Originally Posted by
betelgeuse
Ας απαντησω και εγω . . .
Στο φορουμ μπηκα σε μια φαση που νομιζα οτι ειχα ξεμπερδεψει με τα ψυχιατρικα μου προβληματα και ηθελα ουσιαστικα να μιλησω με ή και να βοηθησω ατομα που εχουν παρομοια προβληματα .
Αφορμη για μπω σταθηκε ενα θεμα του φορουμ στην ιψδ που ειχα πετυχει και στο οποιο δυο αγαπητα μελη του φορουμ πλακωνοταν ( ονοματα δεν λεω η Θ και η Δ ηταν :p) .
Μου ειχε φανει αδιανοητο και λεω ας μπω να απανταω σοβαρα:p .
Βεβαια με τον καιρο παλιωσα και εγω εδω μεσα και αρχισα και εγω να κανω τα ιδια . Βασικα εχω παρατηρησει πως οταν δεν εχω τι να κανω τοσο περισσοτερο ασχολουμαι με το φορουμ τοσο πιο πολυ το κωλοβαραω εδω μεσα και αρχιζω και εγω το σπαμινγκ και το τρολοκυνηγητο .Αρα κατα καποιο τροπο συμμετεχω και εγω σε αυτα που κατονομαζω .
Το θεμα αυτο το ανοιξα γιατι τον τελευταιο καιρο , στο ονομα της εξεταστικης , ειμαι σχεδον ολη μερα στο νετ. Τον τελευταιο καιρο επισης , ενα αλλο αγαπητο μελος του φορουμ περνουσε ζορικα και ουσιαστικα με επιασαν τυψεις που εγω μαλακιζομαι εδω μεσα ενω καποιος αλλος υποφερει .
Θεωρω λογικο οτι σε ενα τετοιο φορουμ θα υπαρχουν κοντρες , καβγαδες και παρατραγουδα , αλλα δεν θα πρεπει να ξεχναμε οτι το φορουμ ουσιαστικα δημιουργηθηκε για καποιον σκοπο και οτι εδω μεσα υπαρχουν πραγματοι ανθρωποι που υποφερουν και χρειαζονται ενα μερος που να μπορουν να μιλανε ανετα , χωρις να νιωθουν παλι στο περιθωριο .
Για ολα αυτα που ανεφερα παραπανω , αποφασισα να κανω μια προσπαθεια να συμμορφωθω. Ελπιζω να κρατηθω .