μυσπ δεν ειναι οτ δν ετρωγα γενικα
τωρα π εμαθα κ καθισα κ εψαξα οτ μαλλον κυλω στην νευρικη ανορεξια
το επαθα κ μ κλεισε...
πιστευω ν με βοηθησει..ηπια κ λεξοτανιλ σημερα πρωτη φορα γ ν ηρεμησω εχω παθει φρικη πφφφ
Printable View
μυσπ δεν ειναι οτ δν ετρωγα γενικα
τωρα π εμαθα κ καθισα κ εψαξα οτ μαλλον κυλω στην νευρικη ανορεξια
το επαθα κ μ κλεισε...
πιστευω ν με βοηθησει..ηπια κ λεξοτανιλ σημερα πρωτη φορα γ ν ηρεμησω εχω παθει φρικη πφφφ
πφφ..το ξεπερασες αλεξανδρε ομως απ οτ καταλαβαινω κι αυτο ειναι το θετικο.
Εγω αν πασχω τελικα το φοβαμαι γτ ειναι θανατηφορο φιλε μου =(
καπως ετσι σκεφτομουν κ γω κ ειχα φτιαξει τοτε μια ζωγραφια με ενα .............. γιατι ηθελα να εκτονοθω καπου κ την εχω ακομα
σε βοηθησε γιατρος ετσι ?
με ειχε παει η μανα μου αλλα δε μπορω να πω οτι με βοηθησε τοσο μαλον εγω βοηθησα εμενα κ ηταν κ καπιοι φιλοι μου που με βοηθησαν αρκετα να μιλαω περισσοτερο κ απο τοτε πηγα καπως καλυτερα γιατι πριν δε μιλαγα καθολου εσυ φιλους εχεις η εχεις μινει μονη?
εχω αλλα στ πολη π σπουδαζω..κ ειναι μακρια...δυστυχως κ δν εχω μιλησει κ στ τηλ γ τις περαιτερω εξελιξεις που διαθεση...
μυσπ κι αν ειμαι?? φοβαμαι τοσο..δεν ξερω αν θεραπευεται αποτελεσματικα....
συγνωμη γ τ πρηξιμο απλα θελω κ παρεουλα γ ν μν φρικαρω μονη μ τελειως ...
[QUOTE=αλεξανδρος_77;501025]μυσπ-ουλα... το ξερω οτι το λες καλοπροαιρετα γιατι σε γνωριζω αλλα χαλαρωσε λιγακι γιατι κ γω αυτο σκεφτομουν κ με εβγαλε σε αδιεξοδο..[/QUOTE
Αλεξανδρε το γνωριζω κ εγω οτι οταν εχεις κατι παθολογικο οντως μπορει να κλεισει το στομαχι ομως σε παρα πολλες περιπτωσεις ειναι καθαρα ψυχολογικο το ολο θεμα κ νομιζεις οτι δεν μπορεις να φας ενω το στομαχι σου δεν εχει κλεισει στην πραγματικοτητα
οχι ενταξει δε μας πριζεις δεν υπαρχει προβλημα εγω εχω συνηθισει να γραφω ωρες..
Κοπελα μου ειναι πιθανον να μην εχεις καν ανορεξια,απλα διαβασες για την ανορεξια κ επαθες πανικο στην ιδεα οτι θα παθεις κατι τετοιο,Παντα το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια,Η νευρικη ανορεξια φυσικα κ θεραπευεται αρκει να εισαι συνεργασιμη κ να μην αποκρυψεις το προβλημα απο τους δικους σου κ τον ειδικο σου,Ειναι θανατηφορα αποκλειστικα σε πολυ προχωρημενο σταδιο οπου εχεις καταστρεψει τον οργανισμο σου κ εχεις απομενει πετσι κ κοκκαλο,Τιποτα δεν θα παθεις αν δεν φτασεις σ αυτο το σταδιο εισαι νεα υγιης απλα φροντισε να πας συντομα εστω αυριο η μεθαυριο στον ειδικο να το κουβεντιασεις
αλεξανδρε σ ευχαριστω γ τν κατανοηση κτην συντροφια σου..με βοηθαει πολυ
μυσπ μακαρι ν ειναι οπως τα λες...νευρικη πρεπει ν εχω αρχιζω κ τ αποδεχομαι..αν πας κ δεις το αλλο μ θεμα γ ν μν ξαναγραφω θ τ διαπιστωσεις..ειχα εμμονες με τ φαγητο...καθημερινα κ βιωνα εντονο αγχος γ αυτο..θελω ν ειμαι συνεργασιμη τοειπα κ στους δικους μ εννοειται απλα δν ξερω αν θ τ καταφερω...θελει γερη ψυχολογια κι εγω τωρα ειμαι στο πατο.....
εχω βαλει φτερα στο πληκτρολογιο :-) αφου στο κινητο γραφω ακομα κ χωρις να βλεπω τι κουμπια παταω.
εγω πιστευω οτι ξερω γιατι κανεις αυτες τις σκεψεις κ γω το ιδιο ακριβως εκανα τοτε μιαζει σαν να βλεπω τον εαυτο μου...