-
η αδιαφορια της ψυχολογου μου, εχει αρχισει να με εκνευριζει πολυ!
ενω στην προηγουμενη συνεδρια μας, με ειδε χαλια, δεν εννοει να σηκωσει το κινητο της, παρολο που της εχω αφησει πολλα μηνυματα.
της ζητησα μεσω του τηλεφωνητη μια εξτρα συνεδρια και αυτη με γραφει εκει που δεν γραφει το μελανι
επισης εχει αρχισει να με εκνευριζει, η αδιαφορια των φιλων μου, οι οποιοι με εχουν γραμμενη στα @@ τους
-
ΒΑΛΛΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! :mad:
-
Απαράδεκτη η συμπεριφορά της ψυχολόγου σου...Αίσχος πραγματικά..Για τους φίλους εχω βγάλει κι εγώ τα ίδια συμπεράσματα καιρό τώρα..Σπάνιοι οι καλοί φίλοι..
-
Μανο κι εσυ διπολικος?
δεν εχουμε ξαναμιλησει γι' αυτο ρωταω...
οχι βεβαια οτι πιστευω οτι μονο οι διπολικοι με καταλαβαινουν :)
-
Οχι,αλλά αγοραφοβικός δυστυχώς και μου έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα..Κάθε άνθρωπος που η καθhμερινότητά του εχει πληγεί θα σε καταλάβει και σε νιώθει..:)
-
κι εγω εχω αγοραφοβια, η οποια μου εχει στερησει πολλες απολαυσεις της ζωης
αυτο ειναι καινουριο φρουτο
μου παρουσιαστηκε πριν τρια σχεδον χρονια.
η διπολικη διαταραχη προυπηρχε
λυπαμαι που υποφερεις, αλλα χαιρομαι που με ακους (διαβαζεις) και που με καταλαβαινεις :)
-
με διακατεχει μια ακατανικητη ταση να πεταξω το κινητο στα σκουπιδια και να διαγραφω απο το φεις-μπουκ, προκειμενου να μην περιμενω απαντησεις, που ερχονται οταν πια δεν χρειαζεται απαντηση...
-
καλημέρα!!! :)
καπως καλυτερα σημερα.
σουταραμε το effexor και μειωσαμε την δοσολογια του remeron.
ειμαι πολυ πιο ηρεμη και κοιμαμαι καλα.
τελικα την γλυτωσαν το κινητο και οι φιλοι μου απο το facebook.
μιλησα μαζι τους και πλεον εφυγε η οργη που ενιωθα για αυτους.
θα χαιρομουν ακομη περισσοτερο βεβαια αν τους εβλεπα απο κοντα,
αλλα αφενος μας χωριζει τεραστια χιλιομετρικη αποσταση
και αφετερου περνανε και κεινοι δυσκολα...
-
και τα παραπανω λογια μου κρατηστε τα σε quote γιατι παιζει να αλλαξω παλι οπτικη γωνια θεωρησης και να ξαναρχισω να γραφω και να κανω πραγματα για τα οποια μετανιωνω την επομενη μερα, την επομενη ωρα, το επομενο λεπτο...
-
..................................................
-
ελπιζω το γεγονος οτι δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη απο διπολικους στο φορουμ να οφειλεται στο γεγονος οτι ασχολουνται με πολυ πιο ευχαριστα πραγματα απ' το να επικοινωνουν τον πονο τους σε αγνωστους και οχι στο οτι βρισκονται εκει που κοντεψα να παω και γω πριν δυο βδομαδες...:(
-
σημερα θυμωσα!
και θυμωσα πολυ!
το θεμα εχει να κανει με την ψυχολογο μου.
ειχαμε ραντεβου στις 11 και αφου χτυπησα το κουδουνι περι τις 20 φορες και την πηρα τηλεφωνο αλλες 20, ελαβα ενα μηνυμα κατα τις 11:15 στο οποιο μου ελεγε οτι της ετυχε κατι εκτακτο και βρισκεται εκτος αθηνων.
οκ ανθρωπος ειναι.
σεβαστο.
ο λογος που θυμωσα ειναι οτι με ειδοποιησε ενα ολοκληρο τεταρτο μετα το ραντεβου.
τι στο διαολο?αεροπλανο ειναι και βρεθηκε εκτος αθηνων μεσα σε ενα τεταρτο?
δεν μπορουσε να με ειδοποιησει νωριτερα?
κατα τα αλλα.....οταν εγω ακυρωνω ραντεβου, το χρεωνομαι.
την επομενη φορα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!!!
πρεπει να εισαι διπολικη για να θυμωσεις με τετοια απαραδεκτη και αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα???
-
με ακουει κανεις ?
πειτε μου ρε παιδια αν ειμαι υπερβολικη!?!
δεν ξερω πως να το διαχειριστω αυτο που συνεβη σημερα με την ψυχολογο μου...!!!!
-
ρε συ ειναι απαραδεκτη!! εχω κανει 14 χρονια ψυχοθεραπεια κ ο ψυχοθεραπευτης μου ποτε δε με αφησε ετσι..
δεν ειναι σωστη η συμπεριφορα της.επρεπε απο χτες να σε ειχε ειδοποιησει!!!! μη ξαναπας!!
αλλαξε αμεσως ψυχοθεραπευτη/υτρια..
ετσι κ γω ενας νεος που βρηκα τωρα προσφατα κ τον εστειλα επειδη ειχα προβλημα κ τον επαιρνα 6 μερες κ δε με πηρε ποτε πισω.δεν του εδωσα δευτερη ευκαιρια..
πας να γινεις καλα κ σε κανουν χειροτερα κατι αχρηστοι..αει σιχτιρ νευριασα τωρα!!!χεχε!
-
τι υπερβολικη μωρε?πρεπει να εισαι διπολικος για να νευριασεις????ελεος!! ο καθενας θα νευριαζε!!!!
μα αυτοι πας καλα κ σε κανουν χειροτερα! να μη ξαναπας κ να της στειλεις κ μνμ οτι ειναι αχρηστη απλα κ οτι δεν θα παρει δεκαρα...
ενας σωστος επαγγελματιας δε φερεται ετσι.!!
ο αναλυομενος πρεπει να νιωθει ασφαλεια.τι σχεση να χτισεις με τον ψυχοθεραπευτη σου οταν σε "δινει" ετσι...