Καλά λες, πως δεν το σκέφτηκα; Πολύ εύκολο και εφικτό! Πουλάμε το σπίτι και αγοράζουμε ένα άλλο. ΌΧι σήμερα όμως κλείσανε τώρα είναι Σάββατο. Απο Δευτέρα! Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Printable View
PARAKALΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΩΣΤΟΜΑΝΗ ΕΙΡΩΝΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Κ Ο ΕΙΝΣΤΕΙΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε?
ντοντ φιντ δε τρολς
θορακισμενοι με πανοπλιες πρεπει να ειμαστε με αυτα που διαβαζουμεQuote:
Εδω περα ειμαστε ολοι οι ντοπαρισμενοι.
Για την ορθογραφια σου, σιγουρα.
Οσο για το αλλο δες εδω απο τη wikipedia :
"Dopamine : it is an amine that is formed by removing a carboxyl group from a molecule of L-DOPA."
Το ντοπαρισμα γινεται και με αμφεταμινες και κοκαϊνη που αυξανει τις επιδοσεις των αθλητων.
Ως γνωστον η ντοπαμινη αυξανει την κινητικοτητα και διεγειρει αρα βοηθα και τους αθλητες.
Σιγουρα εισαι σχιζο ή απλως εισαι ενα τρολλ ;
Καλα δεν εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις απο το να τρολλαρεις σε ασθενεις ;
αυτη ειναι η δικαιολογια που εχεις για να γραφεις πρωτακουστα πραγματα?Quote:
Καλα δεν εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις απο το να τρολλαρεις σε ασθενεις ;
Quote:
Εδω περα ειμαστε ολοι οι ντοπαρισμενοι.
Εντάξει τι να πω δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. ΟΙ άλλοι λένε ότι είμαι τρολ. Πραγματικά λυπάμαι. Νόμιζα πως θα βοηθηθώ και θα βρω που οφείλεται όλο αυτό πριν επισκεφτώ ψυχολόγο. Εαν πιστεύετε ότι είμαι τρολ τότε όλοι εδώ μέσα είστε τρολ με ψεύτικες ιστορίες. Εαν είναι να μπαίνει κάποιος εδώ και να τον κάνετε χειρότερα απ'ότι είναι.
Τι περίμενα κι εγώ εαν αντί να βρείς αλληλοβιήθεια απο ένα όπως νόμιζα (σοβαρό φόρουμ) σε κοροιδεύουν οι υπόλοιποι για το πρόβλημά σου. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι τι περίμενα κι εγώ. Να κάνω συζήτηση με κλινικές περιπτώσεις;
Εγώ φταίω. Μην με ταίζετε λοιπόν αφού είμαι Τρόλ.
Μήπως να βρείτε αλλού τα τρολ; Αυτός ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 που τη λέει μονίμως σε όλους και επιτείθεται προσπαθώντας να αποσπάσει τη προσοχή των άλλων μπας και νιώσει σημαντικός; Αυτά είναι τα τρολ γι'αυτό και δεν ασχολούμαι μαζί του γιατί αυτό θέλει προσοχή. Αλλά επειδή δεν έπεσα στη παγίδα του να κάθομαι να ανοίγω συζητήσεις και να κάνω αντίλογο απο την αρχή του θέματος παρ'όλο που προσπαθούσε να είναι ερειστικός, θεωρήθηκα και τρολ απο πάνω.
Ας μεταφερθεί το θέμα μου λοιπόν στην ΙΔΨ. Πρώτη φορά έγραφα. ΌΛοι είχατε τα πρώτα σας μηνύματα εδώ. Επειδή όπως λέει ο άλλος ο maus έχω λίγα μηνύματα σπάω πλάκα; Εσύ δεν ξεκίνησες με λίγα μηνύματα; Καμία λογική... ΑΛλά τι περιμένω.
με συγχωρεις εαν σε στεναχωρησα αλλα ειχαμε στο παρελθον διαφορους που γραφανε εδω μηνυματα μονο και μονο για πλακα.
γραψε καλυτερα στην ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, οι ψυχωσεις ειναι αλλο πραγμα και δε μπορουμε να σε βοηθησουμε γιατι δε το ξερουμε.
τωρα αυτο που λες "τι περιμενα, να κανω συζητηση με κλινικες περιπτωσεις ;" ειναι εντελως ρατσιστικο.
απλως εχουμε παραπανω μια ορμονη στον εγκεφαλο, και οι περισσοτεροι με τα φαρμακα ειμαστε μια χαρα.
δε παει να πει οτι δεν εχουμε λογικη ή οτι δεν ειμαστε αξιοι σεβασμου.
Με προλαβε ο μαους. Αυτο που εγραψες για τις κλινικες περιπτωσεις ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. Εμεις αυτο που σου λεμε ειναι πως απο αυτα που λες μεχρι στιγμης , δεν προκυπτει να εχεις ψυχιατρικο προβλημα. Σου εχει κολλησει ενας θορυβος . Οκ , ή το ξεπερνας ή αλλαζεις θεση στο ψυγειο για να μην το ακους . Τοσο απλο.
ΕΙΣΑΙ ΒΛΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΣΕΝΑ?h eisai toso palia sto foroym poy diabases ola ta mhnymata moy k me ekrines?se plhroforo oti an ta diabasei kapoios ola blepei kalo xarakthra k anektikothta εκτοσ 2 ατομων που το δευτερο εισαι εσυ.ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΕ ΖΗΤΗΞΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΕΣΥ ΞΕΣΑΛΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.ΔΩΣΕ ΘΑΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΗ ΡΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 1 ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΤΣΙΠΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ!.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ!!! ΟΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ Κ Ο Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΚΩΛΟΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ.ΑΝΑΓΩΓΟ ΠΛΑΣΜΑ. Υγ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ...
AKYRH η συγνωμη φυσικα γιατι 1)απλα ειπα την γνωμη μου(oti dhladh ο θορυβος απο ψυγειο δεν θα επρεπε να αναφερεται στις ψυχωσεις) κ 2)γιατι η αορ δεν καταδεχεται να μιλαει με κλινικες περιπτωσεις για την... μαρκα του ψυγειο της η μηπως τεταρτη καταδεχεται?δεν θυμαμαι ΥΓ ελπιζω να μην παρει κ κανα πληντυριο πιατων γιατι εμεις οι 'κλινικες περιπτωσεις' την βαψαμε με τα μαργαριταρια που θα ακουσουμε
πες τα ρε δημητρη. ο ρατσισμος των αμορφωτων "κανονικων" ειναι αλλο πραγμα.
τελικα πρεπει να μιλαμε μονο με γιατρους που ξερουν την περιπτωση μας.
λες και αυτοι δε μπορει να τρελαθουν στο μελλον ή να αρρωστησουν.
λες και τους πειραξαμε μονο με την παρουσια μας.
5-6% παιρνει ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΑ σας πληροφορουμε. Κυκλοφορουμε διπλα σας απλα εσεις δε το ξερετε και ειμαστε πολλοι.
ο δημητρης ειναι απο τα πιο σοβαρα ατομα εδω μεσα οποτε αορ εισαι κομματακι ακυρος..
οσο για τις κλινικες περιπτωσεις.. χιλιες φορες να ειμαι μια απο αυτες παρα ενας ασχετος ρατσιστης..
και να δεις που του απαντησα λογικα στην προηγουμενη σελιδα