Ανοίγοντας αυτό το θέμα και ακούγοντας τις απόψεις τρίτων κατάφερα να ξεδιαλύνω τις σκέψεις μου και να πάρω τις αποφάσεις μου .
Τα συναισθήματα μου , δυστυχώς , είναι ακόμα άνω κάτω .
Ελπίζω να τα βάλω και αυτά σε μια σειρά.
Printable View
Ανοίγοντας αυτό το θέμα και ακούγοντας τις απόψεις τρίτων κατάφερα να ξεδιαλύνω τις σκέψεις μου και να πάρω τις αποφάσεις μου .
Τα συναισθήματα μου , δυστυχώς , είναι ακόμα άνω κάτω .
Ελπίζω να τα βάλω και αυτά σε μια σειρά.
Περιορίστηκε μόνο στις προσβολές και στο "κράξιμο" στα social media , ευτυχώς.
Από το σάββατο το πρωί όμως , κάποιος μου κάνει συνέχεια , σχεδόν ανά πεντάλεπτο , κλήσεις στο κίνητο με απόκρυψη . Του έστειλα μήνυμα να σταματήσει να με ενοχλεί με τις αναπάντητες , αλλά το αρνείται. Εγώ είμαι πεπεισμένη πως αυτός κρύβεται από πίσω. Ουφ , ελπίζω να του περάσει ο καήμος και να πάψει να ασχολείται μαζί μου .
Δεν φαντάζεσαι πόσο με εκνευρίζει . Φοβάμαι πως θα εκραγώ και θα τον βρίσω και εγώ .
Επίσης την άλλη εβδομάδα αρχίζουν οι εγγραφές στο πανεπιστήμιο , κάτι που μου δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος και νεύρα . .
υπαρχει τροπος να βρεις πιος σε παιρνει με αποκρυψη αν υποψιαζεσε πιος ειναι ειναι απλο την ωρα που σου τηλεφωνει του τηλεφωνεις συγχρονως απο αλλο τηλεφωνο κ βλεπεις αν η γραμμη του ειναι συνεχεια απασχολιμενη.
μηπως καμια μερα του ξεφυγε κ καμια ξοφαλτση κ δε μας το λες για να μη σου πουμε να τον ξαποστηλεις
Όχι , αυτό που λες δεν συνέβη.
Υ.Γ: Με τον τρόπο σας , οι περισσότεροι μου είπατε να τον ξαποστείλω.
τωρα που τον εστειλες να σου πω οτι κατα την γνωμη μου πειρες σωστη αποφαση
Και εγώ έτσι νομίζω.
Παρόλα αυτά , κάποιες στιγμές μου λείπει .
βγες εξω περνα καλα και θα τον ξεχασεις
Αστον να κανει αναπαντητες , εσυ μεινε σταθερη στην αποφαση σου.
Ρε συ Μαιρη , αυτο δεν το καταλαβαινω , περιμενεις απο καποιους αγνωστους να παρουν την αποφαση για σενα ? μεγαλη κοπελα εισαι , εσυ θα αποφασισεις , οχι οι 'αλλοι ' . Γι αυτο σου παρεθεσα μια αποψη , για να σε βοηθησω να παρεις την οποιαδηποτε αποφαση , οχι να την παρω εγω για σενα , δεν σε ξερω , δεν ξερω τον χαρακτηρα σου , οποτε κανε αυτο που νομιζεις , επειδη ειμαστε μεγαλυτεροι δεν σημαινει οτι ξερουμε καλυτερα .
εγω σε ενα συμπερασμα εχω καταλυξει οι εφυεις ανθρωποι προσπαθουν να ερθουν κοντα στους αλλους οι χαζοι κανουν το αντιθετο
καπιες οστοσο φορες μπορει να συμβουν κ τα δυο αν καπιος εχει 2 προσωπα.