Originally Posted by
kerasi
Κοπελα μου καταρχην να τα παρουμε απ την αρχη τα πραγματα με ηρεμια χωρις να προτρεχεις. Η ζηλεια αυτη που δειχνει το αγορι σου σημαινει οτι ενδιαφερεται πραγματικα για σενα και σε βλεπει σοβαρα. Πιστεψε με δεν υπαρχει αντρας που θα κατσει ν ασχοληθει με σενα εαν δε τον ενδιαφερεις για μελλον κ σοβαρα. Πρεπει επισης να καταλαβεις πως οταν κανεις σχεση δεν μπορεις να εχεις την ελευθερια που θα ειχες λες και ησουνα single. Σιγουρα ο φιλος σου εχει φτασει σε μεγαλο βαθμο αυτη την προστατευτικοτητα, αλλα σκεψου ποσο νοιαζεται για σενα και οταν ενας αντρας νοιαζεται τοσο πολυ θελει να περιφρουρησει τη σχεση για να μη σε χασει κ ειναι αξιοθαυμαστο που αντι με τα χρονια να ρουτινιαζετε το ενδιαφερον του ειναι ακμαιο.
Γι αυτο και τον ενδιαφερει μηπως στην πεσει κανενας αλλος καποιος ωραιος, μηπως σε παρασυρει καποια φιλη κλπ. Θα μου πεις πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη κλπ κλπ αλλα αν θες τη γνωμη μου καλο ειναι να πιστευουμε στον εαυτο μας κ στη σχεση μας αλλα ας μην προκαλουμε την τυχη μας! Παιζει ρολο σε τι πειρασμους εκτιθεμεθα και τι επιρροες δεχομαστε. Εσενα θα σου αρεσε να ηταν ο φιλος σου σε ενα χωρο με ωραιες κοπελες συνεχεια και να βγαινει ανεξελεγκτα? Δε νομιζω.
Και αυτο το θεμα του φβ και του σκαιπ που λες μου κανει εντυπωση. Εχεις εσυ κατι στο φβ που δεν κανει να το δει ο φιλος σου? Πρεπει ολα να ναι στο φως, διαφανα και οπως λεει κ μαι παροιμια καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται. Εγω στη σχεση μου λεω παρε κωδικους κ εμπα φβ, σκαιπ οπου θελεις, παρτο κινητο μου, βαλε να με παρακολουθησουνε δε με ενδιαφερει καθολου γτ ξερω οτι δεν κανω κατι πονηρο.
Πρεπει λοιπον να δεις τι τον ενοχλει και κανε ενα διαστημα αυτο που σου λεει κ θα δεις οτι ετσι θα ηρεμησει αν δει οτι κ τον σεβεσαι κ λαμβανεις υποψη τι τον πειραζει. Απ την αλλη αν δε θελεις να δινεις λογαριασμο σε κανενα τι τη θες τη σχεση? Κατσε μονη σου χορευε κ οσο θελεις πηδα. Πανω απ ολα θα πρεπε να εκτιμας ολο αυτο το ενδιαφερον, τα χρονια που εχετε ζησει, αυτα που εχει κανει για σενα οτι σου χει σταθει ποικιλοτροπως κ ας μη λεμε τοσο ευκολα χωρησε και χωρησε κ ειναι μακακας κ αλλα τετοια.