το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Εσυ πιστευεις οτι ο αδερφος της κασσανδρας τα κανει αυτα επειδη εχει διπολικη κ δεν παιρνει τα φαρμακα του? Του διαβολου πως τα ξερει ολα τελεια? Να τσεπωνει το χρημα ειναι πρωτος βλεπω! Γιατι τα κανει μονο οπου τον παιρνει? Εκει του περναει η τρελα?
Πρώτα απ'όλα δεν μας έχει πει η κασσάνδρα ακόμα,αν είναι διπολικός.
Τα συμπτώματα που αναφέρει μάλλον για ψυχωσικός μας βγαίνει.
Μην μπερδεύεις την πραγματικότητα με τη νοσηρότητα.
Ο άνθρωπος αυτός έχει επίγνωση του κόσμου του γύρω απλά τον ερμηνεύει με άρρωστο τρόπο.
Ναι επειδή έχει τύχει (και μάλλον όχι τυχαία) να γνωρίσω αρκετούς ανθρώπους με ψυχική νοσηρότητα,όλοι τους είναι άνθρωποι με κακίες,απωθημένα,εκδικητικ οί με μία δόση ανισορροπίας,που φυσικά διέπει όλους τους ψυχικά άρρωστους ανθρώπους - όταν παίρνουν τα φαρμακα τους,γιατί γίνονται καλύτεροι;
oταν ακους βλακειες δε γινετε να απαντησεις με εξυπναδες.. θα απαντησεις με οτι σου κατεβει.Quote:
Γενικά Αλέξανδρε,πέρα από τις όποιες χαζομάρες πετάς κάποιες φορές (<3) αυτά που λες έχουν κάποιο νόημα
χμμ αυτο σου λεει κατι? https://www.youtube.com/watch?v=ItGq7AmRvk0Quote:
όμως,πιστεύουν ότι τα ψυχολογικά προβλήματα,εννοώντας ψυχώσεις,διπολική,σχιζοφρέ νεια,προέρχονται από κακά πνεύματα και δαιμόνιες ενέργειες
Φερτην αδερφη σου αε μενα κ θα στη στρωσω εγω! Στρατιωτικη πειθαρχια, οχι αστεια! Καλα αν ειχα τον παπαρα της κασανδρας θα του χα κανει το γκροπερ κοσκινο! Η μαμα τελικα ειναι χουφταλο ή ειναι κοτσονατη?
Κατάλαβα τι εννοει η marian ....
Ναι ούτε εγώ αντιλαμβάνομαι μερικοί γονείς τί ακριβώς κάνουν με το να δέχονται αβασάνιστα έναν άρρωστο άνθρωπο.
Ενώ υπάρχει λύση-Η μαλακία πάει σύννεφο!
Γενικά η μάνα μου και σε νεότερη ηλικία,όσο νέο μπορείς να θεωρήσεις έναν άνθρωπο που υιοθετεί νεογέννητα στα 47 και στα 50 ,έτσι ήταν περίπου αδιάφορη......
Αλλά από την άλλη την καταλαβαίνω-ήταν ένας αντικοινωνικός άνθρωπος πάντα που δεν μορφώθηκε...οπότε δεν είχε να δώσει κάτι περισσότερο στα παιδιά της.