Τοση ωρα κανεις υπαινιγμους για το δικο μου βαρος,και τωρα που δε σου βγηκε,γιατι θα σε βολευε να ειμαι 100 κιλα πχ. λες οτι δε μετραει τι λεει ο καθενας εδω.Τα δικα μου,δικα μου,τα δικα σου,δικα μου παλι.
Πες οτι ειμαι 1,50 και 65 κιλα,το ιδιο κανει,δεν εχει να κανει με σενα και μενα.
Αν καποιος εκανε σα τη χηρα στο κρεβατι,εισαι εσυ.Δεν εβγαλα καποιο ατομο οτι εχει ψυχολογικα προβληματα,ουτε εκανα υπαινιγμους για την εμφανιση κανενος.Αν κρινω απο την αντιδραση σου,και καποιων αλλων,αλλοι μαλλον εχουν θεματα βαρους.Quote:
ρωτησα αν εχεις προβλημα βαρους για να σου δωσω διατροφικες συμβουλες που με βοηθησαν εμενα να απαλλαγω , ωστε να μην εχω κομπλεξ και κανω σαν την χηρα στο κρεβατι με το προβλημα βαρους των αλλων ανθρωπων...
Η κοπελα μεχρι περσυ ηταν 74 κιλα,με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ζωη της.Μην τα ξαναλεμε,δε νομιζω να χρειαζεται να εξηγησω τα αυτονοητα παλι.Προφανως εχεις ξεχασει ποσο σκληρα ειναι παιδια μεχρι και την εφηβεια ωστε να μην καταλαβαινεις ποσα προβληματα δημιουργει αυτο.Quote:
υ.γ. αν και δεν προκειται να συμφωνησουμε το λεω για αλλους που διαβαζουν. η κοπελα θα ηταν μια κοπελα υπερβαρη οπως κομψα λες, που ηθελε να χασει λιγα κιολακια το λεω εγω, αν απλα ελεγε οπως τοσοι αλλοι: 'παιδια θελω να χασω 5-7 κιλα και δυσκολευομαι. πειτε γνωμες, ιδεες κλπ".. το οτι συναρτα τα 5γαμοκιλα με την ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ, ειναι αυτο που το κανει απο προβλημα βαρους, προβλημα διατροφικης διαταραχης (στα ορια λεω εγω, δεν προκειται για διαγνωση). αν και παλι δεν καταλαβες, περαστικα..
Εχει πεσει στα 67,που ακομα ειναι αρκετα,και εχει καθε λογο να θελει να χασει και αλλα,παλι για ευνοητους λογους.Δεν ειναι θεμα κιλων μονο,ειναι τι εχει περασει λογω αυτων των κιλων τοσα χρονια και τι επιπτωσεις ειχαν στη ψυχολογια της.Επισης,δεν ειμαστε σε θεση να ξερουμε τι αλλο ισχυει για την εμφανιση της,γιατι δεν παιζουν μονο τα κιλα ρολο.
Αυτο δε συνιστα διατροφικη διαταραχη,κανενας υπερβαρος δε θελει να παραμεινει υπερβαρος,και αυτο ισχυει διπλα για τις γυναικες.