινε!
Να! Δες εδώ ένα κομάντο !!!
Οχι δεν καταλαβες! Ρωτησα τι ειναι ο λοκατζης οχι οτι ξερω τι ειναι και ρωταω εκπληκτος γιατι εγινες εσυ.
Στις Ειδικές Δυνάμεις πάνε όσοι το δηλώνουν και επειδή δεν συμπληρώνεται ούτε το 1/5 των θέσεων και κάποιοι ακόμα στην τύχη όπως εγώ. Όταν παρουσιάζεσαι και προκειμένου να μην φύγουν οι μισοί, και πλέον, από τους φαντάρους σού εξηγούν ότι εκεί (και έτσι είναι δηλαδή) δεν κάνεις κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους πέραν από κάποιες ασκήσεις που είναι και ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!! Σου κάνουνε μια μικροπλύση εγκεφάλου και τελικά ελάχιστοι είναι αυτοί που φεύγουν. Δεν είναι κάτι "δύσκολο" ούτε κάτι πολύ "διαφορετικό". Εγώ πχ πέρασα τέλεια όταν κοιμόμασταν σε σκηνές πάνω σε 3 μέτρα χιόνι γιατί ήταν κάτι extreme. Τράβα βρες μου ένα φαντάρο που έχει φτιάξει igloo στην θητεία του. Ή να του δώσανε πέδιλα να κάνει (ταχαμ ταχαμ) μάθημα ski...