Η μηπως υπαρχει και πιο απλος?
Printable View
Η μηπως υπαρχει και πιο απλος?
Εχει πράξεις :Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο μαλιστα το οσον το δυνατον λιγοτερες πραξεις σε ενα προβλημα!!!!!!
(12+17+9*22+6*27+11*32+7*37+42+2*47)/38
Μπορείς να το κάνεις και με τα ποσοστά, αλλα θα μπλέξεις με δεκαδικούς !
38? ψηφισε και αλλος...lol μας δουλευουν:p
Ακριβώς ! ;)Quote:
(12*αριθμο+17*αριθμο+....)/συνολικο αριθμο ψηφοδελτιων ε?
Αυτος ειναι ο δευτερος τροπος.
Αυτο δεν εννοεις?
Οταν το εβγαλες πρώτη φορά ήταν 37 !
Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι παρολο που ειναι τοσο απλο το προβλημα και το ελυσα με δυο τροπους συνεχισα να εχω αμφιβολιες για το ορθο του αποτλεσματος...γιατι αραγε?
Τεσπα.
Quote:
Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι παρολο που ειναι τοσο απλο το προβλημα και το ελυσα με δυο τροπους συνεχισα να εχω αμφιβολιες για το ορθο του αποτλεσματος...γιατι αραγε?
Τεσπα.
Ξεπερνιέται αυτό ! :)
Μπορουμε να περασουμε στις διαφορικες παρακαλω?:P
Αν μπω στο πανεπιστημιο με το 3% που δεν το βλεπω...ή με ευνοησει τελοσπαντων αυτη η σκατοκληρωση του εαπ...θα χρειαστω λιγη βοηθεια γιατι τα μαθηματικα ειναι το μονο μαθημα που με τρομαζει μιας και τα εχω ξεχασει:(
Θα με βοηθησεις ε Kleiw?σε καμμια ερωτησουλα ε?
Βεβαιως ! Δεν βοηθάει βέβαια ο υπολογιστής στο να γράφουμε γρήγορα μαθηματικά κείμενα ! Αλλα κάτι θα κάνουμε ! :)
Ευχαριστω:)
Θα δεις οτι ειμαι καλος μαθητης:)
:):):)
Καλός μαθητής είναι όποιος ενδιαφέρεται ! ;)Quote:
Ευχαριστω:)
Θα δεις οτι ειμαι καλος μαθητης:)
Εγω θα είμαι καλή δασκάλα ? :P
Ε σε αυτη την ηλικια δεν κανεις κατι που δεν σε ενδιαφερει...εκτιμας τον χρονο σου:)Quote:
Καλός μαθητής είναι όποιος ενδιαφέρεται ! ;)
Ειμαι σιγουρος οτι εισαι καλη δασκαλα...εδω δεν ειναι μαθηματικα για να αμφιβαλλω:PQuote:
Quote:
Ε σε αυτη την ηλικια δεν κανεις κατι που δεν σε ενδιαφερει...εκτιμας τον χρονο σου:)Quote:
Καλός μαθητής είναι όποιος ενδιαφέρεται ! ;)
Ειμαι σιγουρος οτι εισαι καλη δασκαλα...εδω δεν ειναι μαθηματικα για να αμφιβαλλω:PQuote:
..και όπως βλέπεται παιδιά μου του forum, εδώ έχουμε με μαθηματική ακρίβεια μεγάλη έμπνευση:cool:
Quote:
Μιας και θεωρώ το συγκεκριμένο θέμα, το \'\'καφενείο\'\' του φόρουμ, ολα τα άσχετα επιτρέπονται (κατ\'εμέ)
Οποτε :
αυτό που είπες είναι ενα καλό παράδειγμα θετικής ενίσχυσης που μπορείς να δώσεις στο παιδί σου στα πλαίσια μιας διαπαιδαγώγισης και να μην είναι κακοποίηση ! (συζήτηση στο άλλο θέμα)
Δίνω άλλο ενα παράδειγμα.
Πηγαίνει να γράψει διαγώνισμα . Αντι να του πεις : \'\'Δεν πιστευω να μην διαβασες και να γράψεις χάλια!\'\' μπορείς να του πεις \'\'Πιστευω οτι θα γράψεις καλά \'\'
Αν και είμαι υπέρμαχος την ειλικρίνειας, αυτό δεν σημαίνει να είσαι ειρωνικός και κριτικός συνέχεια !
Δεν θεωρώ καλό να λέμε μονο τα \'\'καλά\'\', αλλα αν λέμε μόνο τα \'\'κακά\'\', τότε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ! Η μητέρα μου κάτι τέτοιο έκανε ! Ελπίζω να έχω καταφέρει να το σβήσω απο τα βιώματα μου ! Τουλάχιστον προσπαθώ και είμαι σε καλό δρόμο ! :)