ναι συνέχεια του έλεγα.απλά δεν με έχει σε προτεραιότητα,κοιτάει άλλα και δυστυχώς γιατί για μένα ήταν σε πρώτη
Printable View
ναι συνέχεια του έλεγα.απλά δεν με έχει σε προτεραιότητα,κοιτάει άλλα και δυστυχώς γιατί για μένα ήταν σε πρώτη
Τοτε σ εχει για δεδομενη, οτι θα σαι παντα εκει οταν ειναι. Παντως για αλλη δε το κοβω γτ δε γινεται. Που να τη βρει την αλλη στο στρατο? Καντου λιγο νερα να τον ταρακουνησεις και βλεπεις τι θα σου πει.
εντάξει αυτό θα κάνω, ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ!!!!
Καλο ξημερωμα!....
Κανενας ωριμος ανθρωπος δεν ξεσπα τα νευρα του πανω σε αλλους , οτι φαση και να περναει .
Τιποτα δεν τον δικαιολογει , ισα ισα η αποσταση θα επρεπε να τον κανει πιο τρυφερο.
Και μεταξυ μας Βυσσινακη , η κοπελα λεει καθαρα πως αυτη τη συμπεριφορα ειχε ο φιλος της και πριν παει στον στρατο .
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Ναι βρηκαμε δικαιολογια τον στρατο...Που ειναι καφενειο τωρα και το παιδι ειναι και κοντα στον τοπο του (βυσμα?)
η αποσταση αν ολα ειναι νορμαλ πρεπει να δυναμωνει την σχεση και να δημιουργει ανυπομονισια για να βρεθει το ζευγαρι κοντα!!!
Ενταξει σιγουρα και καποιες εντασεις ειναι μεσα στο προγραμμα αλλα αυτο δεν δειχνει νορμαλ πραγμα.
ακριβως,αυτο.
οσο για τον στρατο, ενας ανδρας που παει φανταρος, χρειαζεται στηριξη και καποια να τον σκεφτεται και να της μιλαει, πολυ περισσοτερο απο οταν ειναι εξω.
την χρειαζεται ακομα κι αν δεν εχει σχεση και επιδιωκει να καλλιεργει κατι τετοιο.
κι εσεις ειχατε 2 χρονια δεσμο και σε εδιωχνε και αδιαφορουσε?
δεν ειναι ιδεα σου, ειναι πολυ ασχημη ενδειξη ολο αυτο...
φυσικα και μπορει να ψαχνεται για κατι αλλο, η και να το εχει βρει. δεν τον εχουν δεμενο.
η γνωμη μου ειναι να απομακρυνθεις.
μερικοι ανθρωποι δε θελουν να ενδιαφερεσε για αυτους αλλα μολις τους καταλαβουν οτι τους γραφεις κανονικα αλαζουν βιολι
φανταζομαι τι θα κανει κ κει θα τους βριζει ολους κ δε θα τον πλησιαζουν καν σιγα μη θελει στηριξη στηριξη θα ηθελε καπιος που ηταν ησυχος κ δε πειραζε κανεναν οσο πιο κακος κ επιθετικος εισαι τοσο πιο καλα τη βγαζειςQuote:
ενας ανδρας που παει φανταρος, χρειαζεται στηριξη και καποια
το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να τον σχολάσεις. η ζωή είναι γεμάτη προβλήματα,και αυτός κάθε φορα που θα πιέζεται λίγο, θα σου κάνει τέτοια σκηνικά... δεν νομίζω να το αξίζεις αυτό...
όταν του είχα πει να χωρίσουμε δηλαδή μετά απο 3 μήνες που ήταν μέσα μου είχε πει είχε σπάσει 2 πόρτες και έφαγε φυλακή και άρχισε να το ρίχνει σε εμένα οτι φταίω, και οτι δεν υπάρχει κανείς που να τον καταλαβαίνει και να τον λυπηθώ και συνέχισα να μιλαώ μαζί του. μέχρι που έκανα το μπαμ και δεν έχω άλλη υπομονή τώρα που με βλέπει έτσι μου λέει να το προσπαθήσουμε και οτι είναι διατεθημένος να κάνει πράγματα και πιστεύω οτι τα λέει για να τα πει τι λέτε?
Quote:
α ερχόταν αλλά στο τηλέφωνο άρχισε να μην με σέβεται να βρίζει ναι συμπεριφέρεται νευρικά
δε μου κανει απολυτως καμια εντυπωσηQuote:
μου είχε πει είχε σπάσει 2 πόρτες και έφαγε φυλακή
θέλω να βγω απο όλο αυτό αλλά δεν ξέρω πως ίσως να φοβάμαι την αντίδραση του
επι τοσα χρονια οταν ειμουν νεοτερος στα 20 πριν 10 χρονια πες μετα απο καμια ντουζινα γνωριμιες κατι τετια εχω μαθει κ τα αναγνωριζω με ταχυτητα αστραπης
κ θελει κ υποστηριξη κ ολας λεει χαχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχαα μαλον οι αλλοι θα χρειαστουν υποστηριξη στο στρατο που ειναι διπλα του αν δε κατεδαφισει καμια πορτα απο τα νευρα του κ κει
κ μετα καθεσε κ ακους ακομα αυτο το πραγμα?
κοριτσι μου αυτος ειναι για να τους φωναξεις να τον παρουν ακομα δε το καταλαβες?
(στο στρατό εφαγε την φυλακή... έτσι είπε τουλάχιστον γιατί μπορεί να το είπε για να τον λυπηθώ), και όσες φορές είπα το τέλος κάτι γίνεται όπως κλαίει στεναχωριέται και ξανα είμαστε μαζί στο τηλέφωνο δηλαδή.τώρα που είπα οτι δεν αντέχω άλλο και να σταματήσουμε ήρεμα πολιτισμένα μου λέει πως είναι διατεθειμένος να κάνει πράγματα και πως κατάλαβε το λάθος του
στηλτον σε συνεργειο κατεδαφησεων για να ξεμπλεξεις
κατεδαφιζονται τα παντα
τιμαι λογικαι
ειναι ανυποφορος εγω δε θα αντεχα λεπτο μαζι του.